Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

:face_vomiting: :face_vomiting: :face_vomiting:

4 Likes

Οποιος μπορει να αποδειξει οτι υπαρχει κοσμος που τον αγαπαει μπορει να ριξει παρτακι απο οτι φαινεται

6 Likes

Δεν έχω δει άλλη κυβέρνηση ( ή καλύτερα δεν θυμάμαι ) με τόση μεγάλη προστασία από τα ΜΜΕ , με τόσες αρλούμπες για δικαιολογίες και με τόσες γκάφες

Σε σημείο να κοντεύω να πιστέψω ότι το κάνουν επίτηδες , δεν γίνεται να είναι τόσο προκλητικοί ηθελημένα ( spoiler - γίνεται - )

10 Likes

Μα οι πρωτες αποφασεις που πηρε ως ΠΘ ηταν να ελεγξει απ’ ευθειας το πρακτορειο τυπου ΑΠΕ/ΜΠΕ και να διορισει τον δντη του γραφειου τυπου του κομματος του, προεδρο στην ΕΡΤ, για να την κανει …αντικειμενικη. Και να αλλαξει τη νομοθεσια για να μπορεσει να διορισει αυτον που γουσταρε στην ΕΥΠ. Ε, τι περιμενατε δηλαδη;

3 Likes

απλα σκεψου ποιος ελέγχει το μεγαλυτερο ποσοστό των ΜΜΕ και των διανομων και θα καταλαβεις…γράφει και στιχους τώρα τελευταια…

3 Likes

Μ’αρέσει που φωνάζουμε μεταξύ μας για προστασία δεδομένων κλπ και κάνουμε τρελά σενάρια, και αυτοί ούτε log out from all devices δεν κάνουν, ενώ για αλλαγή κωδικού δεν το συζητάμε καν. Κάθε μέρα κι ένα ιστορικό χαμηλό

Edit: Ο ΠτΔ είναι ο υψηλότερος σε ιεραρχία πολίτης της χώρας έτσι

7 Likes

Υπάρχει αραγε κατι που να λειτουργει σωστα σε αυτην την χωρα;

2 Likes

Ναι εχουμε φιλοτιμο ωραιες παραλιες και φρεσκο ψαρι

4 Likes

Χθες στο μεσημβρινό δελτίο της ΕΡΤ 1 έπαιξε η επίσκεψη Μητσοτάκη στην Ικαρία. Προφανώς όποιον έκανε το θέμα τον πήρε και τον σήκωσε και για να μην ξαναγίνουν τέτοια λάθη, κολληθηκε η παρακάτω ανακοίνωση “Δεν παιζουμε βεράντα στην Ικαρία”. με την σήμανση SOS.

Μιλάμε για την κρατική τηλεόραση, την οποία πληρώνουμε.

SOS ουρλιάζει η δημοκρατία. Ειλικρινά δεν παει άλλο.

Summary

11 Likes

Πόσο καιρό έχω να φάω μπαρμπούνι τηγανητό! Νοστιμότατο σε συνδυασμό με χωριάτικη σαλάτα και φρέσκο ψωμί.

εννοεις οτι ο καθενας κοιταει την παρταρα του και πως θα εκμεταλλευτει τον αλλον;ωραιες παραλιες με 50 ευρω ξαπλωστρα; ψαρια που τα ψηνεις και βρωμαει για καμια βδομαδα; :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

Μπείτε εδώ να δείτε, γελάει ο κόσμος! Σβήνουν σχόλια οι δημοκράτες της ΔΑΠ.

Έχουν φωνάξει live την Κεραμέως, μιλάνε για το νομοσχέδιο στα ΑΕΙ. Πριν λίγο μιλουσε ο σιχαμένος πρώην πρύτανης Γρυσπολάκης, γνωστός δεξιός και νεοφιλελέρα. Τα πανεπιστήμια λέει δεν θα πρέπει να είναι φυτώρια που θα κάνουν τα παιδιά μας αριστερά ΛΟΛ ΡΕΕΕΕΕ!

Τώρα έχουν βάλει τις δαπίτισσες φοιτήτριες να περιγράφουν περιστατικά δήθεν βίας για να μας πείσουν πόσο απαραίτητη είναι η αστυνομία στα πανεπιστήμια.

1 Like

Ο μέσος Έλληνας φοιτητής:

8 Likes

Εμένανε η μάνα μου κάτι τέτοιους σαν τον αποπάνωνε τους αποκαλούσε μπερμπεράκηδες.

4 Likes

Μπήκα να δω ποιος είναι γιατί έμοιαζε με έναν μπινέ, δαποννεδιτη, φιλελέ wannabe δικηγοράκο που δεν-πέρασε-νομική-αλλά-να’ναι-καλά-η-Λευκωσία-και-η-αντιστοίχιση-πτυχίων ( εσύ καταλαβαίνεις τι λέω ακέφαλε ) γνωστό που έχω, αλλά δεν είναι αυτός. Όλοι έχουν την ίδια φάτσα όμως. Τέσπα, ρε μαλακάκο πιτσιρίκο πρωτοετή, δεν πέρασες σε Πολυτέχνειο, πέρασες σε Πολυτεχνική σχολή, έχει διαφορά, αλλά μάλλον δεν είσαι και τόσο άριστος για να περάσεις σε Πολυτεχνείο.

Summary

Μια από τις μεγάλες μου χαρές στη ζωή παλαιότερα, ήταν να το παίζω εντελώς χαζός και low profile στη δουλειά και να τους την μπαίνω άσχημα σε σκατάνθρωπους που νομίζουν ότι είναι καλύτεροι. Κάποια στιγμή μπαίνει μέσα ο χλεχλές ο οδοντίατρος από δίπλα (δούλευα στο μινι μάρκετ του αδερφού μου), και κάτι λέει του στυλ “Μαθηματικά Α Λυκειόυ γαμάω και δεν τα έπαιρνα τζάμπα τα 20”, γιατί έκανε πράξεις με το μυαλό σε αυτά που έπαιρνε. Του λέω “καλά όλοι 20 παίρναν στο σχολείο” και μου απαντάει “Ναι αλλά εγώ πέρασα Ιατρική” και του κάνω “Άλλο οδοντιατρική, άλλο ιατρική” για να θιχτεί ο γελοίος 50 χρονών και να μου πει “Ε καλά από ψιλικατζής καλύτερα είναι”. Παίρνει πληρωμένη απάντηση “Κάνω μεροκάματο όσο τελειώνω το Μετσόβιο”, προσπαθεί να τα μαζέψει, τον έχω του χεριού μου, μαζί με αυτά που πήρε του πουλάω και 3 Movenpick, του πήρα 70€ σύνολο, και κερατάς και δαρμένος που λένε :stuck_out_tongue: Πολύ οφτοπικ, αλλά απ’τις αγαπημένες μου ιστορίες με χλεχλέδες καραγκιοζάκους.

11 Likes

Ποσα αδερφια εχεις; Εχω μετρησει πανω απο πεντε στις διηγησεις!

5 Likes

Εξ’αίματος ή bros?

3 Likes

Ε για bros δε φτουρας ακομα αφου δεν εισαι στο Φαμιλυ, εξ’ αιματος και εξ’ αγχιστειας λεω.

1 Like

amankleidaraw

3 έχω, σε κάποιες ιστορίες επικαλύπτονται δεν είναι κάθε φορά και διαφορετικό άτομο :stuck_out_tongue:

2 Likes
Summary

Ενταξει 3 ειχα μετρησει κι εγω, τα δυο εξτρα τα εβαλα για σαλτσα :stuck_out_tongue: