Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Περαστικά μαν με γρήγορη ανάρρωση και επική παρταρα όταν περάσει!!!

1 Like

14 Likes

Πόσο ιδιοφυές μπράβο στους Δανούς

1 Like

Η κατάσταση αυτή τη στιγμή στον κήπο

7 Likes

Τι θυμήθηκα

Σε συζήτηση με πελάτη που βρήκε λάθος τιμή στο ράφι κ αρχίζει να φωνάζει τσαντισμένος ενώ προσπαθώ να του εξηγήσω ότι λάθη γίνονται να μην ανησυχεί θα του δώσουμε πίσω την διαφορά αν όντως έχει δίκιο

4 Likes

Σε παρόμοιο mood, γιατί έχω και παρέα

7 Likes
3 Likes

Για το λόγο ότι πέφτει η τεστοστερόνη όσο περνάνε τα χρόνια.

Εγώ θεωρώ ότι το πρόβλημα ουσιαστικά ξεκινάει μετά τα 40. Μετά την ηλικία των 40 , η συγκέντρωση τεστοστερόνης πέφτει κατά 1.6% περίπου κάθε χρόνο στους περισσότερους άντρες.

Καλά στα 50 δεν το συζητάω, δεν πηδάς καν. Άντε να έχεις λίμπιντο κάθε 3 μήνες.

1 Like

Μιας και λέγαμε για κατσαρίδες πρόσφατα, να ένα ενδιαφέρον άρθρο για το πώς έχουμε επηρεάσει μέσω των εντομοκτόνων τη φυσική επιλογή στα αντιπαθή δικτυοπτερα

When a male cockroach wants to mate with a female cockroach very much, he will scoot his butt toward her, open his wings and offer her a homemade meal — sugars and fats squished out of his tergal gland. As the lovely lady nibbles, the male locks onto her with one penis while another penis delivers a sperm package.

It seems we created them by accident, after decades of trying to kill their ancestors with sweet powders and liquids laced with poison. The cockroaches that craved sweets ate the poison and died, while cockroaches less keen on glucose avoided the death traps and survived long enough to breed, thus passing that trait down to the next cockroach generation.

This is because cockroach saliva is capable of rapidly breaking down complex sugars, like those found in the male’s courtship offering, and turning them into simple sugars, such as glucose. So when one of these glucose-averse females takes a bite of the male’s nuptial gift, it literally turns bitter in her mouth, and she bolts before he can complete the double barrel lock-and-pop maneuver.

In lab experiments, Dr. Wada-Katsumata and her colleagues showed that glucose-averse females are more skittish of males than wild-type cockroaches, which is what the researchers call the roaches without glucose aversion. However, they also found that glucose-averse males seem to compensate for this by more rapidly transitioning into sex after offering their gift.

1 Like

Still a Better Love Story than Twilight.

6 Likes

Τα σχόλια στο φβ κάτω απ’το ποστ για την κριτική του δίσκου της Σαττι είναι για άλλη μια φορά όαση. Τι μίζεροι άνθρωποι ρε γαμωτο

3 Likes

Είναι πολύ ωραίος δίσκος! Μικρός σε διάρκεια για να είναι διαρκώς σε λούπα. Με έκανε να εκτιμήσω περισσότερο και τις κούπες που δεν είχα νιώσει ποτέ το hype
Δεύτερη Ελληνίδα που συμμετέχει στο Colors εν τω μεταξύ

3 Likes

Το πρωτο που ειναι α καπελα θελει μερικα ακουσματα, δεν το ειχα ακουσει ως τωρα.

Το Ponos Krifos ειναι τεραστιο τραγουδι, το αγαπησα με την πρωτη ακροαση.

Ισως η πιο ποιοτικη Ελληνιδα καλλιτεχνης. Λατρευω την μουσικη της.

4 Likes

Πολύ ιδιαίτερη η Σάττι, την παρακολουθώ στενά εδώ και κάποια χρόνια (όχι stalker φάση, ε;).

Επίσης, από τις λίγες περιπτώσεις που όταν δίνει συνεντεύξεις ακούς ιδιαίτερα κι ενδιαφέροντα πράγματα.

5 Likes

Τον ακουσα κι εγω το δισκο, πολυ καλη πρωτη εντυπωση μου εκανε, τον αδικουμε που τον σχολιαζουμε στο βαριεμαι και οχι σε καποιο legit μουσικο thread :sunglasses:

Στο βαριεμαι κατα κορον μιλαμε για κατσαριδες, συνταγες, περιεργα trivia, τετοια πραγματα :stuck_out_tongue:

4 Likes

Ναι αλλα μιμειται την ροζαλια σε εκνευριστικο βαθμο :upside_down_face:

Εγώ δεν την ακούω γιατί με παίρνει ο ύπνος. Το βαριέμαι αυτό το είδος μουσικής.

1 Like

οπως το εβαλα το εκλεισα…ειμαι καλα γιατρε μου;

Παρότι δεν είναι ιδιαίτερα του γούστου μου ο ήχος της Σάττι, η τύπισσα έχει από τις καλύτερες φωνές που έχω ακούσει live. Η δουλειά που έχει κάνει με τα χορωδιακα (Chores, Φωνες) είναι εξαιρετική.

Επίσης, πόσο ωραίο είναι να βγαίνει ένα άτομο με πραγματικό ταλέντο σε ένα ευρύτερο “pop” χώρο που πιο πολύ ακούς áutotune παρά φωνή κανονική;

Από μενα respect.

5 Likes

Μην ανησυχείς! Είσαι…

χαρα-xara

5 Likes