Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Τι ορίζουμε ως Κάρεν;

Φορουσε μασκα να φανταστω η Karen;

Χαχαχαχαχαχαχαχ τι ρωταει… Φυσικά χωρίς μάσκα , και ποιος ξερει, ίσως και με θετικό τεστ κοβηντ που δεν το είπε σε κανέναν

4 Likes
2 Likes

Περίεργο, και ήμουν σίγουρος ότι θα φορούσε.

2 Likes

Δεν τα πετάμε έτσι αυτά, ρε Μπιμπίλα, εθνικό μας κοράκι να ‘ουμ’.

Το post του γιου του “παρολίγον μακαρίτη”, αγνό μεγαλείο!

image

image

1 Like

Μάγκας ο Σάκης ρε παιδί μου αλλά νόμιζα ότι διάβαζα ανακοίνωση των Χρυσαυγουλων :crazy_face: :face_with_monocle: :face_with_spiral_eyes:

1 Like

Και μιας και λέτε για πανηγύρια

1 Like

1

Το ανεβασε φιλος μου Facebook, αγαπησα πολυ

11 Likes

Παρεμβαίνω να δηλώσω πως ανεξαρτήτως του τι θεωρείτε εσείς για τις μπάμιες, Μεσσηνία είχαμε πανηγύρι το προηγούμενο Σάββατο για την περίφημη “γιορτή της μπάμιας”, με τον νικητή της λαχειοφόρου να κερδίζει 3 καφάσια ολόφρεσκες. Νικητής, τέλος πάντων. Καλά περάσαμε.

14 Likes

:joy: Μαλλον ο μεγαλος χαμενος ηταν.
Θελω mpamies eating contest οπως κανουν οι βλαμμενοι οι Αμερικανοι με hot dogs και διαφορα αλλα.

4 Likes

Πάντως το “μενού”, περιελάμβανε αυστηρά γουρνοπούλα, φέτα, τζατζίκι και πατάτες. Και μπύρες. Χωρίς μαχαιροπίρουνα.

Κρίμα, και είχα ψηθεί για μπάμιες.

Το ίδιο κάνουν και στη γιορτή της σαρδέλας, μια ημέρα μετά. Κερδίζεις μεν σαρδέλες, αλλά τρως μόνο γουρούνι. Έχουν πρόγραμμα κάτω.

2 Likes

Γιορτη της φακης στη Λευκαδα κ τα μυαλα μπλεντε !

3 Likes

Μιλάτε τόση ώρα και περίμενα να ρωτήσει κάποιος αν κατεβάζατε και τα παντελόνια σας :stuck_out_tongue_winking_eye: :stuck_out_tongue_winking_eye: :stuck_out_tongue_winking_eye: :stuck_out_tongue_winking_eye: :stuck_out_tongue_winking_eye: :stuck_out_tongue_winking_eye: :stuck_out_tongue_winking_eye: :stuck_out_tongue_winking_eye: :stuck_out_tongue_winking_eye:

Κάποιοι “μερακλήδες” μεσήλικες πάντως στα (και για τα) πανηγύρια, (για να μην τους χαρακτηρίσω αλλιώς), όσο περνούσε η ώρα και κατανάλωναν ξεκούμπωναν ζώνη και πουκάμισα γιατί έσκαγαν, αγνά καλτ σκηνικά. Ελπίζω να σου κάνει :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

6 Likes

Το Σάββατο ίσως πάω Γιορτή Πατάτας σε Τζερμιάδο Λασιθίου, με ΛεΠα στα μικρόφωνα να ηγείται του γλεντιού, θα μεριμνήσω δεόντως για ανταπόκριση, αν κάτσει…

6 Likes

Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι σαν λαός αφορμή για πανηγύρια και φαγοπότι γυρεύουμε. Επίσης, θα το ξαναπώ, η μπάμια (που δεν ανήκει καν στα αγαπημένα μου) αδικείται κατάφωρα για ακόμη μια φορά (από τους γνωστούς-αγνώστους :stuck_out_tongue:). Δικαιοσύνη για την μπάμια!

3 Likes

And justice for mpamia :stuck_out_tongue:

1 Like

Για καποιον λογο δεν εχω φαει ποτε μπαμιες…ουτε ξερω τι γευση εχουν :laughing:

1 Like

Εχουν ακριβως την γευση που χρειαζεται για να μην ξαναφας ποτε μετα.

8 Likes