Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Βαρεμάρα παλι σήμερα και καθώς χαζευα κινητό βρήκα αυτά τα 2 διαμάντια. Επειδή βαριέμαι να ψάξω αν υπάρχει αντίστοιχο τοπικ(δεν ξέρω και τι να γράψω στην αναζήτηση για να είμαι ειλικρινής) και επειδή εδώ είναι το τοπικ που γράφουμε ότι μας κατέβει από βαρεμάρα παρακαλώ παραθεστε όσοι θέλετε “άκυρα” μεταξύ τους είδη μουσικής που γουστάρετε ή τρελές αλλαγές τύπου από Beatles σε bfmv. Με ξεπερνάει κανένας άραγε ;:sweat_smile:

Υγ αγνοήσετε το ποδόσφαιρο που λέει τότε άκουγα φουλ ποντκαστ για το γιουρο :joy:

4 Likes

να τουτα ακουγα τωρα…(εχουν ενα κοινο ομως συνθετικα-trivia για τους μουσικοπαιχτες…) :grinning:

3 Likes

Αν ειχε εφευρεθει χρονομηχανη και ηταν εφικτο το ταξιδι στο χρονο ωστε να δουμε οποιαδηποτε συναυλια η πρωτη μου επιλογη θα ηταν να δω κατι απο αυτη την περιοδεια.

4 Likes

αστο να παει στο διαολο, τα recommended μου στο ΥΤ ειναι μεταξυ synthwave, blackgaze/επικου-ατμοσφαιρικου bm και κομματιων απο διαφορα national finals για Eurovision.

2 Likes

Κάτι τέτοια περίεργα μου έκανε το yt όταν είχα σαλταρει στην πρώτη καραντίνα και άκουσα καμία εικοσαρια φορές το like a prayer της Μαντόνα σε ένα βράδυ

2 Likes

Κλασική αξία στην ποπ η Μαντόνα…
Το La Isla Bonita να δεις πόρωση :sunglasses:

2 Likes

Υιοθετώ

1 Like

Το Frozen ειναι τεραστια κομματαρα.

10 Likes

Μιλώντας για ποπ, οι σαβατζ Γκάρντεν είναι η μεγάλυτερη και παντοτινή μου αδυναμία, όπως και τα σόλο του Darren Hayes

2 Likes

Ξερει κανεις τι κανουμε αν εχουμε κανει τα δυο εμβολια και μετα νοσησαμε ποτε μπορουμε να κανουμε το τριτο; Θελει οντως τρεις μηνες ή κλαιν;

Εμένα μου είπαν μετα από 3 μήνες

Πω τη στρουμφισαμε

1 Like

Δύσκολη μέρα η σημερινή, όταν ζεις σα λεβέντης, έτσι θες να φύγεις και να σε θυμούνται. Εις το επανιδείν παππού

22 Likes

Θα κάνει παρέα στην γιαγιά μου…

7 Likes

Συλληπητηρια σε οσους εχασαν αγαπημενα προσωπα :hearts:

10 Likes

Αυτό άκουγα στο repeat την μέρα που είχε πεθάνει ο δικός μου και μου είχε φέρει μια παρηγοριά και ηρεμία οπότε το ποστάρω. Συλλυπητήρια

5 Likes

SHUT UP!! και το παλικάρι στο 7:00…κλάμα :joy:

3 Likes

τρωω και εβαλα να το δω…στο 1:14 αφου δεν πνιγηκα… :upside_down_face: :grinning:

Να’στε καλά ρε παιδιά για τα συλλυπητήρια και τα τραγούδια. Καλή δύναμη στον @nnnkkk και από μένα!

Ήθελα να ρωτήσω κάτι άσχετο, αλλά δεν ήξερα αν έπρεπε να το ποστάρω εδώ ή στις αγγελίες, αν κάποιος από εσάς γνωρίζει παλαιοβιβλιοπωλείο που αγοράζει βιβλία από ιδιώτες.