Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

:? :? :? :? :? :?

Εγω φετος θα δωσω για Lower, στα 18 μου! Κατα τα αλλα εχω το πρωτο πτυχιο γερμανικων το Grundstufe.

Αυτο και εγω το εχω…:slight_smile:

Στο Mittlestufe βεβαια κοπηκα, και απο τοτε τα παρατησα… Ασε που δεν τα πηγαινα και με τιποτα…:frowning:

Κι εγώ νωρίς τα πήρα, αλλά το θέμα είναι ότι εκεί ήταν μόνο Έλληνες… και δεν ήμουν στην Ελλάδα!!! :lol: Κάτι δείχνει αυτό! Τέλος πάντων… σίχαμα είναι οι υποθέσεις με τα διπλώματα…:-s

Εγω πηρα περισυ το lower (Michigan+Cambridge) και του χρονου δινω για prof.

Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι παιρνετε και τα 2(Cambridge και Michigan):-s

εγώ είμαι επιτηρητής του Βρετανικού

:respect:

Για να πουλαμε μουρη!:lol:
Σοβαρα, ουτε κι εγω πολυξερω, ετσι μας ειπαν να κανουμε.:-k

Πρώτα παίρνουν τα Michigan που είναι πιο εύκολα και έχουν πιο σίγουρη την επιτυχία, και μετά τα Cambridge που έχουν περισσότερο κύρος! :stuck_out_tongue:

Κι εμας ετσι μας ειπαν γιατι λεει το Michigan τα επομενα χρονια θα μετραει περισσοτερο και για να ειμαστε σιγουροι οτι θα περασουμε εστω 1 απο τα 2 πτυχια κ.τ.λ κ.τ.λ.
Βλακειες για να δινουμε περισσοτερα λεφτα.:x

Εγω μονο το Cambridge πηρα.:stuck_out_tongue:

Αν σε πετυχω σε καμια εξεταση, ξερεις τι θα κανεις!!!:wink:

pavlov’ s Dog ρε!

Θελω να χαλασει εστω για λιγο ο καιρος επιτελους!!!

+1. Ε αμάν. Δεν είναι ότι μου αρέσει να βρέχει γενικά αλλά ρε γμτ έχω βαρεθεί τον ήλιο και τη ζέστη.

Ναι ρε φιλε…

Μη κανετε έτσι…Θα χιονίσει τον Ιούλιο…

Βασικα το θεμα δεν ειναι αν θελουμε να βρεξει(που εγω θελω και παραθελω:p )αλλα οτι πρεπει να βρεξει και να κανει κρυο γενικα.:frowning:

Απο την ιστοσελιδα της Greenpeace(www.stopclimatechange.gr )
Κλιματικές αλλαγές:

-Το 2005 καταγράφηκε επίσημα ως το πιο θερμό έτος των τελευταίων εκατό ετών. Έως το 2005, το πιο θερμό έτος ήταν το 1987.
-Τον 20ο αιώνα η μέση θερμοκρασία αυξήθηκε κατά 0,4 – 0,8 βαθμους C κατατάσσοντας τον αιώνα ως τον θερμότερο των τελευταίων χιλίων ετών.
-Η Διακυβερνητική Επιτροπή για τις Κλιματικές Αλλαγές προβλέπει ότι αν συνεχίσει η εξάρτηση του πλανήτη από τα ορυκτά καύσιμα, τότε η μέση πλανητική θερμοκρασία θα αυξηθεί κατά 1,4 – 5,8 βαθμους C. Η μέση πλανητική θερμοκρασία έχει αυξηθεί σήμερα κατά 0,7 βαθμους C.
-Πιθανή αύξηση της θερμοκρασίας κατά 3 βαθμους C θα προκαλέσει την αύξηση της στάθμης της θάλασσας κατά 1 μέτρο.
-Η μέση στάθμη της θάλασσας έχει αυξηθεί κατά 20 εκατοστά τον 20ο αιώνα.
-Οι συγκεντρώσεις αερίων του θερμοκηπίου στην ατμόσφαιρα είναι οι υψηλότερες των τελευταίων 420.000 ετών.
-Η δεκαετία του 1990 ήταν η θερμότερη της χιλιετίας για το Βόρειο ημισφαίριο.
-Τα οχτώ πιο θερμά έτη που έχουν καταγραφεί στην ιστορία, εμφανίζονται μετά το 1983.
-Τα τελευταία 40 χρόνια στην Ελλάδα οι βροχοπτώσεις μειώθηκαν κατά 10 – 30%.

αυτ ειναι απο Deep Purple! στον ομονυμο δισκο Blind!:stuck_out_tongue:

ΑΓΑΠΩ ΜΙΑ ΒΙΟΛΙΤΣΟΥ!

ΟΡΜΑ!!!:smiley:

Να την εχεις απο κοντα θα την χρειαστω καποια στιγμη (για δουλεια ε :stuck_out_tongue: )

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: