Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Χρονια πολλα, ευτυχισμενα με υγεια κι επιτυχιες. :smiley:

Χρονια πολλα princess!!! :smiley:

Χρονια πολλα κι απο μενα!Παντα υγεια!

κορούλα μου χρονια σου πολλά οτι επιθυμεις να εισαι πάντα χαρούμενη και ευτυχισμένη… τις καλύτερες ευχές μου! :smiley:

Χρόνια πολλά και από μένα Αντωνία! :smiley:

Εν τω μεταξύ σήμερα κατάλαβα ότι γερνάω :frowning: μια και ο πολυούχος άγιος του Περιστερίου είναι ο Αγ. Αντώνιος και έβλεπα τα κωλόπαιδα να μην πηγαίνουν σχολείο… :evil:

Χρόνια Πολλά σε όσους γιορτάζουν!!!

χρονια πολλα καλα με υγεια στους Αντωνηδες κ στις Αντωνιες(ιδικα στιν Princess! :wink: )

Eυχαριστω!!! :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Χρονια πολλά και από εμένα και σε όλους όσους γιόρταζαν,

χρονια πολλα σε όλους τους χτεσινους και σημερινούς εορταζοντες/ουσες…

ουφ. όλους τους καλύψαμε. 8)

χρόνα πολλά σε powerslave , bluezlick tinkerbell και σε όποιον άλλο γιορτάζει σήμερα! οτι επιθυμει η καρδία σας να το αποκτήσετε… :smiley:

Kαι σήμερα έχουμε γιορτές??

Καλώς… ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους εορτάζοντες…

Χρόνια πολλά Thorgal!!! :smiley:

Επίσης στους powerslave , bluezlick tinkerbell και γενικά σε όσους γιορτάζουν!!! :smiley:

Χρονια πολλα σε ολους οσους γιορταζαν/γιορταζουν!
(αν και λιγο καθυστερημενα 8) )

powerslave, bluezlick, tinkerbell Χρόνια πολλά, να χαίρεστε την γιορτή σας και εύχομαι πάντα ευτυχία και χαρά!

Χρόνια πολλά σε όλους όσους γιορτάζουν! :smiley:

1. :smiley: χρονια πολλα,και στους 3. ο,τι επιθυμειτε! (αν και ειναι τοσο δυσκολο να με αποκτησετε :stuck_out_tongue: :lol: )σας εύχομαι να εχετε παντα ο,τι πραγματικα θελετε :wink:

ειδικοτερα στο σακη¨: σου ευχομαι η ζωη σου να γινει ενα υπεροχο χιππικο οργιο 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Xρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες/ουσες…

Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες χθες και σήμερα.
Κάθε ευτυχία. :wink:

Χρόνια Πολλά και στους τρεις!!! Η ζωή να σας τα φέρνει πάντα όλα όπως ακριβώς τα θέλετε!!! :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: