Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

Είναι προφανές πια πως τα κάνουν όλα πουτάνα για να βγουν έξω να τα διαλύσουν και να λένε πως τους έριξαν, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση

edit:

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έπειτα από τις σφοδρές αντιδράσεις στα social media, κάνοντας λόγο για «ένδειξη καλής θέλησης» πήρε πίσω τις ανακοινώσεις που έκανε ο ίδιος μόλις πριν από μερικές ώρες.
Με δασκαλίστικο ύφος, δήλωσε: «Είμαι διατεθειμένος να κρατήσω το πρόστιμο στα 300 ευρώ για μία εβδομάδα για να δούμε πώς θα ανταποκριθούν οι πολίτες»,
Ακόμη, συμπλήρωσε: «Σε μία κίνηση να στείλουμε το μήνυμα ότι θέλουμε από τους πολίτες τη συμμόρφωση με γνώμονα τη συλλογική ευθύνη και όχι του προστίμου θα κρατήσουμε το πρόστιμο για τις επόμενες 10 ημέρες εκεί που είναι σήμερα και θα αξιολογήσουμε μετά τι πρέπει να γίνει» υπογράμμισε.

:joy: :joy: :joy: :joy: :joy: :joy: Σκέφτηκε πως στο τέλος της εβδομάδας υπάρχει ΠΣΚ και είπε 10 μέρες μετά :joy: :joy: :joy:

5 Likes
3 Likes

Καλά, πόσο κοστίζουν οι φθορές κάθε χρόνο στα πανεπιστήμια; Αν συμφέρουν οι μισθοί να το σκεφτεί η ακαδημαϊκή κοινότητα.

Προτείνω να αυξηθεί εκ νέου το πρόστιμο, να υπάρχει κανένα απόθεμα για τέτοια σοβαρά έξοδα.

Επίσης, προτείνω όσοι ζημίωσαν το δημόσιο με τη Νοβάρτις να τα πληρώσουν από την τσέπη τους.

Μπόνους, rape culture στα καλύτερά του:

13 Likes

Είναι να σε πιάνει το στομάχι σου με το αποπανω

10 Likes

Με την είδηση για την Μπεκατώρου στενοχωρήθηκα πάρα πολύ, πραγματικά. Και εκνευρίστηκα κιόλας. Μακάρι να κατονομάσει το σκουπίδι και να τιμωρηθεί, ο σκατάνθρωπος.

11 Likes

Δεν καταλαβαινω καθολου γιατι δεν βγηκε στην δημοσιοτητα το ονομα του Χ οπως τον περιγραφει το αρθρο (και ισως και η Μπεκατωρου στις δηλωσεις της?)

Δυστυχως αυτα τα περιστατικα ειναι πιθανοτατα δεκαδες φορες πιο κοινα απο οτι νομιζουμε και σιγουρα απο οσο μαθαινουμε.

Ξυλο μεχρι να σαπισει οποιος κι αν ειναι.

4 Likes

Δυστυχώς ναι

Στο άρθρο που ποσταρε ο Αποστόλης, κάτω στα σχόλια κάποιος έβαλε ένα λινκ με αντίστοιχα ειδεχθή περιστατικά στην ομάδα των ΗΠΑ

Στο άρθρο επίσης γράφει ότι και άλλες γυναίκες είχαν θέματα στην ομοσπονδία της ιστιοπλοΐας

Είμαι μεγάλος φαν του pro wrestling . Βλέπω πολλά σόου και χαζεύω και ειδησεογραφία. Από πέρυσι ξεκίνησε ο κακος χαμός από καταγγελίες για σωματική και ψυχολογική βία σε ακαδημίες από άντρες και γυναίκες προπονητές ή γενικά άτομα εξουσίας σε μαθητές / επαγγελματίες αθλητές

Και γράφω μόνο για τον χώρο του αθλητισμού τόση ώρα …

Κάπου είχα διαβάσει και για ασέλγεια διάσημου μόδιστρου σε μοντέλα του ( άνδρες αλλά δεν έχει σημασία )

Σαπιλα παντού

5 Likes

Και οκ, ας το πάνε 534 ευρώ κατευθείαν και ας λειτουργούν με σύστημα πρόστιμο -> δεν παίρνεις επίδομα, να μην κουράζεται κανείς

7 Likes

Το γραφεις για πλακα, αλλα αυτη η κυβερνηση ειναι τοσο σιχαμενη και τοσο ανικανη, που δεν αποκλειεται να παιρνουν ιδεες απο δω μεσα. Αν γινει εσενα θα κατηγορησω!

1 Like

Μη φοβού, δεν με βλέπουν καν, είμαι πολύ πλεμπαία για το ραντάρ τους.

Θέλω να τοποθετηθώ για το νομοσχέδιο για τα ΑΕΙ στο μεταξύ και μου βγαίνει σε κάτι μεταξύ άκρατου βρισιδίου, κεφαλαίων γραμμάτων και σχεδίου για το τι θα έπρεπε όντως να γίνει για την εκπαίδευση από το δημοτικό, από την αρχή δηλ και όχι από το τέλος, και οκ, του ματς του χαντλ

7 Likes

Αυτή η κυβέρνηση αθόρυβα, εν μέσω πανδημίας περνάει πολλά αντιδραστικά μέτρα, που χρόνια ήθελαν να περάσουν αλλά δεν ευνοούσαν οι συνθήκες. Τώρα, δίνοντας χρήμα στα μεινστριμ μμε, έχοντας και τους περιορισμούς με αφορμή την πανδημία, βρίσκει πρόσφορο έδαφος να σαρώσει ό,τι μπορεί. Από πτωχευτικό νόμο, κατάργηση ασύλου, τώρα και αστυνομία παντού (εκτός από εκεί που θα έπρεπε). Για το ν+2 τα έχουμε πει ήδη, οπότε δεν έχω να προσθέσω κάτι για την ώρα.

ΥΓ Για τον υπάνθρωπο που κατήγγειλε η Μπεκατώρου (την καταλαβαίνω γιατί δεν θέλει να κατονομάσει μετά από τόσα χρόνια, αν και όλοι θα θέλαμε να μάθουμε ποιο σκουπίδι είναι, για να πάρει αυτό που του αξίζει), δυστυχώς σε αθλητικούς χώρους διεθνώς και διαχρονικά υπήρχαν και υπάρχουν πολλά καθίκια που εκμεταλεύονται τη θέση τους για να βιάσουν. Κόψιμο πέους σύριζα (να που μπαίνει και η… άλλη φορά αριστερά στην κουβέντα, άσχετο…).-

2 Likes

Περί Μπεκατώρου και των άλλων αθλητριών και γιατί δε μίλησαν νωρίτερα:
Ίσως να είναι σύμπτωση, αλλά ας έχουμε στην άκρη του μυαλού μας πως κολύμβηση και ιστιοπλοϊα ήταν δύο από τις 10 ομοσπονδίες που το καινούργιο νομοσχέδιο τις υποχρέωσε να αλλάξουν πρόεδρο. Ειδικά η ομοσπονδία της ιστιοπλοϊας μέχρι και αγωγή στον Κακλαμανάκη έκανε, γιατί ο Κακλαμανάκης έκανε καταγγελίες κατά τους στη Βουλή. Αυτές οι 2 ομοσπονδίες άλλαξαν των επί δεκαετιών πρόεδρο τους πριν από λίγους μήνες και τώρα οι 3 καταγγελίες έρχονται από εκεί.

Δεν κατάλαβα τι θέλεις να πεις, ότι τώρα που άλλαξαν οι πρόεδροι είναι πιο εύκολο να κάνουν καταγγελία ή να μιλήσουν?

Τώρα που χάνουν την ισχύ τους εννοούσα περισσότερο και δίχως να έχω συγκεκριμένο μηχανισμό στο μυαλό μου στο πόσο και εάν επηρέασε. Αλλά γενικά όταν σε μια ομοσπονδία καταλήγουν να έχουν ισόβιο προεδρείο, δημιουργείται κι ένα κλίμα ανομίας ανάμεσα σε όσους δεν κινδυνεύει η θέση τους και δεν ελέγχονται αλλά έχουν εξουσία στους υπόλοιπους. Ο Κακλαμανάκης έπρεπε να γίνει βουλευτής για να μιλήσει ανοιχτά.

Καλά αυτό φαντάζομαι έχει να κάνει με πιο “απλά” προβλήματα, όπως δωροδοκίες, χορηγίες κλπ, όχι για βιασμό. Για τον Κακλαμανάκη δεν ξέρω την ιστορία.

Διαβάζω πάντως ότι ο συγκεκριμένος ήταν αντιπρόεδρος της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ στη Ραφήνα.

O κ. Αδαμόπουλος απάντησε μέσω του “Πρώτου Θέματος” το εξής:

Κύριοι,

Τα όσα αναφέρονται στο δημοσίευμά σας σε σχέση με το πρόσωπό μου και την κυρία Μπεκατώρου, τυγχάνουν παντελώς ανακριβή, ψευδή, συκοφαντικά και υποβολιμιαία, καθόσον ουδέποτε έλαβαν χώρα τα όσα ισχυρίζεται η κυρία Μπεκατώρου σε σχέση με το πρόσωπό μου. Για το λόγο αυτό σας καλώ όπως αποσύρετε άμεσα όλα τα δημοσιεύματα τα οποία με εμπλέκουν αδίκως με τις καταγγελίες της κυρίας Μπεκατώρου και επιφυλάσσομαι παντώς νομίμου δικαιώματός μου για την προάσπιση της τιμής και της υπόληψής μου ενώπιον των αρμόδιων δικαστηρίων.

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΟ

Κανενας διαλογος, καμια δικη, καμια επισημη διαδικασια, πισσα και πουπουλα και επικολληση στο τεραστιο ξυλινο αγαλμα του Burning Man με επιβραδυντικο καυσης αλοιμμενο σε ολο του σωμα για να καει ζωντανος ομορφα και αργα αργα το σκουπιδι

3 Likes

Αυτόν να τον καταδικάσουμε κατευθείαν και αυτόν εδώ επειδή ήταν διάσημος και δημοφιλής μπασκετμπολίστας (και ήρωας των παιδικών μας χρόνων) να τον συγχωρέσουμε αμέσως και να ψάχνουμε δικαιολογίες.

Δηληδή πιο πολύ πόνεσε η Μπεκατώρου από την άλλη την κοπέλα;

Ή είμαστε κάθετοι στο βιασμό ή δεν είμαστε κάθετοι αναλόγως το θύτη. Και όποιος πει ότι όλες αυτές οι λεπτομέρειες που αναφέρονται στο άρθρο στην περίπτωση του Κόμπι είναι παραμύθια δικαίωμά του να το πιστεύει.

3 Likes

Το σίχαμα ο βιαστής της Μπεκατώρου. Δίπλα στο Βορίδη και δίπλα στον Πατούλη.

Η ΝΔ της καρδιάς μας.

3 Likes

Αυτός ο άντρακλας ο παιδαράς ο τσίφτης κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος;

τι εγραψε ρε το σιχαμα!απιστευτα πραγματα!