Η είδηση είναι δύο μηνών. Επίσης, το link του documento είναι “νεκρό”. Δεν υπερασπίζομαι τον (κάθε) Μπουντούρη (αν ήθελε όντως να ειρωνευτεί, όπως ισχυρίζεται, ήταν τουλάχιστον ατυχέστατη η δήλωσή του), αλλά έτσι όπως το παρουσιάζει το site (Lamia Sports), είναι σαν η δήλωση να έχει γίνει εξ αφορμής της υπόθεσης Μπεκατώρου (καμία σχέση). Η πλήρης ιστορία έχει ως εξής:
Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τι σκατα θελει να πει παντως, ειτε το εκλαβω ως ειρωνικο ειτε ως σοβαρο, δεν βγαζω κανενα νοημα.
Τα τινά είναι δύο:
Ή τα εννοούσε και τα “μάζεψε” μετά, λόγω αντιδράσεων (το θεωρώ απίθανο, ιδιαίτερα δε όταν ποστάρει κάτω από μία ανάρτηση φίλης και συναθλήτριάς του), είτε έκανε μία άκυρη και άστοχη ειρωνία, και παρείχε διευκρινήσεις στη συνέχεια, λόγω των αντιδράσεων (πιο πιθανό σενάριο).
Εγώ, απλά, στηλιτεύω το Lamia Sports, ως “ενημερωτικό” site, που έχει τίτλο “Υπόθεση Μπεκατώρου”, όταν μιλάμε για τελείως άσχετη ιστορία.
Ακόμα και έτσι η δήλωση παραμένει.
Και προσωπικά δεν βλέπω τίποτα το “ειρωνικό” σε αυτή.
Πλακιτσα σε ένα τέτοιο ζήτημα δεν μπορεί να υπάρξει και με τον τρόπο που την κάνει, αν πρόκειται πραγματικά για πλακίτσα.
Συμφωνώ. Τώρα για την “ειρωνεία”, τι να σου πω; Ο ίδιος ξέρει καλύτερα.
Ωστόσο, ας έχουμε και λίγο το νου μας στο τι τίτλους βάζουμε (για την ιστοσελίδα το λέω αυτό) γιατί έχουμε “χορτάσει” από παραπληροφόρηση.
Ειναι τοσο ωμα γραμμενο που μου φαινεται πολυ δυσκολο να το εννοει. Αν ισχυει, πραγματικα τρομαζω με την κοινωνια στην οποια μεγαλωνει η κορη μου.
Είναι το παρακάτω το χειρότερο άρθρο όλων των εποχών? Πολύ πιθανό
Εντεκα χρονια μετα, ο Χρυσοχοΐδης εχει διαβασει το μνημονιο αραγε;
πραγματικά δεν θέλω να το διαβάσω …
Και μόνο η εισαγωγή φτάνει για να καταλάβεις
όχλος ο λάος που δεν θέλει μέτρα που θα του “πιουν το αίμα” …
ΑΙΣΧΟΣ
Όπως σημείωσε και ο παντελής, απαντάς θετικά στο ερώτημα του @nnnkkk χωρίς καν να διαβάσεις το άρθρο! Σαν τον μιχαλάκη και την εποποιία του στα χρόνια του μνημονίου. Να το διαβάσετε πάντως, θα σας χαλαρώσει η δραματουργία της στιχομυθίας τέτοιων ηρωων
Εγώ αναρωτιέμαι αν σήμερα 10 χρόνια μετά μιλάμε για άλλο λαό.
Δηλαδή πού πήγε αυτός ο λαός που τότε διαδήλωνε και σήμερα δίνει 18,6% μπροστά τη ΝΔ στις δημοσκοπήσεις.
Εντάξει ο Σύριζα που είναι δεύτερος δεν πείθει όσο θα έπρεπε και φταίει και ο ίδιος σε ένα βαθμό. Αλλά και πάλι, 55% καταλληλότερος για πρωθυπουργός ο Κούλης;
Και βλέπω και μεγάλη δημοφιλία σε δεξιούς και νεοφιλελέ λογαρισμούς είτε στο facebook, είτε στο twitter και λες τι γίνεται εδώ;
Δηλαδή το 2015 είχαμε 62% ΟΧΙ και τώρα 55% καταλληλότερος πρωθυπουργός ο Κούλης και ζήτω η ΝΔ;
Δεν έχουν τελειωμό οι εμετικές τοποθετήσεις, σήμερα και από συγγραφέα παιδικών βιβλίων, με κόρη
Μια αναγουλα μου ηρθε με αυτα που εγραψε ο παιδικος συγγραφεας… Δηλαδη αυτος ο ανθρωπος μπορει να σκεφτεται ετσι και μετα παει και γραφει βιβλια που εχουν στοχο την παιδικη ψυχη… Αηδια τουλαχιστον και ας μην εκφραστω οπως σκεφτομαι για και τυπους σαν και αυτον…
Νομιζω πως αυτο που ηθελε να πει ειναι πως πρεπει να μεγαλωνουμε τα παιδια μας σε μια κοινωνια που δε θα πρεπει να φοβουνται να καταγγειλουν με τη μια οποιαδηποτε σεξουαλικη παρενοχληση. Ειναι λιγο εως πολυ περιεργη η τοποθετηση του (και δεν τον ρωτησε και κανενας τον γελοιο). Τωρα οι υπονοιες οτι θυσιασε κατι απο τον εαυτο της η Μπεκατωρου για δοξα ή για χρημα ειναι οντως εμετικες.
Συφμωνω παντως (ασχετα απο τον καθε παπαρα Χαραλα) οτι πλεον εδω και στο εξης πρεπει να αλλαξει η κατασταση. Ειναι πολυ λυπηρο αυτο που συνεβη στην Μπεκατωρου και σε οποιαδηποτε αλλη γυναικα εχει συμβει τις τελευταιες δεκαετιες, αλλα εν ετει 2021 πρεπει να αρχισουμε να κινουμαστε σιγα σιγα προς μια κατευθυνση οπου η γυναικα δε θα φοβαται να το καταγγειλει με τη μια.
Αυτο ηθελε να πει και το ειπε. Οπως επισης ηθελε να πει και ειπε οτι το “οχι” της Μπεκατωρου και της καθε γυναικας που βιαζουν δεν ειναι αρκετα δυνατο.
Αυτο δεν ξερω που το ειπε αλλα ναι συμφωνω στο αλλο.
Γενικα εμετικο το rape culture.
Λεει “αξιζε η αποφαση της να μην προβαλλει αντισταση;”
Εγώ δεν καταλαβαίνω τι κακό είπε ο συγγραφέας, επειδή συμπέρανε ότι η αθλήτρια μέσα στην απόφαση της να υποκύψει ήταν και το γεγονός ότι αν δεν το έκανε δεν θα προχωρούσε παραπέρα? Δηλαδή που στο πούτσο είναι το κακό σε αυτό? Αυτό δεν έγινε? Δεν μειώνει κάτι από την όλη αθλιότητα, ίσα ίσα αφυπνίζει ακόμη περισσότερο όσες είναι κοιμισμένες ακόμη. Μάλλον το επίπεδο μόρφωσης σε αυτή τη χώρα είναι τόσο χαμηλό που ότι δεν καταλαβαίνουν το καταδικάζουν, ένα επίπεδο πάνω από το δωδεκάθεο είμαστε γαμώ τη ελληνική βλακεία μου μέσα.