Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Ελπίζω ότι το λες για πλάκα ε

Το συγκεκριμένο μου χει ξεφύγει κάποια στιγμή, όπου γελάω και του λέω “Ώπα λάθος, πίτα καλαμάκι” (για άλλον ήταν, η πίτα εξ ορισμού θέλει γύρο :yum:

1 Like

Ποιό απ’ όλα, πέταξα πολλά πυραυλάκατα.

*ασφαλώς, ναι.

1 Like

Kasseri or Kaşar is a medium-hard or hard pale yellow cheese made from pasteurised or unpasteurised sheep milk and at most 20% goat’s milk.

Μπορεί να θεωρηθούν και τα 2 κασερια (λέω γω τώρα, δεν έχω άποψη για την σύσταση των 2 τυριών), αλλά για πιο λόγο ο πλεονασμός? Γιατί να μην πεις κατευθείαν τον τύπο και να πεις και το κασέρι μπροστά?

2 Likes

Το πώς έχασα αυτό το λαιβ ενώ είχα πρόσκληση, αλλά ήμουν διακοπές είναι μάλλον ανεξήγητο. Δεν ξέρω τι σκεφτόμουν και είναι κάτι που μάλλον δεν θα συγχωρήσω ποτέ στον εαυτό μου. Τουλάχιστον έδωσα την πρόσκληση σε νιατο που πέρασε φανταστικά και έκτοτε άλλαξε ο τρόπος που αντιμετωπίζει τη μουσική (μας).

Ναι μωρέ εσύ τι λες :stuck_out_tongue_closed_eyes::stuck_out_tongue_closed_eyes::stuck_out_tongue_closed_eyes:

Το καλοκαιρι του 2001, όντας φοιτητής, είχα δουλέψει στα Wendys στο Μαρούσι, για όσους τα πρόλαβαν και τα θυμούνται.

Ένας από τους συναδέλφους, με τον οποίο κάναμε και παρέα και εκτός δουλειάς λοιπόν τα είχε με μια κοπέλα, με της οποίας τον πρώην, για λόγους που δεν θυμάμαι, ήταν " στα μαχαίρια" . Νομιζω πως μια τα εφτιαχνε με τον έναν μια με τον άλλο, κάτι τέτοιο.

Σε μια βραδινή σαββατιατικη βάρδια λοιπόν ο συνάδελφος, εκεί που εψηνα αμέριμνος τα μπιφτεκακια μου, έρχεται και μου κάνει “ξέρεις ποδόσφαιρο?” “Τα βασικά, γιατί?” “Ο μαλακας. Ετοίμασε ένα μπιφτέκι και έλα στη λάντζα” όπερ και εγένετο, αλλάξαμε 5-6 πασουλες το μπιφτέκι στο σχετικά βρώμικο πάτωμα, αφαίρεσε τις πολύ εμφανείς τρίχες, και το τοποθέτησε στο μπέργκερ του αντίζηλου, από τον οποίο δεν μάθαμε βέβαια νεότερα στη συνέχεια της βραδιάς.

Πόρισμα: μην παραγγέλνετε ποτέ φαγητό από κάποιον που σας αντιπαθεί

2 Likes

Και σχεδόν σε 7 ώρες από τώρα, με κάτι σακούλες σαν του Ντρουπυ στα μάτια, κυριολεκτικά ζόμπι από την κούραση αλλά και με μια αφύσικη ευδαιμονία, γνώρισα τη σύζυγο, πηγαίνοντας στο γάμο ενός συναδέλφου σε νησί.

Για τις πρώτες 2 ώρες της γνωριμίας μας, κοιμόμουν στο απέναντι αεροπορικό, με ορθάνοιχτο στόμα και σαλακι στο πλάι, να ροχαλίζω σαν ατμομηχανή.

Ατρόμητη, όχι αστεία.

4 Likes

Κάποια στιγμή θέλω να δοκιμάσω πίτσα με γύρο απ’όλα (δηλ. αντί για πίτα να έχει πίτσα όπου θα μπουν έξτρα γύρος και τα σχετικά)

Εννοείται ότι προλάβαμε Wendy’s. Αυτό που θυμάμαι είναι ότι μου φαίνονταν πιο νόστιμα και από τα Goody’s και από τα McDonalds. Εξαιρετικά μπέργκερ, είχαν το πιο νόστιμο μπιφτέκι.

1 Like

Ωχ, εφαγες κι εσυ απ’ το καλο;

6 Likes

Μπα Κηφισιά και Ομόνοια πρέπει να είχα φάει εγώ αν θυμάμαι καλά.

Απ’ το καλο μπιφτεκι :stuck_out_tongue:

1 Like

Κάποτε στον στρατό είχαμε ένα παλικαράκι που δούλευε πριν στα Goody’s για καιρό και τον ρώτησα τι μπορώ να φάω από εκεί άφοβα… η απάντηση ήταν “κλαμπ και μακαρόνια μόνο”

3 Likes

Αυτό που ήταν σίγουρα χαλιά στα wendys ήταν οτιδήποτε τηγανητό. Λάδια που τηγανιζανε όλη μέρα και στο τέλος της ημέρας τα βάζαμε σε κάτι βαρελάκια και τα πέρναγανε από μια μηχανή που τα “καθάριζε” και τηγανιζαμε με τα ίδια πολλές μέρες. Τρατζικ

Τα κρέατα ήταν από γνωστή βιομηχανία που ασχολείται κυρίως με τα αλλαντικά, δεν παίρνω και όρκο βέβαια για την ποιότητα τους. Αυτό που ήταν χάλια ήταν ότι όσα μπιφτέκια δεν πουλιοντουσαν και αφού περναγαν οι μέγιστες ώρες τα βάζαμε στην κατάψυξη και μετά τα κάνανε κάτι παρακμιακες σάλτσες κρέατος/κιμά για πατάτες κτλ.

Για τις σαλάτες υπάρχει πάντα ο ανθρώπινος παράγοντας αυτού που έπλυνε τα λαχανικά αν τήρησε τους κανόνες υγιεινής (όπως και αλλού βέβαια, όχι μόνο στα fast food)

Εννοείται πως μετά από αυτή την εμπειρία τρώω πάρα πολύ σπάνια σε φαστ φουντ τέτοιου τύπου.

Συμφωνώ με το φίλο του @St_Anger για τα πιο ασφαλή (όχι μακαρόνια με κιμά ε), θα πρόσθετα και μπέργκερ που έχουν κανονικό κρέας ψητό (πχ φιλέτο κοτόπουλο) και όχι μπιφτέκι, και χωρίς πατάτες.

3 Likes

Περιμένω λεωφορείο στα ΚΤΕΛ και λίγο πιο πέρα ήταν ένα γκρουπ μεταναστών. Και ακούω τον παπάρα από δίπλα να λέει το κλασικό δεν είμαι ρατσιστής αλλά…

Μπάινω στο λεωφορείο αράζω με το κινητό βλέπω το στόρυ ενός γνωστού που έλεγε έτσι στο άκυρο έξω οι μετανάστες, πατρίς θρησκεία οικογένεια, μας κλέβουν τις δουλειές κλπ. Σημείωση ο τύπος ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ… Unfollow και στα τσακίδια

Τι διάολο σε συνεννόηση ήταν όλοι οι βλαμμένοι να μου χαλάσουν το Σάββατο;

Κατά τ΄ άλλα μην ξεχάσουμε να πρήξουμε τα αρχίδια στους τουρίστες με το πόσο φιλόξενοι είμαστε… :unamused:

12 Likes

Το πιστεύουμε άραγε ότι είμαστε φιλόξενοι;

Δεν ειμαστε φιλοξενοι. Απλα γλυφουμε κωλους για λιγα φραγκα

12 Likes
1 Like

Ανησυχητικό είναι επίσης πως αρκετοί δεν φαίνεται να αντιλαμβάνονται πως είναι ρατσιστές ή λένε ψέματα στον εαυτό τους ότι δεν είναι.

3 Likes

Καλα τωρα δε θα κατσουμε να κανουμε στατιστικη αναλυση και ερευνα για το ποσοι Ελληνες ειναι ρατσιστες, αλλα το να λεμε οτι ως λαος “ειμαστε ρατσιστες” εχει περιπου την ιδια δοση αληθειας με το “ειμαστε φιλοξενοι”. Τετοιες γενικευσεις ειναι λιγο περιττες οταν γινονται τοσο καθολικες :stuck_out_tongue:

Υπαρχουν ενα σωρο ρατσιστες και ειδικα στην επαρχια αλλα και στην Αθηνα. Στα νησια ειναι λιγο καλυτερα τα πραγματα ισως λογω του τουρισμου. Ερχεται σε επαφη ο κοσμος με αλλον κοσμο και ανοιγει λιγο το ματι και το μυαλο. Οταν λεμε οτι ειμαστε φιλοξενοι το λεμε και λιγο συγκριτικα με αλλους λαους, και ισχυει σε καποιον βαθμο.

4 Likes