Από φίλους και έτσι έχω να πω πως είναι πολλοί ευχαριστημένοι. Και ειδικά τώρα τελευταία βλέπω πολλές προσφορές για Acer, τσέκαρε το plaisio.gr γιατί είδα ένα πολυ καλό Acer Aspire με πολύ καλά χαρακτηριστικά και καλή τιμη.
Αλλά για μένα κυριάρχος στα laptop ειναι η Lenovo πρώην IBM. [/quote]
Ναι απο εκει εχω μπανισει ενα με 17" οθονη 2GB ram 256vga card dualcore στα 1300 ευρο.Μαλον θα το τιμησω
Εξαρτάται από τα χρήματα πρωτίστως, αλλά IBM, Sony και Toshiba έχω την εντύπωση πως βρίσκονται στην κορυφή. Βεβαίως, δε χρειάζεται κανείς να πάρει την κορυφή
στη θεση σου αμα ειναι για σχολη/δουλεια κτλ και οχι για χαβαλε, θα παιρνα κατι καλο και αξιοπιστο και οχι β διαλογης, επειδη αν το μετανιωσεις χεσε μεσα.
καλυτερα να δωσεις για μενα 5 φραγκα παραπανω και να κανεις την δουλεια σου
Από φίλους και έτσι έχω να πω πως είναι πολλοί ευχαριστημένοι. Και ειδικά τώρα τελευταία βλέπω πολλές προσφορές για Acer, τσέκαρε το plaisio.gr γιατί είδα ένα πολυ καλό Acer Aspire με πολύ καλά χαρακτηριστικά και καλή τιμη.
Αλλά για μένα κυριάρχος στα laptop ειναι η Lenovo πρώην IBM. [/quote]
Ναι απο εκει εχω μπανισει ενα με 17" οθονη 2GB ram 256vga card dualcore στα 1300 ευρο.Μαλον θα το τιμησω[/quote]
Προσεχε η VGA card μην ειναι Noname…Και το MAC BOOK δεν ειναι κακή ιδέα για αυτα που το θες