Εν έτει 2022 υπάρχουν ακόμα αφεντικά που νοιάζονται για τους εργαζόμενους!
Εγώ πάλι έχω μπουχτίσει με την κακοκαιρία Moses
Εναλλακτικά μπορεί να ακούσει και λίγο christian metal. Είχαν παίξει και support στους In Flames σχετικά πρόσφατα.
Ένα ωραίο διαγραμματάκι, μιας και έχουμε επισήμως τελειώσει μέχρι το Σεπτέμβρη με την πανδημία, και οι “τα εμβόλια τελικά δουλεύουν ή όχι” θα ξεσαλώσουν
Στου κουφού την πόρτα…
Δυνατή διασκευή!
Με τους αριθμούς λες τα καλύτερα ψέματα γνωστό αυτό
-
Παιρνεις τηλεφωνο την καλυτερη φιλη της λατρεμενης σου 2 βδομαδες πριν, για να οργανωσεις παρτι εκπληξη για τα γενεθλια της το Σαββατο 11 Ιουνιου
-
Βρισκεις καταλληλη ημερομηνια που να βολευει τους φιλους της
-
Φτιαχνεις δυο ξεχωριστα group chats, ενα στο WhatsApp κι ενα στο Instagram, για να συνεννοηθεις με οσους θα ερθουν, και τι θα φερει ο καθενας
-
Τα κοριτσια απο το εστιατοριο που δουλευε θα φερουν τουρτα, κερακια, γλυκα και ποτα
-
Διαφορες φιλες της θα φερουν φρουτοσαλατα, μπισκοτα, μπυρες, σνακς κτλ
-
Η μαμα της θα φερει ενα ταψι Greek Salad και 1 κιλο ψητο χταποδι, το αγαπημενο της φαγητο
-
Η γιαγια της (τρελο παρτι ανιμαλ 78 χρονων) θα φερει τις βοτκες κι ενα καρπουζι
-
Παραγγελνεις μπιφτεκια, λουκανικα, ψωμακια, κρεμμυδια, ντοματες, γαριδες, μαρουλια, κοτοπουλα, πιπεριες, συνολικης αξιας $130, και κανονιζεις να τα φερουν οσο λειπει
-
Παραγγελνεις επισης λιγα decorations για τα γενεθλια της, μπαλονια κτλ
-
Βαζεις την Alyssa την φιλη της να την παρει για καφε για 2 ωρες απο τις 12:00 εως τις 14:00
-
Εχεις καταστρωσει το τελειο σχεδιο και εχεις καταφερει να ερθουν και τα 5 μελη της οικογενειας της, ο ξαδερφος της που αγαπαει πολυ και 12/16 καλες της φιλες/φιλοι
-
Ανεβαζεις πυρετο μεσημερι Παρασκευης 10 Ιουνιου και τεσταρεις θετικος για COVID-19 στις 23:00 το βραδυ, και αναγκαζεσαι να ακυρωσεις το παρτι, να επικοινωνησεις με 15-20 ατομα αμεσα και να τους ενημερωσεις, και να πεις στην λατρεμενη ακριβως τι ειχες σχεδιασει, μολις 14 ωρες πριν την εκπληξη
Εσεις καλα?
Δε θα ξανασκεφτώ ότι είμαι γκαντεμόσαυρα.
Γκαντεμόσαυρος
Κανόνισε το για 3 βδομάδες μετά, δεν θα είναι εκπληξη, αλλά θα περάσετε ωραία.
Εχει ηδη μεταφερθει για τις 9 Ιουλιου, αλλα ναι, προφανως δε θα ειναι εκπληξη. Ολα τα κρεατα μπηκαν καταψυξη, οποτε ολα καλα. Απλα θα πρεπει να παρω ψωμακια, αλλα αυτα ειναι φτηνα.
Η αληθεια ειναι πως στεναχωρηθηκα αρκετα χθες βραδυ, ομως αναγνωριζω οτι ειναι εντελως first world problem. Αυτα συμβαινουν. Απλα ηθελα να νιωσει αγαπημενη απο ολα τα ατομα που την αγαπανε, και δεν της ειχε κανει ποτε ξανα κανεις surprise birthday party ως τωρα.
Πηγαμε διακοπες σε εξωτικο νησι (για τα γενεθλια της), θα παμε Ελλαδα για 3 βδομαδες μαζι, και γενικα η ζωη μαζι της ειναι ευτυχισμενη, οποτε νιωθω οτι δεν εχω το δικαιωμα να γκρινιαζω πολυ. Απλα κριμα για το πολυ κακο timing.
Ναι μωρέ, first world problems, αλλά σε καταλαβαίνω γιατί είχες ενθουσιαστεί με το αποτελεσμα και έμεινε η κοπέλα με τα 3. No worries, μόνο και μόνο που το έμαθε πιστεύω το ευχαριστήθηκε και θα περάσετε τέλεια και στις 9 Ιουλίου.
Silver lining, εριξε μια τρελη ΜΠΟΡΑ εδω περα απο τις 3 το μεσημερι εως τις 4, που θα ειχε χαλασει το BBQ και θα μας ειχε ξενερωσει.
Οοοοοχιιιιιι
αν πραγματικα νοιαζοσουν το παρτυ θα γινοταν κανονικα, χωρις εσενα.
Summary
περαστικα
Εγώ χθες βγήκα αρνητικός, 9 ημέρες μετά την πρώτη διάγνωση. Πυρετό έκανα την ημέρα που βγήκα θετικός και την επόμενη. Λίγο σχετικά μπούκωμα στη μύτη, επίσης λίγο σχετικά βήχα και ακόμα λιγότερο πονόλαιμο.
Το παράξενο είναι ότι το κόλλησα πριν “πέσουν οι μάσκες”!
Όλα αυτά, σχεδόν 6 μήνες μετά την τρίτη δόση του εμβολίου
Εύχομαι ταχεία ανάρρωση, με συμπτώματα ήπια και το δυνατόν ανεπαίσθητα.
Ηταν η πρωτη και μοναδικη μου σκεψη, αλλα μαντεψε ποιος αλλος πρεπει να μεινει σε καραντινα σπιτι μαζι μου για τουλαχιστον μια βδομαδα
Καπως ετσι ειμαι κι εγω προς το παρον. Πυρετος ελαχιστος σημερα, και νιωθω πολυ καλυτερα απο χθες. Αρχισα να βηχω κατα τις 10 το βραδυ σημερα, λιγακι ομως. Ενα βηξιμο καθε 5 λεπτα πες. Ειναι ενοχλητικο, αλλα μεχρι εκει. Και ειμαι κι εγω 6 μηνες μετα την τριτη δοση, οποτε το βιωνουμε σχεδον με τον ιδιο τροπο προς το παρον .
ΥΓ. Εξαιρετικο το λογοπαιγνιο με τις μασκες
Κανεις κι εσυ το ιδιο;