Ε αμα ειναι πυροβολημενος ο Τσιοδρας αυτο σημαινει οτι ολα καλα με τον ΦαεΕνανΜισογυνηΥπερμαλακα
Γιατί κάνεις whataboutism? Απάντησα στην ερώτηση που έκανες
ΔΕν κανω whataboutism, ειναι πολυ ξεκαθαρη η θεση μου.
- Κραξιμο και κοροιδια στην αλλη που δεν ηξερε οτι χλωριουχο νατριο ειναι το αλατι
- Κραξιμο και κοροιδια στον Τσιοδρα που χτυπαει ξυλο
- Κραξιμο και κοροιδια σε καθε ψεκασμενο μεχρι να το βουλωσουν ολοι οι αρνητες του ιου κτλ
- Κραξιμο και κοροιδια και πισσα και πουπουλα στον μπραφ τον μισογυνη κρυφοφασιστακο
Απο κει και περα οποιος και να το κανει debunk πρωτος, δεν εχει μεγαλη σημασια.
Ειμαστε μια κολλεκτιβα ολοι, κατα καθε κακως κειμενου.
Αν έβαζες και ένα “Στα Lime!!!” στο τέλος, μπορεί να σε περνούσα για το μπραφ 2.0.2.0 edition
Παρτο πισω.
Εχουμε μια βασικη διαφορα με τον μπραφ.
Εγω ριχνω hate στα πραγματα που κανουν τον κοσμο χειροτερο και μιζερο και κυνικο.
Ο Μπραφ ριχνει hate εδω και 15 χρονια σε πραγματα που κανουν τον κοσμο να χαιρεται.
Ο Ροναλντο και ο Λεμπρον κανουν τον κοσμο μιζερο, κυνικο και χειροτερο;;;
Νόμιζα θα έλεγες εσύ έχεις πτυχίο
Εντωμεταξυ αυτο που λες για τους Γιουτιουμπερς “που δεν ασχολουνται με τα σοβαρα θεματα και τα βαζουν με τον καημενο τον μικε” ειναι ο ορισμος του whataboutism, αλλα δεν πειραζει.
Ήταν ειρωνία προς τον Quintom που το χρησιμοποιεί κάθε τρίτο ποστ. Παρολαυτά αν διαβάσεις ξανά απ’την αρχή τα posts θα καταλάβεις πως δε μίλησα καθόλου για το Μικέ, τον χρησιμοποίησα ως παράδειγμα των πιστοποιημένων ξερόλων. Και στο άλλο τόπικ, μαζί δεν ήσουν που ξεκίνησε η κουβέντα από τον μαδ?
Ποτε εριξα hate εγω για αυτους τους 2??
Το οτι δεν τους παιρνω πιπες οπως αλλοι σημαινει οτι τους μισω?
Ε ρε κατι λογικα αλματα.
Μπορει να εχει κι αυτος πτυχιο, δεν ξερω.
Δεν ειναι εκει το προβλημα του.
Έκανα ένα ψαχτήρι γιατί δεν τον ήξερα. Δημοσιοκάφρος του Σκάι είναι, στο παρεάκι Υποφάντη, Πορτοσάλτε, Παπαδημητρίου και όλων αυτών που φροντίζουν για τη σωστή και αντικειμενική μας ενημέρωση.
Οι ανθρωποι του πνευμΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ αυτης της χωρα συνεχιζουν να μας κανουν περηφανους
Ο χρήστης [
Panagiotis G Papanikolaou
](https://www.facebook.com/p.g.papanikolaou?cft[0]=AZXKsGtPw5JYHDe9YkhvR4rtlQONgF4rqBtGq8uAgGU3m2958LJDbvF1-7-C5u_8_vPg3UzyIrbEC4N-DqUBrwpXpTICA1VzTeFrxCDacd4z085yUQkHYCvAeW6gHz7esf8&tn=-]C%2CP-R) είναι με το χρήστη
Πάνος Παπανικολάου
.
49 λεπτά ·
Σήμερα 29/12 στο “Σωτηρία” (υποτίθεται ναυαρχίδα της χώρας στην μάχη ενάντια στην επιδημία από τον Μάρτιο) με άνωθεν εντολή ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ο προγραμματισμένος εμβολιασμός δεκάδων υγειονομικών και στην θέση τους εμβολιάστηκαν ισάριθμοι υπουργοί και παρατρεχάμενοι.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ κύριε Κικίλια.
Πω ρε μλκ θλιψη.
Σχεδον με κανει να θελω να εχουν παρενεργειες τα εμβολια.
Αλλα να επηρεαζουν μονο οσους εχουν γονιδιο που προκαλει το να εισαι power hungry.
Έχει και καλύτερο. Τα 534€ τα πήγαν για Γενάρη, επειδή λέει η προθεσμία δήλωσης των εργοδοτών είναι μέχρι 31/12. Κι ερωτώ:
Γιατί να είναι μέχρι 31/12 από τη στιγμή που το λοκντάουν είναι σίγουρα μέχρι 07/01; Γιατί η λήξη να μην είναι 20-22 Δεκέμβρη πχ;
Καθίκια.
edit: @morgoth επειδή τώρα το θυμήθηκα ότι το είχα ξαναδεί την προηγούμενη φορά. Άραγε αυτός ο άνθρωπος είναι επιστήμονας ή χρησιμοποιεί την επιστήμη για να δημιουργήσει περιεχόμενο? Ας δούμε τι υποστήριζει και ο ίδιος https://www.ellinikahoaxes.gr/archontis/
Με τις περιορισμένες μου γνώσεις κατανόησης κειμένου ( ελλείψει συναφούς πτυχίου ) καταλαβαίνω ότι δίνει περισσότερο βάση στο media κομμάτι και όχι στο επιστημονικό, δεν ξέρω να τον παίρνω στα σοβαρά όταν καταπιάνεται με επιστημονικά θέματα ή όχι, έχω μπερδευτεί
ΞΥΛΟ & ΚΑΡΑΤΕ
Βρέθηκε ποιος φταίει που αντί για 50 εμβολιάστηκαν 126 κυβερνητικοί/παρατρεχάμενοι
Φλώροι Δανοί δε θα γίνετε ποτέ υπέρκομψοι