Για να κλείσω το θέμα και να αποκαταστήσω το image μου (ναι, αυτό που απέμεινε) δεν έτυχε τώρα πρόσφατα να γευτώ αυτό το ‘‘έδεσμα’’, απλά είχα ξεκινήσει την συζύτηση με κάτι φίλους μου πάνω σε αυτό και ήθελα να μάθω και την δική σας γνώμη, και παραξενευτηκα που δημιουργησα λάθως εντύπωση. (αμά την έτρωγα δεν θα το φώναζα και δημοσίως.)
:lol:
Τέσπα, επόμενη ερώτηση:
Γιατί είναι τόσο απρόσωπες οι σχέσεις σήμερα και ακολουθούνται απο την μη παρουσιάση ψυχικής ολοκλήρωσης…???
Ασχετο: Ξερεις κανεις αν τα ΤΕΙ Αθηνας εχουν καταληψη, παιρνω τηλ και σε ενα απο αυτα και στο κεντρικο και δεν απαντα κανενα, αν ξερει καποιος ας μου πει please!
ενας μεγαλος αριθμος σχεσεων γινετε για γινετε!
πολλοι επισης φοβουνται το συναισθηματικο δεσιμο με καποιον γιατι ισως πλυγωθουν.
αλλοι παλι δεν ειναι σε θεση να αγαπησουν κ να “δωσουν” γιατι ισως δεν μαθαν αλλα κ γιατι απλα δεν θελουν.
γενικα πιστευω μια ερωτικη σχεση φαινετε αν ειχε ψυχική ολοκλήρωση κ μετα το χωρισμο.
βασικά αυτο το τοπικ θα πρεπε να μετονομαστει σε “διαπροσωπικες σχεσεις”…αλλά απο την αλλη οποιος καινουργιος δει τον αριθμο των σελιδων θα μας περασει για μελισταλακτες φλωρουμπες και θα την κανει, αρα δεν ειναι καλο για το σαιτ. :lol: :lol:
σοβαρα τωρα, γενικα πιστευω οι περισσοτερες ανθρωπινες σχεσεις σημερα ειναι ρηχες και επιφανειακες. και δε μιλαω μονο για δεσμους, αλλα και φιλίες. ποσους κολλητους σε φάση να εμπιστευεστε έχετε; εμενα αν και ξερω πολυ κοσμο απο γνωριμιες (παντα ημουν κοινωνικος) τα ατομα αυτα μετριουνται με τα δακτυλα ενος χεριου. και πολλα δακτυλα λεω παλι…
κακα τα ψεματα, οι σχεσεις σημερα χαρακτηριζονται απο ψυχροτητα επιφυλαξη και συμφερον. την εχω πατησει αμετρητες φορες, και θα συνεχίσω να την πατάω, επειδη το να κλειστεις στο καβουκι σου δεν ειναι λυση. και ο λογος εξ αλλου που γραφω σε αυτο το φορουμ, δεν ειναι οτι ειμαι συντακτης του rocking.gr. εδώ στο αλλο σαιτ που ημουνα 4 χρονια με το ζορι εγραφα στο φορουμ αραια και που (τωρα δυστυχως εχω τρελη πιεση χρονου γιαυτο και στο ροκιν γινεται αυτο).
απλα ο λογος ειναι οτι ειναι ενας καλος διαδυκτιακος τοπος ανταλλαγης αποψεων και τον καλο τοπο τον κανουν τα ατομα. εχω συμπαθησει αρκετα ατομα απο το φορουμ και γιαυτο εξ αλλου γραφω και αυτο το ποστ.
ενιγουει επειδη ξεφυγαμε, τι πιστευετε για τις ανθρωπινες σχεσεις οπως τα λεω; τα πραματα στην εποχη των πατεραδων μας δεν ηταν τοσο μελι γαλα οπως λενε αλλα σιγουρα δεν ειναι σαν σημερα…
Από φίλους και έτσι έχω να πω πως είναι πολλοί ευχαριστημένοι. Και ειδικά τώρα τελευταία βλέπω πολλές προσφορές για Acer, τσέκαρε το plaisio.gr γιατί είδα ένα πολυ καλό Acer Aspire με πολύ καλά χαρακτηριστικά και καλή τιμη.
Αλλά για μένα κυριάρχος στα laptop ειναι η Lenovo πρώην IBM.
Έφυγα τρέχοντας από το Θησείο για Πεντέλη, έτσι ώστε να κάνω προπόνηση. Στα φανάρια άλλαζα ρούχα. Και φτάνω εκεί με τη ψυχή στο στόμα για να μάθω ότι ακυρώνεται η προπόνηση…