Προφανώς και αν λέμε για αρχή της επανάστασης ή για απελευθέρωση δεν είναι το θέμα. Το θέμα ειναι αμα λες για γερμανοιταλους και όχι και ότι το σύνθημα της επανάστασης ήταν μολών λαβέ.
Εδώ και χρόνια έχει περάσει δυστυχώς η απαράδεκτη νοοτροπία ότι η αμάθεια είναι κουλ. Δεν σου λέμε να μάθεις στην βιολογία όλα τα ένζυμα απ’ έξω δεν είναι τίποτα να ξέρεις 5-6 βασικά πράγματα τουλάχιστον για την ιστορία της χώρας σου…
Πίστευα ότι κάνουν πλάκα και τρολαρουν, όλοι αυτοί που βγάζουν κατά καιρούς και τους κάνουν τέτοιες ερωτήσεις.
Κι εγω αν με σταματούσαν μπορεί να πέταγα μια μαλακια για το αυτονόητο του πράγματος, να γέλαγα και να έλεγα φίλε έχω δουλειά τωρα γεια.
Εδώ υπάρχει πρόβλημα όμως χοντρό. Και δεχομαι ως σωστές όσες απαντήσεις αναφέρουν σύγκρουση με Τούρκους, δεν περιμένω ανάλυση.
Τι να πω ρε φίλε. Και αυριο μεθαύριο οι ίδιοι θα πάνε στα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία, ετσι για τη φάση και θα υστεριαζουν, μαζί με λοιπούς ψεκασμενους, να μην παραχαρασσεται η ιστορία.
Ήρθε και η σειρά μου γαμώ. Όλη την εβδομάδα έβγαινα αρνητικός και τελικά σήμερα με έβγαλε θετικό. Καθόλου πυρετός, μύτη και λαιμός λίγο, και αρκετή κούραση. Νομίζω πάντως ότι είναι η δεύτερη φορά που το περνάω, γιατί Γενάρη του 20 είχα κάνει ένα τρελό κρυολόγημα για μια βδομάδα κοντά. Μακάρι να αρχίσω να βγαίνω αρνητικός από Δευτέρα, δε την παλεύω να βλέπω καλό καιρό να κάθομαι μέσα
Ε ε, είχα ενημερώσει από νωρίς ότι δε θα έρθω γιατί είχα κρυολόγημα και μάλιστα κόλλησα μια βδομάδα μετά! Έχω εξαιρετικό vision εντός και εκτός γηπέδου
Ζεις στην Ελλάδα, θες μια δουλειά ολοκληρωμένη περίπου τέλη Απρίλη και χρειάζεσαι την εφορία, οπότε τι κάνεις? Προφανώς ξεκινάς απ’τα μέσα Μάρτη να προσπαθείς να βρεις άκρη με τις ΔΟΥ για να έχεις κάποια πιθανότητα να είσαι μέσα στον προγραμματισμό σου.
Έχεις στείλει μαιλ στη ΔΟΥ εδώ και 10 μέρες για να κλείσεις ραντεβού, δε σου έχει απαντήσει κανείς. Και μάλιστα όχι δε σου έχει απαντήσει κανείς, αλλά δε σου έχει έρθει και το mail “το έχουμε αναθέσει στον αρμόδιο υπάλληλο του τμήματος τάδε”, παρά μόνο το αυτοματοποιημένο mail που λέει πως “bro υπάρχει και το αιτήματα μου και τα ραντεβού μου που τα φτιάξαμε με Node.js και σπέρνουμε γενικά” (Πιερακκάκη θεέ).
Παρένθεση, σαν παλιός ξέρεις πως εδώ και 4 μήνες που λειτουργεί αυτό το πράγμα η μόνη κατηγορία που εξυπηρετεί είναι για τη φορολογία και επειδή είμαστε και έξυπνοι, μπαίνει όποιος θέλει, επιλέγει την κατηγορία και πάει στην εφορία και λέει “μα έχω ραντεβού”, άσχετα που μπορεί να θέλει κάτι που δεν έχει σχέση καμία απολύτως με τη φορολογία, με αποτέλεσμα να ακούς κραυγές “δε σηκώνετε τηλέφωνα, δεν απαντάτε στα mail, περιμένω 1 ώρα στην ουρά για να μπω και θα με διώξετε”. Αδιάβλητο σύστημα (Πιερακκάκη θεέ). Μάλιστα εσύ που περιμένεις τη σειρά σου να σε δεχτούν κανονικά με το ραντεβού σου (μέσω mail), ακούς τους καημένους υπάλληλους να λένε “Έρχονται όλοι με ραντεβού απ’τη νέα υπηρεσία, εμείς δεν μπορούμε να δώσουμε το οκ ή όχι και τώρα έχουν μαζευτεί όλοι”. (Πιερακκάκη είσαι μέγας). Τέλος παρένθεσης #διπλής
Μπαίνεις στα αιτήματα μου και στα ραντεβού μου και η κατάσταση είναι η ίδια, δεν υπάρχει άλλη κατηγορία πέραν της φορολογίας, άρα τον έχεις πιει. Άρα τι απομένει? Να πας απ’την εφορία, να μαλώσεις με τον μαν που βάζουν απ’έξω να κάνει την πόρτα και μάλλον του δίνουν μαύρα 15€ και τα τσιγάρα του για να κρατάει τα πλήθη έξω και έχεις μαζί σου την εφημερίδα της κυβερνήσεως που από 20κάτι Ιουνίου λέει πως δεν είναι υποχρεωτικά τα ραντεβού για την εξυπηρέτηση στις δημόσιες υπηρεσίες, όταν σε ξεκινάει τα τρελά του ότι “λόγω κορονοιού είναι υποχρεωτικό το ραντεβού”.
Πείτε μου μετά για vision μλκες, να πρέπει να καταστρώνεις όλοκληρη στρατηγική για να επιτρέψεις στο κράτος να σου πιάσει τον κώλο
Λογικά θα έπρεπε να είναι όπως το λες να έχει το North μέσα, αλλά μάλλον ήταν οι εκατέρωθεν παραχωρήσεις για να βρουν μια λύση.
Βέβαια από αυτούς που φωνάζουν για το MKD, δεν έχω δει να αναρωτιουνται γιατί της Ελλάδας είναι GRC, όταν η επίσημη ονομασία της χώρας είναι Hellenic Republic. Όχι, κοίτα να δεις δεν ξέρουν καλά καλά το όνομα της δικής τους χώρας και θέλουν να έχουν λόγο στις άλλες, μιλάμε για επικές καταστάσεις