Χαχαχαχ τον έριξα στα βαθιά αλλά ο @nnnkkk έχει καλό επεξεργαστή πληροφορίας για αυτο και θα ασχοληθεί να το ψάξει και να κάνει έρευνα αν θελησει. Αν πάρει μόνο ένα πράγμα, σαφώς και ο πάγκος, μπαρα και μερικά βαρακια είναι δε γουεη του γκοου (αν δεν έχει ήδη) συν το κλασικό μονόζυγο στην πόρτα που κάνουμε τον πιθηκα.
PS: και εγώ η μόνη άσκηση με βάρη που κάνω τα τελευταία χρόνια άρσεις μπόμπιρα από κούνια και toilet bowl squats είναι μην νομίζεις
Σκουπίδια που δεν ξέρουν να γράψουν το όνομά τους έρχονται με μπράβους και τους έχουν και VIP… μόνο τέτοια σκηνικά αξίζουν σε όλο αυτό το βόθρο του MAD & ΣΙΑ που σπρώχνει με το ζόρι και έχει κάνει θεούς κάτι πατημένα σκατά
Η κατρακύλα δεν έχει σταματημό σε αυτή τη χώρα. Ας αρχίσουν να σκοτώνονται μεταξύ τους αυτές οι κλανιές που το παίζουν gangstas να τελειώνει η υπόθεση, φυσική επιλογή.
«Τα παιδιά πέφτουν στο overload της εποχής τους και το μόνο που μπορούμε να ελπίζουμε είναι να έχουν επιλογές. Ένα παιδί μπορεί να καταστραφεί αν δεν έχει επιλογή. Αν η trap είναι επιλογή του κόσμου σεβαστό. Το κακοφορμισμένο ροκ πού το βάζεις; Το έντεχνο είναι πολύ πιο υποκριτικό από αυτά τα παιδιά. Τους έχω γνωρίσει όλους, τους φτύνω στα μούτρα όλους. Δεν θέλω να δω κανέναν» είπε αρχικά ο Μιχάλης Μυτακίδης.
BD Foxmoor (Μυτακιδης) γνωστος attention whore και οτι να ναι, οσο ωραια μουσικη εγραψε στους πρωτους δισκους των Active Member, τοσο απογοητευει σχεδον καθε φορα που μιλαει