Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Από φίλους και έτσι έχω να πω πως είναι πολλοί ευχαριστημένοι. Και ειδικά τώρα τελευταία βλέπω πολλές προσφορές για Acer, τσέκαρε το plaisio.gr γιατί είδα ένα πολυ καλό Acer Aspire με πολύ καλά χαρακτηριστικά και καλή τιμη.

Αλλά για μένα κυριάρχος στα laptop ειναι η Lenovo πρώην IBM. :wink:[/quote]

Ναι απο εκει εχω μπανισει ενα με 17" οθονη 2GB ram 256vga card dualcore στα 1300 ευρο.Μαλον θα το τιμησω

Εξαρτάται από τα χρήματα πρωτίστως, αλλά IBM, Sony και Toshiba έχω την εντύπωση πως βρίσκονται στην κορυφή. Βεβαίως, δε χρειάζεται κανείς να πάρει την κορυφή :stuck_out_tongue:

Βασικα το θελω για επεξεργασια ηχου και τα προγραμματα που θελω να τρεξω χρειαζονται 2 γκιγκα μνημη και ανω

στη θεση σου αμα ειναι για σχολη/δουλεια κτλ και οχι για χαβαλε, θα παιρνα κατι καλο και αξιοπιστο και οχι β διαλογης, επειδη αν το μετανιωσεις χεσε μεσα.

καλυτερα να δωσεις για μενα 5 φραγκα παραπανω και να κανεις την δουλεια σου

(σαν παππους μιλησα τωρα… :oops: )

[quote=“tolkki”]

Βασικα το θελω για επεξεργασια ηχου και τα προγραμματα που θελω να τρεξω χρειαζονται 2 γκιγκα μνημη και ανω[/quote]

Αν το θέλεις σχεδόν αποκλειστικά για επεξεργασία (ήχου, εικόνας, βίντεο) εγώ θα σκεφτόμουν MAC BOOK.

Από φίλους και έτσι έχω να πω πως είναι πολλοί ευχαριστημένοι. Και ειδικά τώρα τελευταία βλέπω πολλές προσφορές για Acer, τσέκαρε το plaisio.gr γιατί είδα ένα πολυ καλό Acer Aspire με πολύ καλά χαρακτηριστικά και καλή τιμη.

Αλλά για μένα κυριάρχος στα laptop ειναι η Lenovo πρώην IBM. :wink:[/quote]

Ναι απο εκει εχω μπανισει ενα με 17" οθονη 2GB ram 256vga card dualcore στα 1300 ευρο.Μαλον θα το τιμησω[/quote]

Προσεχε η VGA card μην ειναι Noname…Και το MAC BOOK δεν ειναι κακή ιδέα για αυτα που το θες

σε λιγες αυτο το μωρο θα ειναι δικο μου!

http://www.cort.ch/EGuitars/Jazzbox_Serie/Yorktown.htm

ωραιος ρε c! :stuck_out_tongue:

Παιδες θελει κανεις να επικοινωνουμε μεσω MSN? Το μειλ μου ειναι zafirisnic@hotmail.com

Nice…!!!

Χρονια πολλα μα πανω απ’ολα καλα στην Princess_of_the_dawn!!!Ο,τι επιθυμεις κουκλα μου :slight_smile: :slight_smile: :wink:

Ναι ναι! Χρόνια πολλά Princess!!! :smiley: :smiley: :smiley:

Δίνω java σήμερα… :cry: :cry: :cry:

Thank you all! :smiley:

Χρόνια πολλάααααααα!!! :smiley:

Χρόνια Πολλά και από εμένα!!!

Ό,τι επιθυμείς σου εύχομαι να το αποκτήσεις και να έχεις πάντα επιτυχίες!!!

:smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κουκλίτσα!!!
Πάντα χαρές , υγεία και επιτυχίες!!!
:wink:

Xρόνια πολλά και ευτυχισμένα Princess… :smiley:

Χάπι Μπερθντέι Πρίνσεςς οφ δε ντον!!! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Thanks everyone!!! :smiley: :smiley: :smiley:
Να στε καλα!!! :smiley: :smiley: :smiley:

Trustno1…νομιζω οτι εχεις μπερδευτει λιγο… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Πω πω ντροπή…

(Πολλές φορές μπερδεύω πριγκήπισσες.)
ΧΙλια συγνώμη και Χρονια πολλά again.

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

(πάλι καλά υπάρχει το edit) :oops: :roll:

Χρονια Πολλα κουκλιτσα, οτι επιθυμεις να το 'χεις!!! :smiley: :smiley: :smiley: