Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Θέλω να ποσταρω μπύρες και δεν με αφήνει. Ποσταρετε καμιά μπύρα γιατί το έχω κουβαλήσει στις πλάτες μου το εν λόγω θρεντ (3 συνεχόμενα ποστ)

Πολύ δυνατή καπνιστή porter

1 Like

untitled_145828

7 Likes

Μιας και πιάσαμε αυτό το θέμα

5 Likes
4 Likes

ΔΕΝ τραγουδάνε.

6 Likes

Σχετικά είναι όλα στη μουσική. Ο Αντετοκούνμπο θεωρεί τον Light νούμερο 1 ράπερ στην Ελλάδα.

Κανείς δεν είναι τέλειος.

4 Likes
1 Like

10/10, έχω διπλώσει.

2 Likes

3:20 το καλαμάκι ρε αλήτες;

3 Likes

Σουβλάκι ή σουφλάκι λέγεται. Με καλαμάκι πίνεις καφέ

5 Likes

Ωχ…

3 Likes

Άνοιξα ασκούς του αιόλου χαχαχαχαχα

4 Likes

15 Likes

Τυρι δεν εχει;

2 Likes

Πραγματικά τόσα χρόνια δε μπορώ να καταλάβω γιατί δυσκολεύετε τόσο πολύ τη ζωή σας και οι μεν και οι δε. Δόξα τον quorthon η ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια και έχει ξεχωριστές λέξεις για το κάθετί

Αν και παιζει να ειναι η πιο βαρετη συζητηση εβερ :stuck_out_tongue:

Αυτα

ειναι καλαμια. Πιο συγκεκριμενα καλαμια bamboo

Αυτα

bamboo-skewers-500x500

ειναι καλαμακια. Μικρα. Που εκτος απο το παρομοιο σχημα με τα μεγαλα καλαμια πιο πανω (οκ απλα δεν ειναι κουφια) τυχαινει (συνηθως) να φτιαχνονται και απο τα μεγαλα (απο bamboo δηλαδη).

Αν λοιπον του βαλεις κρεας, ειναι κοτοπουλο καλαμακι, χοιρινο καλαμακι, γκοτζιλα καλαμακι :stuck_out_tongue:

Η ομοιοτητα με το καλαμακι του φραπε ειναι οτι και τα δυο μοιαζουν με καλαμια (φυτα που συχνα βρισκονται σε ελη, οχθες κτλ). Και εκει σταματανε οι ομοιοτητες :stuck_out_tongue:

Βεβαια και ο ορος σουβλακι και αυτος ειναι παρα πολυ δοκιμος, δεν αντιλεγω σε αυτο.

Σε αντιθεση με το cashερι που παραειναι γενικευση.

6 Likes

Σταματαει ναναι ξυλινο καλαμακι;

1 Like

Πλεον η μεγαλη πλειοψηφια ειναι bamboo επειδη δεν κανει ακιδες και ειναι πιο ελαστικο και μαυριζει πιο δυσκολα σε επαφη με φλογα. Μη με ρωτηστε πως το ξερω :stuck_out_tongue:

1 Like

Πως το ξέρεις?

6 Likes