Σιγά… DOS 3.1, floppy discs 5&1/4
8/8 σημερα εννοειτε; Μη με τρελλαινετε τωρα
Προφανως εννοουν οτι τα ειχαν στο παρελθον, δεν παιζει να εχουν το Pinball 3D πουθενα (και τιποτα απο τα αλλα δηλαδη) Νταξει κι εγω 8 στα 8 ειχα καποτε, πλεον εχω ακριβως ΜΗΔΕΝ. Ουτε καν θηκη με γραμμενα CD εχω κρατησει, ολα στον Καιαδα.
Σκατόγεροι
Θηκη και γραμμενα cd/dvd ειναι ακομη στο αυτοκινητο. Φλοπι πρεπει να εχω καπου στο συρταρι, 2-3 κυριως σαν memorabilia. ΙΕ error δεν θελω να ξαναδω ουτως ή αλλως, αλλα μαλλον θα ηταν δυσκολο να κρατησω καποιο Ποντικι με μπιλια, μοντεμ, Win97 και τα λοιπα δεν τα εχω προχειρα Ωραιες φωτο για αναμνησεις, ευγε.
Εκλαψα απλα
Εχω προχειρο, ο μονος λογος που σταματησα να το χρησιμοποιω ηταν οτι δεν ειχε ροδακι
Αν βρω σε αποθήκες και ντουλάπια μόντεμ 33,6 (us robotics παρακαλώ), ποντίκι με μπίλια, δισκέτες 5&1/4, walkman (philips, όχι ότι κι ότι) και άλλα καλούδια (παλιατζούρα για τη νεολέρα…), πόσα είναι διατεθειμένος να δώσει κανείς σας;
ή να τα πάω στο cash or trash?
Τώρα γιατί μας το κάνεις αυτό…μας θυμίζεις τα νιάτα μας και πόσο γεράσαμε.
Δινω χαρτινο εισιτηριο Megadeth
Σου χαρίζω ένα πακέτο χαρτί υγείας (η συσκευασία των 2… γιατί είναι ακριβά, ήρθαν οι δεξιοί και δεν έχουμε να πάρουμε κωλόχαρτα!!!)
Είναι και πρωί, διάβασα Καναδά. Και σκεφτόμουν, κοιτα μένος που έχουν οι γιάνκηδες με τους Καναδούς, ακόμα και οι μετανάστες μηδέν γενιάς τους κράζουν!
Λατρεύω Καναδά , ξεκάθαρα καλύτεροι άνθρωποι από Αμερικάνους, στους οποίους το λέω και σπάζονται
Ξέρεις εσύ τι κάνεις…
Ξεμεινα από χώρο κ βρήκα χθες ένα IKEA Expedit 5x5 με 20€, το οποίο θα παραλάβω αύριο, οπότε σήμερα ήταν ώρα για να αδειάζω το 4x4 που είχα.
Ποια έκδοση είναι το winter?
Γατάκια…Ο δίσκος είναι στη δεκάδα αγαπημένων μου δίσκων έβερ. Cd metal mind, λευκό βινύλιο nulear blast, επανέκδοση southern lord, die hard επανέκδοση svart