Μη ξεχναμε το επικο “φουιτ” που λενε εκει απανω … μαλλον δε σας παιρνει να ανοιξουμε αυτο το κεφαλαιο
Γαντακι να φοράς γιατί είναι του διαόλου.
Πιες ένα μιλκο ρε αδελφέ κ ασε την σαλλλλονικα
Ναι ρε, παντα
Tί είναι το φούιτ ρε σατανάδες;
Ρε ουτε καν ! Λατρευω Σαλονικα τρελα!
@Silent_Winter
φούιτ . Το ξεφούσκωμα λάστιχου ποδηλάτου ή αυτοκινήτου. Η λέξη προέρχεται από τον ήχο που κάνει το λάστιχο όταν τρυπάει και χάνει αέρα.
Νεολογισμος τελειοτητα.
Φούιτ ρε μ**νιά.
Α, φούιτ. Δεν το ήξερα, θα ρωτήσω και τον μπαμπά μου, λογικά το ξέρει. Σ’ ευχαριστώ.
*διόρθωσα αυτό που δεν είναι καν λέξη.
Ένας τύπος με είπε συνεσταλμένη παρόλα αυτά ένιωσε άβολα που τον αγκάλιασα. Ρε τι νούμερα υπάρχουν!
Άντρες, Πόπη μου.
Κυκλοφορούν τέτοια τέρατα ανάμεσά μας
Φουιτ= εκτός απο σκασμενο λάστιχο, επίσης εξαιρετικό μπαράκι στα Γρεβενά. Είχα δει τους baildsa live εκεί και γενικά είναι ωραίο all day στέκι
Αυτός είναι ζώο. Μην κακολογουμε και όλο τον ανδρικό πληθυσμό
Άσε άσε. Κυκλοφορεί δυστυχώς. Να τον κλείσουμε μέσα
Μέσα πού;
Δεν ξέρω έτσι το είπα για να ξεσπάσω
Λοιπόν, όχι.
- Τι θα πάρουμε σήμερα?
- Σουβλάκια.
Αυτό δεν σημαίνει, ότι αυτός που απάντησε σουβλάκια, ότι θα πάρει καλαμάκια σώνει και ντε. Είναι αυτό που είπε ο @QuintomScenario. Όταν λες πάω για καφέ, το λες για να προσδιορίσεις ότι θα πας σε καφετέρια, όχι στο τι θα πάρεις.
Επίσης, ναι, συνήθως θα πεις πίτογυρο και όχι σουβλάκι με γύρο, όπως επίσης μπορείς να πεις πιτα- καλαμάκι και γενικά ότι θες. Τώρα αν κάποιος δεν θέλει να το πει έτσι και το πει αλλιώς, αλλά τελικά πάρει αυτό που θέλει, δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα.
Για τα τυριά, δεν υπάρχει θέμα συζήτησης, το κάθε τυρί έχει το όνομα του. Αν τώρα κάποιος θέλει να λέει όλα τα κίτρινα τυριά κασερια, να ξέρει ότι όταν θα πάει σε άλλη περιοχή, παίζει να μην πάρει αυτό θέλει, οπότε είναι λίγο δικό του πρόβλημα.
Εντάξει, ο καθένας έχει τον τρόπο του.
Εσύ τί προτιμάς, κασέρι γραβιέρα ή κασέρι γκούντα;
Εγω θελω να παρω ενα πιτα γυρο καλαμακι την επομενη φορα.
Δηλαδη να κατσει αυτος που φτιαχνει το σουβλακι να βαλει ολα τα μικρα κομματακια του γυρου στην σειρα και να τα περασει μεσα απο καλαμακι.
Να δω τι θα λετε τοτε.
Μαλλον δεν αξιζει βεβαια, καθως θα φαω και χριστοπαναγιες, και κατουρο στο σουβλακι.
Εγώ, αν μου το ζήταγες έτσι χωρίς περαιτέρω ανάλυση, θα σου έφτιαχνα πίτα με καλαμάκι και γύρο μέσα. Ή μπορεί και πίτα με γύρο και ξέχωρα το καλαμάκι. Αυτή τη διαστροφή με το κάτουρο και το σουβλάκι, ελπίζω να μην την σκέφτηκαν κι άλλοι εδώ μέσα.