Κατι θα θελεις να πεις με αυτο, αλλα ενας θεος ξερει τι.
Σουρεαλ το οτι συζηταμε και σοβαρα (?) για το αν ειναι καθαρματακι ο Μικες ο κωμικος
Πως γινεται να εισαι κωμικος αν δεν εισαι καν αστειος?
Κατι θα θελεις να πεις με αυτο, αλλα ενας θεος ξερει τι.
Σουρεαλ το οτι συζηταμε και σοβαρα (?) για το αν ειναι καθαρματακι ο Μικες ο κωμικος
Πως γινεται να εισαι κωμικος αν δεν εισαι καν αστειος?
Μπορούμε να φτιάξουμε ΑΕΙ Κωμικής να μην έχουμε τέτοια προβλήματα
Με γρίφους ειρωνεύεσαι γέροντα…
Ρε αυτά που ανέφερα για τον φίλο τα είπα για να δείξω ότι δεν είχε κάποιο background δεξιάς-ακροδεξιάς κουλτούρας ίσα ίσα ήταν πιο “χιππυς”. Όλα τα έβλεπε απλά και αγνά ώστε να σταματάει και να παίρνει με το αμάξι μετανάστες για να τους βοηθήσει χωρίς κάν να το σκεφτεί, πολύ πιο πρίν από την μεταναστευτική κρίση κιόλας. Παρόλαυτα κατάφερε και πείστηκε από διάφορες απόψεις στο youtube κυρίως για όσα συνέβαιναν στη αμερική λίγα χρόνια πρίν, πριν τον trump κιόλας, και τώρα έχει ενστερνιστεί τα όσα προστάζει η altraight κουλτούρα περί μεταναστών, φεμινισμού, πολιτικής ορθότητας κλπ κλπ…εγώ πάντως του τα έλεγα εξ αρχής ότι τα περισσότερα βιντεάκια που έβλεπε έβρισκαν κάτι εντελώς ακραίο είτε αφορούσε μεταναστευτικό είτε φεμινισμό είτε οτιδήποτε, το κατακεραύνωναν και πατούσαν πάνω σε αυτό για να επιχειρηματολογήσουν γενικότερα μετά πράγμα το οποίο είναι ύπουλο και αντίθετο σε κάθε λογική…παρόλαυτα εκείνος πείστηκε και συνεχίζει ακάθεκτος γιατί όσο συνεχίζεις να ενημερώνεσαι και να βλέπεις τα πάντα από την συγκεκριμένη οπτική γωνία όλο και περισσότερο θα νιώθεις αυτοπεποίθηση για τα όσα πιστεύεις…τι να πώ
Κατι μου θυμιζει αυτο
Ε βρίσκονται παντού τέτοιοι τύποι, λογικό
Επίσης άσχετο αλλά μετά από τόσους μήνες… " Πρόστιμα 24/12. Oι 1.804 αφορούσαν περιορισμό μετακίνησης και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα των 300 ευρώ."…δεν μπορώ να το πιστέψω…
Δε νομίζω, πάντα έτσι μιλάει. Μάλλον θα μπορούσε να είναι πιο μεστός και θέλει αρκετή προσοχή για να βγάλεις το νόημα όσων λέει αλλά αν τον έχεις δει αρκετές φορές ξέρεις πού το πάει.
Γελασα, θα σου εδινα πτυχιο. Καλη ιδεα παντως, σιγουρα ο μπραφ μαλακας δε θα αποφοιτουσε.
Κι εγω ξερω κοσμο που ενω θεωρουσα σοβαρο, πλεον ειναι φουλ ψεκασμενοι.
Τι προτεινεις, να μην τους κρινουμε επειδη καποτε δεν ηταν ψεκασμενοι?
Βρε οτι θες κάνε, μην τρελαίνεστε τόσο πολύ λέω, δλδ εσένα σ αρέσει το fight fire with fire? Εγώ δεν βρίσκω κάτι θετικό σε αυτό το approach.
Γαμω τα τραγουδια ειναι!
Αλλα δεν μιλησε κανενας για fire. Να τους εκθετουμε ολους τους ψεκασμενους λεμε, και να τους παραγκωνιζουμε. Δεν ειναι καιροι για να αφηνουμε τον καθε ψεκασμενο να λεει ψεματα και να διαστρεβλωνει την αληθεια, με πολυ επικινδυνες προεκτασεις.
Ξερεις για ποσους θανατους ειναι υπευθυνος ο Τραμπ με τις μαλακιες που λεει? Κοσμο που ακουσε οτι αν πιει χλωρινη μπορει να σκοτωσει τον ιο? Κοσμο που κυκλοφορει χωρις μασκες επειδη σου λενε ενταξει μουφα ο ιος δεν υπαρχει? Και ουτω καθ’εξης. Ή θεωρεις οτι οι Ελληνες ειναι πιο εξυπνοι? Εχεις δει τι γινεται σε βορεια Ελλαδα? Φανταζομαι θα ξερεις καλυτερα απο μενα. Εγω μονο ιστοριες απο φιλους εχω σε Δραμα και Σερρες και το τι κραξιμο ριχνουν σε ολους τους ψεκασμενους που συμπεριφερονται λες και δεν εχουμε πανδημια ειναι μνημειωδες.
Χρονια πολλα καταρχας. Μερες που ειναι ειπα να μην βρισω, αλλα ρε γμτ, να γυριζεις χτες το απογευμα προς το σπιτι απο την εθνικη και να βλεπεις επανω στις φωτεινες ενδειξεις, ο περιφερειαρχης σας ευχεται χρονια πολλα. η υπολοιπη περιφερεια δηλαδη δεν το ευχεται, εχουμε μοναρχια και δεν το εχω καταλαβει. πρωτη φορα το βλεπω αυτο.
αει σιχτιρ ρε σιχαμα πατουλη εσυ και η κουραδα σου.
Δεν ξέρω γιατί το υπεραναλυετε τόσο πολύ (μαγκιά σας και δικαίωμα σας βέβαια, απλά η γνώμη μου είναι).
Ο Mikeius είπε μια σειρά από αντιεπιστημονικες και επικίνδυνες μαλακίες, ο mad τον έβαλε στη θέση του, τέλεια.
Για τον αστρονιο (τον οποίο τον ξέρω και προσωπικά και είναι τρομερά καλό παιδί) όποιος θέλει μπορεί να δει τα βίντεο του, και αν δει κάτι άσχημο σε αυτά ας το ποσταρει κάπου να το συζητήσουμε.
Το ίδιο και για τον mad, που δεν ξέρω και πολλά για αυτόν, έχω δει μόνο 2 ή 3 βίντεο του, μου φάνηκαν κομπλέ. Και τον έβλεπα και στο sci talks (πρέπει να τα έχω δει όλα) που και εκεί μια χαρά μου φαινόταν, έχει κάποιο θυμό μέσα του για κάποιο λόγο σε αντίθεση με τον Παύλο και το Στέφανο που είναι πιο χαλαροί και ήρεμοι τύποι, αλλά και εκεί δεν έχω ακούσει να λέει κάτι πολιτικά ας πούμε άσχημο. Αν κάποιος έχει δει κάτι αντίθετο ας το ποσταρει να το συζητήσουμε εδώ ή σε άλλο θρεντ και αν έχει δίκιο θα δικάσω mad μαζί του (όχι πως έχει κάποια σημασια δηλαδή, η γη θα συνεχίσει να γυρνάει γύρω από τον ήλιο)
Επίσης, χρόνια πολλά σε όλους !
H πρώτη σου με την τελευταία σου πρόταση πριν τις ευχές είναι ακριβώς αντίθετες
Στην πρώτη πρόταση αναρωτιέμαι που αποσκοπεί η θεωρητική υπεραναλυση, και στην τελευταία προτείνω οποίος έχει κάτι συγκεκριμένο θα είχε ενδιαφέρον να το συζητήσουμε σαν κοινότητα
Όχι μόνο δεν είναι αντίθετες λοιπόν, αλλά είναι συμπληρωματικες
Αφού κάναμε αυτό που σου προκάλεσε απορία ρε συ
Το διαχωρίζω όμως από τη συζήτηση επί συγκεκριμένων στοιχείων!
Είτε για να είμαστε πιο επιφυλακτικοί για κάποιον συγκεκριμένο δημιουργό, είτε για να συζητήσουμε τις ιδέες του ή να εμπνευστούμε από αυτές αν είναι κάτι πολύ αξιόλογο ή να κραξουμε αν λέει παπαριές
Το είδα κι εγώ. Πραγματικά πετυχημένοι και οι δύο χαρακτηρισμοί σου, σίχαμα και κουράδα.
Στο σημερινό δελτίο ειδήσεων του σταρ, παρουσίαζαν τι περιέχει το εμβόλιο κλπ, στο τέλος αναφέρει το χλωριούχο νάτριο και λέει (και γράφει και στο σχετικό βιντεάκι του ρεπορτάζ) ότι είναι η γνωστή… μαγειρική σόδα!!!
Εντάξει, δεν ξέρει στοιχειώδεις γνώσεις γυμνασιακής (και καθημερινής) χημείας, δεν το γκουγκλάρει πριν πετάξει τέτοια αρλούμπα; Και δεν βρέθηκε κανένας να ελέγξει το ρεπορτάζ πριν βγει στον αέρα; Τόσο άχρηστοι;
Καλα κι εσυ δεν εχεις τιποτα καλυτερο να κανεις απο το να κραζεις μια τυχαια που δεν ηξερε το αλατι και λεει χαζομαρες στην τηλεοραση? Δεν υπαρχει καλυτερος τροπος να αλλαξεις τον κοσμο?
Να πχ, αν κάνεις γρήγορα μπορεί να προλάβεις να κάνεις video πριν τους γνωστούς youtubers, κάνοντας debunk το χτύπημα ξύλου/πρόληψη από τον επικεφαλής επιδημιολόγο της Ελλάδας κατά την πανδημία. Άκυρο βασικά, αυτός δεν επηρεάζει πιτσιρικάδες, δε βλέπουν ΣΚΑΙ.
edit: Το αστείο είναι πως το πόσταρα και πριν με παρόμοιο ύφος, αλλά το έσβησα γιατί λέω ασ’το δε χρειάζεται να το συνεχίσω