Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Good Luck!!!:slight_smile:

Cambridge ή Michigan ??

Τον Μαιο δεν δινουν;:-k

Μichigan:)

Eχμ, ναι αυτο το δινουν νωριτερα.
Καλη επιτυχια, το Michigan το 'χεις χαλαρα.:slight_smile:

Την Τεταρτη φευγουν οι δικοι μου για Αυστρια για μια βδομαδα και πηρα ηδη αδεια για 7 μερες ανελεητου παρτυ στο σπιτι :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

ερχομε να κανουμε ενα παρτι χιππικο!:stuck_out_tongue:

Κ η αδερφη μου.
Αντε καλη επιτυχια,παρτε το να ξεμπερδευετε.

Αυτά είναι…Rock n roll all nite…

Kανονειστε και τσακηστειτε ολοι 8)

Thanx!!!:slight_smile:

Καλο λιωσιμο και καψιμο !!!:smiley:

Πηγη ethnos.gr

Ληγμένα τρόφιμα θα σέρβιραν στον Ρώσο πρόεδρο Βλ. Πούτιν, στους πρωθυπουργούς Κ. Καραμανλή και Σ. Στανίσεφ καθώς και στους συνδαιτυμόνες υπουργούς τους στο δείπνο της περασμένης Τετάρτης που έλαβε χώρα σε εστιατόριο δίπλα στην Ακρόπολη. Ευτυχώς, ο ΕΦΕΤ και πριν προλάβει να εκτεθεί διεθνώς η ελληνική φιλοξενία, κατάσχεσε ποσότητες 100 κιλών ακατάλληλων κρεάτων και παρτίδες τυροκροκέτας.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του «Εθνους», κλιμάκιο αστυκτηνιάτρων του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων το πρωί της ημέρας εκείνης και εν όψει του δείπνου που θα πραγματοποιούνταν προς τιμήν των επίσημων προσωπικοτήτων διενήργησε έλεγχο για την καταλληλότητα των τροφίμων και την υγιεινή των χώρων του εστιατορίου.

Οι ελεγκτές, όπως αναφέρει έγκυρη πηγή από τον Φορέα, εντόπισαν στα ψυγεία του εστιατορίου ακατάλληλα κρέατα και τυροκροκέτες, συνολικής ποσότητας 100 κιλών.

Τρόφιμα τα οποία αμέσως δέσμευσαν και κατάσχεσαν, επειδή είχε παρέλθει η ημερομηνία λήξής τους.

Από… χτένισμα πέρασαν και τα άλλα προϊόντα που διέθετε το εστιατόριο, λένε οι πληροφορίες, και κυρίως τα ψάρια, τα γλυκά, τα τυριά, τα λαχανικά και τα φρούτα, τα οποία βρέθηκαν «καθαρά».

Το θέμα κρατήθηκε μυστικό, προκειμένου να μην προκληθεί θόρυβος και ενδεχομένως δημιουργηθούν και διπλωματικά επεισόδια, ενώ δεν ήταν και εύκολη η αλλαγή του χώρου όπου θα πραγματοποιούνταν το δείπνο, δηλαδή η επιλογή άλλου εστιατορίου. Κι αυτό τόσο επειδή είχαν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας των υψηλών προσωπικοτήτων όσο και για να μην κινηθούν περίεργες υποψίες ιδίως στη ρωσική πλευρά.

Επιπλέον, σε αυτό βοήθησε και το γεγονός, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, ότι οι τρεις αρχηγοί και οι υπουργοί δεν θα κατανάλωναν κρεατικά αλλά ψάρια. Βέβαια, ελλόχευε ο… κίνδυνος κάποιος από τους συνδαιτυμόνες να μην επέλεγε να φάει σφυρίδα αλλά ίσως… μπριζόλα ή φιλέτο.

Δηλαδη τι αλλο πρεπει να ακουσουμε για να καταλαβουμε οτι μας εχουν γραμμενους…Ο χοντρουλης μη φαει κατι χαλασμενο και παθει τιποτα το παλικαρι μας.Εμεις ας τα τρωμε.Ζμπουτσατς.

Gamata. Kai fenetai poso lamogio einai o Ellinas pou tha eperne to paketo me tetoious pelates/episkeptes, hgetes kratwn kai pige na tous taisei lygmena. Sta @@ vasika po ueinai igetes kratwn, poio poly me noiazei gia to ti kataplasmata trwei o kosmakis…

Σημερα λοιπον εδωσα το Michigan,βατα θεματα γενικως…

Αντε και καλη επιτυχια σε σους δωσαμε…:slight_smile:

Καλή επιτυχία mate! :slight_smile:

Nα 'σαι καλα ρε… Ευχαριστω!!!:slight_smile: :slight_smile:

proficiency?

εγω θα δινα φετος cambridge αλλα θα δωσω τελικα δεκεμβριο λογω γερμανικων :frowning:

ηθελα να ξεμπερδεψω ρε γαμωτο πριν το λυκειο…

Αυτό ανήκει σε άλλο τόπικ, αλλά επειδή το αναφέρατε εδώ… ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΕΙ που στην ουσία μόνο οι Έλληνες κάθονται και ασχολούνται τόσο πολύ με αυτά τα διπλώματα γλωσσομάθειας, ενώ δεν έχουν ουσιαστική αξία. Δε λέω, κι εγώ τα έχω πάρει, αλλά δε γίνεται να κάνουμε κι αλλιώς! :dunno:
Έδινα για το Advanced πριν 4-5 χρόνια στις Βρυξέλλες και ήταν λίγο “κάπως” όταν διαπίστωσα ότι πέρα από μερικούς φοιτητές και κυρίως 30άρηδες-40άρηδες που το απαιτούσε προφανώς κάποια δουλειά τους, το υπόλοιπο αμφιθέατρο ήταν γεμάτο από Ελληνόπουλα κάτω των 17-18… :-k Δεν ξέρω αν είναι απαραίτητα καλό ή κακό, αλλά σίγουρα κάτι σημαίνει…
Για να μην πω για τα γαλλικά που υπάρχουν άτομα που δε μπορούν να αρθρώσουν λέξη και έχουν τα μισά ή και περισσότερα διπλώματα… :thumbdown:

Καλα, ουσιαστικη αξια δεν ξερω αν εχουν αλλα χωρις πτυχιο π.χ. στα Αγγλικα πλεον δεν κανεις βημα!#-o

Ειναι κι αυτα μερος της ανταγωνιστικοτητας…:wink:

εγω πηρα το lower (cambridge) εκτη δημοτικου και το advanced (παλι cambridge) 2α γυμνασιου…:?