Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Τυχερός είσαι, μπορεί να σε ταλαιπωρήσει πολύ ο έρπης ζωστήρας. Ναι, είναι από τον ιό της ανεμοβλογιάς. Επίσης, 30 ευρώ σε γιατρό είναι αστείο ποσό :stuck_out_tongue:

2 Likes

Ένα καλό μεροκάματο

Ξέρω μωρέ χιούμορ κάνω

Χρόνια πολλά σε όλους λόγω της ημέρας ειδικά στις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες!
Σήμερα ακούμε…

Marauder 1821

10 Likes

Λίγο γραφικό, αλλά καλό. Χρόνια πολλά σε οσ@ς γιορτάζουν.

2 Likes

Χρόνια πολλά!

FOrTTq-WQAY0n1d

2 Likes

Νομίζω όταν βάζεις το @, δεν πρέπει να μπαίνει το ς στο τέλος

Σωστη παρατηρηση, αλλα νομιζα οτι στο “οσους/οσες” θα αντικαθιστουσα μονο τους μπολνταρισμενους χαρακτηρες. Αρα θα εμενε το “ς”. Θενκς.

Χάπια για την πίεση πριν το δείτε

2 Likes

Την έναρξη της επανάστασης γιορτάζουμε αλλά οκ ας μην έχουμε απαιτήσεις…

Τι να πω ρε φίλε. Ειδικά αυτοί που γελάνε και νοιώθουν κουλ που δεν ξέρουν μου την δίνουν φουλ

4 Likes

Ειναι τοσο λανθασμενη αυτη η προταση ωστε να αξιζει κοροιδια ομως?

3 Likes

Πες μου ακριβώς ποσο λάθος είναι η απελευθέρωση από τους Τούρκους, για να σου πω.

Τι σε πείραξε? Ότι ήταν η αρχή της επανάστασης και άρα τελικά σταδιακής απελευθέρωσης στις επόμενες δεκαετίες? Ότι ήταν Οθωμανοί στο όνομα και όχι Τούρκοι? Ή μήπως δεν θεωρείς ότι οι Έλληνες ήταν υποδουλωμένοι από τους Τούρκους και ήταν απλά κολληταρια?

1 Like

Ενταξει μωρε, το δεχτηκε ως σωστο, δε χαλασε κι ο κοσμος.

Θα συμφωνήσω με το αρχικό ποστ του Quintom, δεν είναι accurate προφανώς ότι 25 Μαρτίου έγινε η απελευθέρωση από την Τουρκία, αλλά αυτό γιορτάζουμε σ’αυτή την επέτειο

1 Like

Εντωμεταξυ ΑΣΧΕΤΑ τα δυο παραδειγματα μεταξυ τους.

Η μια ειναι παγκοσμιως γνωστη ως Independence Day για την Ελλαδα, την 25η Μαρτιου 1821 και ειναι ξεκαθαρα, for all intents and purposes οπως λενε κι οι Αμερικανοι, η συμβολικη ημερομηνια για την απελευθερωση απο τους Τουρκους.

Η αλλη ειναι απλα μια σημαντικη ημερομηνια για την εξελιξη του Β’ Παγκοσμιου Πολεμου.

Ο τυπος αυτος ειναι γνωστος καραγκιοζης αν και δεν ηξερα ολες αυτες τις “θεσεις” του. Αυτο δεν εχει σημασια στον παροντα διαλογο.

Ακομα δεν εχεις εξηγησει γιατι ειναι λαθος να λεμε “Απελευθερωση απο τους Τουρκους” και ανησυχω οτι δεν εχεις καποια εξηγηση. Ειναι γνησια η απορια μου, τριτο ποστ που την εκφραζω.

Έσβησα τα ποστς μόνο και μόνο γιατί δεν έπρεπε να ξεκινήσω αυτό το θέμα για τον VIBRATOR τώρα, οκ, λάθος.

@QuintomScenario έχεις πμ

1 Like

Α οχι, το τοπικ λεγεται Βαριεμαι, ψηνω γενικα trash talking σε τυπο που λεγεται Vibrator, κανει ελεεινες ερωτησεις στον δρομο για το σεξ, πουλαει εξυπναδα, και ειναι ασχετος και απο μπασκετ και απο μουσικη (!)

Μια χαρα ο Βαϊμπρεϊτορ :stuck_out_tongue:

Μπουυυυυ

2 Likes

Οχι, αλλα οκ. Δικαιουσαι να τον συγχωρεις επειδη ειναι “αστειος”