Τι εννοείς δυνατά; Δεν διαβάζεις από μέσα σου;
Όχι, δεν μπορώ να συγκεντρωθώ εύκολα.
αν θυμαμαι σωστα το περισσοτερο που εχω διαβασει σε μια μερα ηταν οταν ειχε κυκλοφορησει ο Κωδικας Ντα Βιντσι.Πρεπει να ηταν καμια 700-800 σελιδες…
Ψέματα, πώς σκατά το κάνετε αυτό;
Πειτε οτι θελετε για την ποιοτητα του Dan Brown ως συγγραφεα, αλλα το ποσο εθιστικο ειναι το οποιοδηποτε βιβλιο του, ελαχιστοι το καταφερνουν. Και εχει και πανεξυπνες ιδεες στα βιβλια του.
Εγώ μόλις τελείωσα το Περί τυφλότητος του Σαραμάγκου
Ισχυει αυτο!δεν μπορουσα να το αφησω με τιποτα!
Παρομοίως, το είχα διαβάσει σε ένα 24ωρο
η Silent θα εχει φρικαρει τωρα που το επιβεβαιωνει και αλλο ατομο
“Σκανάρετε” απλώς το κείμενο ή σε μένα μετράει ο χρόνος διαφορετικά; Ακόμα και στην καλύτερη περίπτωση που το βιβλίο είναι γύρω στις 600 σελ και εσείς να διαβάζετε ένα 12ωρο τη μέρα θα πρέπει να καθαρίζετε 50 σελ την ώρα, που και πάλι ακούγονται εξωφρενικά πολλές σε μια ώρα.
Να πουμε καπου εδω οτι διαφερει βιβλιο απο βιβλιο. Δεν γνωριζω το βιβλιο που διαβασες μολις εσυ, αλλα η καπως ας πουμε πιο δυσκολη λογοτεχνια, θελει μεγαλυτερη συγκεντρωση και περισσοτερο χρονο αφομοιωσης. Ενα μυθιστορημα το ξεφυλλιζεις αρκετα πιο γρηγορα, ειδικα αν βρισκεις την ιστορια φοβερη.
Ναι, σίγουρα έχει να κάνει και με τους ρυθμούς του καθενός. Νιώθω όμως ότι κάνω λάθος και στην ανάγνωση, ως εκ τούτου δεν μπορώ να την χαρώ και γίνεται έργο καταναγκαστικό.
Μήπως διάβαζες κάποιο βιβλίο με συνταγές για μπάμιες; Λογικό να κάνεις πολύ παραπάνω χρόνο ανά σελίδα από το φυσιολογικό, είναι όπως όταν έχεις το συγκεκριμένο φαγητό και δεν κατεβαίνει με τίποτα.
Οτι δηλαδη το αβοκάντο ΑΝ ειναι καλο ΑΝ εχει ωριμασει ΑΝ το χρησιμοποιήσεις με σωστο τροπο γαμαει ενω οι μπαμιες οκ δεν τρώγονται σκέτες ειναι χαλια κ γαμιουνται οσοι τους αρέσουν.
Πιστευα οτι οι ρυζογκοφρετες ειναι οτι χειρότερο κ ανοστο εχω δοκιμάσει μεχρι που δοκιμασα αβοκάντο.
Φατε αβοκάντο εσεις κ αφηστε εμας να τρωμε μπαμιες με σαλτσουλα φρεσκο ψωμί κ φετα.
Βάλε μέσα και πιπεριές (κόκκινη, ξανθιά)
Το Όνομα του Ρόδου, 666 και κάτι ψιλά σελίδες, στο πήγαινε Πάτρα - Βενετία (~30 ωρίτσες)
Ολως περιεργως αυτο που διαβασα πιο γρηγορα ηταν τα Στοιχειωδη Σωματιδια, σε μια μερα πανω κατω. Ηταν απλα ενα μεγαλο rant εναντια στη μανα του αλλα ειχε ενδιαφέρον
Μη γελάς νννκκκ, το έχω κάνει κι εγώ αυτό το 30ωρο με καράβι