Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Καλά στα λιμάνια είναι το πιο δύσκολο να επικοινωνήσεις, γιατί εκεί είναι ο μεγάλος φόρτος εργασίας. Στη θάλασσα δε συμβαίνει και τίποτα, θα περνάει όλο του το χρόνο να διαβάζει λογικά. Μηχανικός ή αξιωματικός είναι?

1 Like

Για δείτε αυτό International SIM Card for Global Countries | www.onesimcard.com

Παλιότερα, όταν δεν είχα roaming στο κινητό και δεν σκόπευα να πουλήσω νεφρό, ψαχνόμουν για universal sim. Tελικά πάντα αγόραζα Sim καρτοκινητου στην εκάστοτε χώρα όπου βρισκόμουν. Θα έχουν αλλάξει τα πράγματα φαντάζομαι, είδα rates που ίσως βολεύουν. Σκαναρετε το σαιτ και τυχόν άλλες παρόμοιες υπηρεσίες, ίσως σας κάνουν.

1 Like

Στα λιμάνια θα μπορεί να βρίσκει είτε βγαίνοντας είτε με delivery από λάντζες, κάρτες τηλεφωνίας και internet σε χαμηλές τιμές. Εν πλω θα παίξει όπως είπες διάβασμα, σειρές κάργα στο tablet και ολίγον από γυμναστική. Αξιωματικός είναι.

Συμπληρωνω 6-7 ημερες με covid, την ειχα γλυτωσει 2,5 χρονια αλλα μπηκα και εγω στο κλαμπ τελικα.
38-39 πυρετός για 2 μερες, ατονία, πονοκεφαλος και κάποιες ενοχλησεις στον λαιμο.

Αναμενόμενα όλα αυτά, υπάρχει όμως και κάτι άλλο.
Δεν έχω γεύση. Και όσφρηση…και αυτο μου εχει προκαλέσει πολλά νευρα. Δεν ξέρω πότε στο διάολο θα επανέλθουν, διαβάζω διάφορα απο εδώ και απο εκεί για εβδομάδες ή και μήνες…ειλικρινά δεν θέλω καν να σκεφτώ οτι μπορεί να πάρει τοσο, θα πέσω σε κατάθλιψη. Ούτε έναν καφέ δεν μπορώ να ευχαριστηθώ αυτές τις μερες.

8 Likes

Βαρύ, αλλά εγώ είχα αποφασίσει πως αν μου συνέβαινε κάτι τέτοιο, θα ήταν ευκαιρία να αρχίσω να τρώω και να πίνω πράγματα που δεν ακούμπαγα διαφορετικά. Μπριαμ, κολοκύθια, μπρόκολο, κουνουπίδια, φέτα, μπάμιες, χόρτα κλπ θα έτρωγα κάθε μέρα να πάρω τις βιταμίνες και να μην καταλαβαίνω τίποτα. Εκ του ασφαλούς το λέω τώρα πάντως, αλλά οκ

3 Likes

Περαστικά! Νομίζω αυτοί που έκαναν εβδομάδες ή μήνες να επανακτήσουν γεύση ήταν όσοι το κόλλησαν στις πρώτες μεταλλάξεις του ιού πάντως, κι ότι πλέον είναι πιο ήπια τα πράγματα.

1 Like

Τα χόρτα, και ειδικά τα βλήτα, είναι τέλεια σαλάτα, βραστά με λαδολέμονο και αλάτι. Το μπρόκολο είμαι ανώμαλη και το τρώω λίγο βρασμένο χωρίς λεμόνι και καρυκεύματα, έχει ήπια γεύση, αλλά στο μαγείρεμα βρωμάει σαν βόθρος. Οι μπάμιες αδικούνται κατάφωρα, από τα καλύτερα λαδερά, το μπριαμ, αν πετύχει, τίμιο. Για κολοκύθια και φέτα συμφωνώ άπειρα, παρότι τρώω κολοκυθοκεφτέδες που περιέχουν και τα δύο. :joy: Μεμονωμένα δεν μπορώ να τα ανεχθώ, τη φέτα την αφαιρώ συνήθως όπου μπαίνει.

@pao1979 Περαστικά, πιάστηκα με τα φαγιά :joy: και ξέχασα να το γράψω. Σιδερένιος ρε μαν!!

4 Likes

Μπάμιες ίσως το χειρότερο πράγμα που έχει μπει ποτέ σε πιάτο σε ελληνική κουζίνα και όχι μόνο :face_vomiting::face_vomiting::face_vomiting:

Δεν μιλάω για εξεζητημένα φαγητά όπως έντομα, βατραχοποδαρα, κτλ προφανώς, αλλά για ευρέως διαδεδομένα

4 Likes

Εμείς οι δυο θα έπρεπε να βγούμε μαζί για φαγητό μια μέρα, πλάκα θα είχε.

3 Likes

Αν κολλήσω ξανά κοβηντακι και χάσω γεύση, πάμε όπου θες!

2 Likes

Χαχαχαχα :joy: Αν μου πεις ότι σ’ αρέσει και ο αρακάς, θα χάσω πάσα ιδέα. :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

Μπαμιες με κοτοπουλο και πατάτες στο φουρνο, κοκκινιστά, ε γαμάει ε.

4 Likes

διαφωνώ, δεν με ενοχλεί σχεδόν καμία μυρωδιά στο μαγείρεμα. Για να περιορίσεις όμως τις οσμές, αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να κόψεις ένα λεμόνι στα δυο και να βάλεις το μισό να βράζει στο νερό μαζί με το μπρόκολο. Επίσης, το συγκεκριμένο, δε χρειάζεται περισσότερα από 4-5 λεπτά βράσιμο (αναλόγως του μεγέθους των κομματιών), άρα ίσως (:wink: γίνεσαι λιιιιιγο υπερβολική;

2 Likes

Ήθελα να συμμεριστώ λίγο τον φίλο πιο πάνω, οπότε μπορεί και να ήμουν.

Προφανώς το μπούτι και η φτερούγα στο κοτόπουλο είναι πιο νόστιμο κρέας από το στήθος.

Αλλά εδώ κάτι ανώμαλοι βρίσκουν νόστιμο το …αβοκάντο !!!

1 Like

Μη μου πειράζετε τον κουιντομ! Νταξ, μπορεί να είναι λίγο ό,τι να ναι στο φαγητό, αλλά τον αγαπάμε κι έτσι.

1 Like

Δεν τρώει μπάμιες, δεν τρώει μπούτι, τι να μην τον πειράζουμε

1 Like

Ώπα μην λέμε ότι θέλουμε. Μια χαρά τρωω μπούτι, απλά το στήθος είναι κλάσεις ανώτερο, ειδικά πάνω στην σχάρα και μαριναρισμενο. Μπάμιες δεν τρώω γιατί έχω γούστο. Το αβοκάντο γαμάει και δεν ξέρω κυριολεκτικά ούτε έναν που να μην του αρέσει.

@kbil αν μαγειρεύεις ποτέ κουνουπίδι και δεν σε ενοχλεί η μυρωδιά, να κοιτάξεις μήπως έχεις κοβηντακι κι εσύ

2 Likes
Summary

In a different context, θα συμφωνούσα.

Σόρυ, i had to.

Είμαι ο πρώτος σου :rofl:

Δεν έχεις φαεί σωστές μπάμιες, για αυτό το λες.

2 Likes

Της μπάμιας θα γίνει εδώ μέσα.

1 Like