Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

καλα ρε ολοι maiden ειστε?

:stuck_out_tongue:

Ναι ρε!
Maiden ρε *ουνιααααα!:lightsabre:

Sold out ντε…

Ένας άντρας, από το Wisconsin, κατέληξε στο νοσοκομείο όταν έκαψε τα γεννητικά του όργανα σε μια προσπαθεί να μιμηθεί μια σκηνή που είδε σε ταινία!

Ο Jared Anderson και ένας φίλος του προσπάθησαν να μιμηθούν μια σκηνή από το έργο «Jackass movie» όπου ο πρωταγωνιστής βάζει φωτιά στα γεννητικά του όργανα!

Ο 20-χρονος έπαθε εγκαύματα στα χέρια και στα γεννητικά όργανα ενώ ο φίλος του, Randell Peterson, που του έριξε τη βενζίνη και την άναψε κατηγορείται για εγκληματική ενέργεια!

Μάρτυρες δήλωσαν στην αστυνομία πως ο 20-χρονος που ήταν μεθυσμένος δέχτηκε εθελοντικά να κάνει την προσπάθεια και να μιμηθεί την σκηνή που είδε στην ταινία.

Μα ποσο μαλακες μπορει να ειναι οι Αμερικανοι?

Εεεμ… Πολυ! :lol: :stuck_out_tongue:

Τι άλλο να περιμένεις από άτομα που όλη μέρα κάθονται στον καναπέ,τρώνε burger και chips και βλέπουν rugby και baseball…

:lol: :lol:

Εμ… ναι…:–

Ευτυχως ΔΕΝ ειμαι τετραγωνη!!!

Most users ever online was 47, Today at 14:36.

Xτες ενας μπασταρδος ληστεψε ενα παλικαρι 28 χρονων απεναντι απο το σπιτι μου.
Αφου του πηρε τα λεφτα,τον μαχαιρωσε.
Το παλικαρι δεν τα καταφερε και σημερα το πρωι υπεκυψε.

Να τον πατησει νταλικα και να τον φανε τα κορακια τον αρχιμπασταρδο.

οχι ρε μλκ…κριμα το παιδι ρε…ε το τσογλανι…

βασικα κάτι τέτοιοι δε θέλουν θάνατο. ο θάνατος είναι λύτρωση. θα λεγα πολλά τωρα αλλά αστο…

Λυτρωση θα ειναι για καποιον που μεταωιωσε και δεν αντεχει τις τυψεις… Ψιφιζω ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΡΙΟ με την σταγωνα…:twisted:

ένα καλό βασανιστήριο είναι αυτό που τους βγάζεις το δέρμα και μετά τους ρίχνεις χοντρό αλάτι!:twisted:

Καλημερααα!!!

Τώρα ξύπνησες?

:stuck_out_tongue:

9:20… μεχρι της 10 και κατι χοζολογαγα στο κρεβατι… Μετα εφαγα… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Αυτά είναι…

:lol: :stuck_out_tongue:

:roll:
Eισαι απτο πρωι στο ποδι?

Τύφλα να έχει ο Βέγγος…

:lol: :lol:

Εγω ουτε σχολη ουτε τιποτα… Κοπροσκυλαω συνεχεια…:bleh:

Σαββατο δινω Proficiency…:slight_smile: :slight_smile: :slight_smile: