Ναι εβλεπα φωτογραφιες απο μπαμιες πριν απο λιγο και δεν με εψησαν…
Σαν χοντρα σπερματοζωαρια ειναι
Τα έχουμε ξαναπεί…
Μπάμιες είναι το μοναδικό φαγητό που δεν μπορώ να φάω σε οτιδήποτε μορφή είναι μαγειρεμένες.
Γιορτή μπάμιας = Με best of από Αργυρό στα μάτια μου
Ο καλύτερος τρόπος ν’ αρχίσεις να τρως μπάμιες είναι κοκκινιστές με κοτόπουλο στον φούρνο, όπως είχε αναφέρει και ένα παιδί εδώ μέσα, πολύ decent φαγητό και ανώτερο από κάτι αρακάδες και φασολάκια.
Ξαναδιαβάζω τι γράφω και καταλήγω ότι οι υπερασπιστικές μου ικανότητες φτάνουν μέχρι την μπάμια.
Ειστε ασχετοι που δεν σας αρεσουν οι μπαμιες αλλα κ εγω θεωρω το clansman βαρετο κατω του μετρίου έως κακο κομματι οποτε ποιος ειμαι για να μιλαω;
Αφηστε που το 90% αποσους εγραψαν εναντια στις μπαμιες τραγουδανε κ θεωρουν το bards song φοβερο κομματι οποτε ποιοι ειστε για να μιλατε κ εσεις.
Μπάμιες ή αγκινάρες είναι το χειρότερο;
Ψηφίζω αγκινάρες.
Αγκιναρες αν τις παρεις φρεσκες τις καθαρίσεις με τα χερακια σου κ τις μαγειρεψεις ειναι αλλο φαγητο απο τις κατεψυγμένες που προτιμαμε οι περισσότεροι. Με λεμονακι κ ανηθο κ λιγη φετουλα.
Αγκινάρα φαι για αρχοντους, ειδικά αλά πολιτα με φετα, άφθονο λεμόνι και φρέσκο ψωμί.
Μπάμιες οκ, θα φάω αν είναι το φαι της ημέρας, δεν θα μου λείπανε αν δεν ξανατρωγα όμως.
Ακομα στον στρατο εισαι?
Μια χαρα οι αγκιναρες, δεν τις θεωρησα ποτε ανοστο ή κακο φαγητο, απλα λιγο αδιαφορο για μενα.
Σφραγιδα ποιοτητας της αποψης μας το οτι λατρευουμε το Bard’s Song, που ειναι καλυτερο απο ολοκληρη την δισκογραφια Helloween (ετσι για να αναψουν και τα αιματα - οχι οτι ειπα καποιο ψεμα)
Windmill >>>>>>>>>>>> bards song
Μουσατοι με αμανικα να τραγουδάνε τουμοοοοροου γουιλ τεικ ας αγουει καλυτερα να βλεπω κοριτσακια να τσιριζουν με big time rush.
39 χρονακια θητεία, στραβαδια απολύομαι
Παρόλο που δεν θέλω να βασανίσω τον εαυτό μου με το δυσκολοτατο δίλημμα δισκογραφία Guardian vs δισκογραφία Helloween, τρολ με αυτογνωσία θα πω μέχρι την τελευταία στροφή
Μπάμιες = σεν άνγκερ των λαδερών , πονάτε τώρα;
Ισως απο τις καλυτερες παρομοιωσεις που εχουν γραφτει εδω μεσα
Γιναμε 43 χρονων να διαβασουμε οτι ειναι δυσκολοτατο διλλημα το guardian vs helloween.
Ω θεοι. Που παει το φορουμ? Θα θελησουν τα παιδια που τρεχουν το σαιτ/φορουμ να το πουλησουν σε κάνα fund να βγαλουν κανα φραγκο θα μπουν να διαβασουν οι υποψηφιοι αγοραστες τετοια πράγματα θα χαλασει το deal κ θα καταστρέψετε το μελλον τους.
Ευχαριστώ, προσωπικά απολαμβάνω και τα δύο σποραδικά πάντα.
Να ανοιξεις τοπικ να πουμε και τιποτα σοβαρο (ή και εντελως ασοβαρο, το βλεπουμε)
Για μενα οι Blind Guardian εχουν 4 δισκους που ειναι ολοι τρελα 11αρια και καλυτεροι απο καθε δισκο των Helloween. Επισης εχουν αρκετα λιγοτερες μετριοτητες, μιας και εχουν βγαλει συνολικα μολις 10 δισκους, ή 11 αν μετραμε το συμφωνικο, και βαρια 2-3 να ειναι μετρια.
Οι Helloween απο την αλλη εχουν δυο δισκαρες με τα Keepers και 4 δισκαρες με τον Deris, αλλα απο κει και υστερα εκαναν τρελο αγωνα δρομου με τον Mustaine για το ποιος θα βγαλει τις περισσοτερες μετριοτητες στην εικοσαετια 2000-2020. Νικητες στην παραταση οι Helloween με σκορ 6-5 απεναντι στον Mustaine
Αρα Blind Guardian με διαφορα στο ψευτοδιλημμα. Που ηταν και σε πανυψηλο επιπεδο για 20 χρονια σχεδον, σε αντιθεση με τους Helloween που ακομα προσπαθουν να ξεχασουν τους δυο δισκους που εβγαλαν στα καπακια μετα τα δυο Keepers και το απογειο της δοξας τους.
Το δεχομαι. Οπως και οι συνηγοροι του St. Anger, ετσι και αυτοι για τις μπαμιες ειναι λιγοι αναμεσα σε πολλους, και κανενας απο τους δυο δεν θα πει ποτε οτι ειναι οτι καλυτερο στον τομεα του.
Helloween ep >>>>>>>>> δισκογραφια guardian
Για να σοβαρευτουμε ομως να πουμε τα πράγματα όπως εχουν
Ανοιγμα μπυρας σε εισαγωγη helloween ep >>>>>> δισκογραφία guardian.
Εξαιρετικό το δίλημμα BG- Helloween, πρέπει να κατέβουμε με επιχείρηματα, παράδειγματα και φυσικά poll.
Δίλημμα φέρεται να είχε και ο Λαρς, να φτιάξει μπάμιες στην κατσαρόλα ή να την χρησιμοποιήσει για να γράψει το σεν ενγκερ, επέλεξε το δεύτερο, τα υπόλοιπα είναι ιστορία.
Είναι δίσκος πάντως που πονάμε και όσοι μας αρέσει και οι υπόλοιποι.
Κλαιω ρε μλκ κλαιω, εχεις τρελο σερι σημερα. Να ξερεις εισαι (μαλλον) ο μονος χρηστης που στεναχωρηθηκα λιγο που δεν γνωρισα απο κοντα στην μυθικη εκεινη τιτανομαχια πλεον. Μπορει να ξεχναω και κανα 2-3 ακομα αλλα αναφερομαι σε αυτους που θεωρητικα θα μπορουσαν να ειναι παροντες
Some Kind of Ooookraaaaaa, Some Kind of Okraaaaaaa
Some Kind of Okra-a-a-a, This Okra Sucks !
ΥΓ. Εναλλακτικα St. Okra down my throat
Δεν σας φταιω εγω που στο rabbit dont come easy εσεις κλαίγατε κ χτυπιοσασταν σαν χηρες επειδη πηραν μπουλους οι 2 κ δεν μπορεσατε να εκτιμησετε το μεγαλειο του αλμπουμ το οποίο περιεχει 12 εντελως διαφορετικα τραγούδια μεταξυ τους.
Βαλτε κρασακι αναψτε κερακι κ βαλτε ν ακούσετε τον andi να τραγουδαει sun is going doooown περισσοτερες φορες αποτι ο Bayley τραγουδαει dont look to the eyes of a stranger κ δακρυστε για το γκρουπ που διαλύθηκε
Απιστευτα κακος δισκος.
Εξαιρετικη ιδεα (νο κονσο) και θα το κανω οταν γυρισω απο μπαλα το βραδυ.
Κομματαρα 100 στα 100 το Sun Is Going Down.
Μακαρι να ηταν η επαναληψη το προβλημα του τραγουδιου αυτου. Το προβλημα ειναι η ακατασχετη μεηντενιλα δευτερης διαλογης και η δισολια που γραφουν και τα ανιψια μου στην Μελοντικα
Το εχουμε ξεπερασει προ πολλου, δυστυχως Helloween 1994-2000 δε θα υπαρξουν ποτε ξανα, αν και μας εδωσαν μια νοσταλγικη πινελια εκεινης της εποχης με το 7 Sinners