Γιατι δεν εχει νερο
Όσες φορές είχα πάει Μαλακάσα, πρώτον έπαιρνα δικά μου νερά, δεύτερον δεν έπινα λίτρα, ούτε φυσικά έπαιρνα μπίρες (μέγα διουρητικό), οπότε άντεχα μια χαρά, έφευγαν τα νερά με ιδρώτα και δεν προλάβαινε να γεμίσει η κύστη (δεν έχω και θέμα γενικά, κρατιέμαι ώρες).
Εγώ όσες φορές πήγα Μαλακάσα έπινα νερό φουλ παγοκολωνες που έφερα από το σπίτι 500χλμ μακριά σε ειδική τσάντα χαχαχα
Και από την τόση ζέστη ούτε καν wc
Εξατμιστηκαν
Εννοείς η ουροδόχος κύστη;
Ε ποια άλλη;;;
Και ναι και όχι.
Η ουσία είναι η εξής.
Αν οι κατσαρίδες και οι ακρίδες και οι αράχνες εξελίσσονταν ούτως ώστε να έχουν σώμα με κρέας που έχει έστω και το 50% της γαματοσυνης σε γεύση όσο έχουν οι αστακοί κι οι γαρίδες κι οι καραβίδες, θα τις τσάκιζα ως έδεσμα καθημερινά.
Για αυτό δεν τρώω όλα αυτά τα θαλασσινά… μέχρι χταπόδι (στα κάρβουνα με ουζάκι το καλοκαίρι σε ένα παραλιακό ταβερνάκι βραδάκι… )
Δεν τρως τα θαλασσινά επειδή έχουν κοινούς προγόνους από πριν 2 δις χρόνια με τα έντομα?
Όχι, χέστηκα για τους προγόνους τους… απλά δεν είμαι φαν (πλην του χταποδιού)
Κονσέρβα… μόνο για ώρα ανάγκης φαντάζομαι.
Αν δεν είναι φρέσκο και να το έχει χτυπήσει στα βράχια ο Πολάκης, δεν τρώω!!!
Αράχνες, σκορπιοί κλπ είναι στην ιδια συνομοταξία με αστακούς κλπ (αρθρόποδα)
NERD ALERT
Εκτός από μύδια που δεν τρώω, τα υπόλοιπα θαλασσινά τα θεωρώ εξαίρετες λιχουδιές. Τολμώ να πω πως ειδικά τα καλαμαράκια, ειδικά τηγανιτά, είναι από τα αγαπημένα μου φαγητά και μπορώ να φάω μέχρι τελικής πτώσης. Επίσης το μόνο φαγητό νομίζω που προτιμώ τηγανιτό ξεκάθαρα. Σίγουρα έχει την νοστιμιά του και μαγειρεμένο (ενίοτε γεμιστό) με ρύζι ή κάτι αντίστοιχο, αλλά στο τηγάνι εκτοξεύεται στην στρατόσφαιρα.
Μύδια εγώ αγαπώ τηγανητα ειδικά. Γενικά τρώω τα πάντα από μαλάκια και οστρακοειδή
Γαμανε τα μύδια*, ειδικά σε κατσαρόλα με σκόρδο μυρωδικά ενίοτε και με λευκή σάλτσα
*Οκ τεχνικά μιλώντας δεν γαμανε ακριβώς, μιας και πιάσαμε και τα επιστημονικά trivia, σχήμα λόγου ήταν, στην πραγματικότητα τα αρσενικά απελευθέρωνουν το σπέρμα μέσα σε ρεύμα νερού με σκοπό να καταλήξει στο θηλυκό και να γονιμοποιηθεί
Αχνιστα με λεμονι και μια νταμιτζανα τσιπουρο διπλα, ειναι μαγεια
Κάποιος μια απορία να μου λύσει
Με ποιο τρόπο μπόρεσε μια επαφή να μου στείλει ένα την έχω μπλοκ από το Σεπτέμβριο; Μιλάμε για βάιμπερ τώρα. Δεν αφαίρεσα το μπλοκ ούτε είναι στις επαφές μου. Ξαφνικά βλέπω μήνυμα
Οτιδήποτε αν το κάνεις στο τηγάνι εκτοξεύεται σε νοστιμιά. Πχ γαύρος τηγανητός, μπαρμπούνια τηγανητά κτλ
Κι εμένα τα καλαμαράκια είναι από τα αγαπημένα μου.
Ο χειρότερος εφιάλτης μου.