Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

Αν καποιος απαιτησει ποτε σεβασμο για τα θεια ή την θρησκεια του ή οτιδηποτε παρεμφερες μπροστα μου, παιζει να φαει χριστοπαναγια στα μουτρα. Οσο και να βρισκω ενδιαφερον το οτι ο Δαρβινος φροντιζει για κατι τετοια με εναν πολυ αργο ρυθμο… δεν με ψηνει ιδιαιτερα το οτι αυτοι οι εγκληματιες βαζουν ενα σωρο κοσμο σε κινδυνο της ζωης του.

4 Likes

και μουσουλμάνο ;;;

εμένα δεν με ψήνει πάντως να γίνω στη ζωή μου σταλεγακιας ή να χαρώ που κάποιοι άνθρωποι καταλήγουν σε ΜΕΘ λόγω αυτής της ηλιθιότητας

τεσπα

Μπραβο σου, κερδιζεις το βραβειο ηθικης για σημερα τοτε.

Κανεις δεν χαρηκε βεβαια. Η αληθεια ειναι οτι ανηκουν στην φυλακη, οχι σε ΜΕΘ.

Δεν εχει μεγαλη διαφορα αυτο που κανουν απο το να οδηγουν μεθυσμενοι.

Αν τον πετυχαινε μπροστα του στο ιντερνετ, θα του αλλαζε την πιστη λεμε, οπως και σε ολους :stuck_out_tongue:.

Διαφωνω με τη συγκεκριμενη παρομοιωση, αλλα βρισκω εντελως τραγικο το να παει καποιος να κοινωνησει σημερα. Σε σημειο του οτι θα επρεπε να απαγορευεται.

1 Like

Εμένα όλο και πιο σουρεαλ μου φαίνονται τα πάντα όμως. Και ότι έχει σχέση με την οικονομία και με τη θρησκεία και με τους μπάτσους και τους ψεκασμενους και τα sms και τους υποτίθεται ελέγχους και το curfew και τους πολιτικούς και γαμω τη μάνα των

1 Like

Ευτυχώς που δεν είπες τίποτα για τον πατέρα τους!

2 Likes

Διάβασε το παρακάτω μήπως σου λυθούν μερικές απορίες

1 Like

Κλικ στον Βαγγέλα ρε; Όχι :stuck_out_tongue:

1 Like

Διαβάζω στο φβ για φωτιά στον Ασπρόπυργο κοντά στα διυλιστήρια και blackout σε πολλές περιοχές σε Αττική Πελοπόννησο, ξέρει κανείς τίποτα?

Φωτιά σε υποσταθμό.

1 Like

Επειδη ξερεις πως λειτουργει γενικα η διασπορα (με εκθετικο βαθμο δηλαδη) δε θα επρεπε να διαφωνεις και τοσο με την συγκεκριμενη παρομοιωση. Οι 4 δασκαλοι που ειναι αρρωστοι και ποιος ξερει ποσα παιδια (πολλα απο τα οποια μπορει να ειναι απλα ασυμπτωματικα) μπορει να το μετεδωσαν σε 100 ατομα.

Οποια και να ειναι η διαφορα στον βαθμο, οταν καποιος κοινωνει εν μεσω πανδημιας, ρισκαρει τις ζωες συνανθρωπων, με τον ιδιο τροπο που τις ρισκαρει και καποιος που οδηγει μεθυσμενα. Δηλαδη δυνητικα υπαρχει μεγαλος κινδυνος και στις δυο περιπτωσεις να εχουμε αρρωστους/τραυματιες ή/και νεκρους.

1 Like

Φωτιά σε κέντρο υπερυψηλής τάσης του ΑΔΜΗΕ διάβασα. Στη φωτό αυτή που βρήκα στο τουΐτερ, φαίνεται μεγάλη.

Δικαίωση 7 χρόνια μετά.

2 Likes

Και στο Κιάτο δεν είχαμε ρεύμα μέχρι τώρα.

Μάλλον γύρισε από Ικαρία ο πρωθυπουργός μας

^ ποστ φιλης μου στο Facebook με το που επεσε το ρευμα παντου :")

4 Likes

Ρε παιδια καταγγελει η κοπελα στο Τουιτερ, οτι ο Χαικαλης της την επεφτε χυδαια ενω ηταν ανηλικη κ απο κατω ολη η ελληνικη σαπιλα την κατηγορει κ την ρωταει αν του μιλαγε προκλητικα, αν ειχαν σχεση κτλ.
Κανεις τους δεν σκεφτεται οτι η κοπελα ηταν ανηλικη. Ειναι να τρελαινεσαι.

Παντως δεν μου κανει τιποτα εντυπωση πια. Θυμαμαι ποσο αβολα ενιωθα απο μικρος με το αθλιο χιουμορ ολων αυτων. Τις σεξιστικες μπαρουφες κ βλαχοντοπια στερεοτυπα τους σε σειρες κ επιθεωρησεις. Δεν πολυκαταλαβαινα αλλα ενιωθα συνεχως κριντζ κ αναρωτιομουνα γτ γελαει ο κοσμος. Ολη αυτη η σαπιλα σιγονταριζε την προβληματικη κοινωνια κ τουμπαλιν.

20 Likes

Ο χρονος δε θα ειναι πολυ επιεικης με ολη αυτην την σαπιλα που περιγραφεις :")

Θα μεινουν στην ιστορια ολα αυτα τα σιχαματα κυριως για ολα τα κατορθωματα τους που βγαινουν τωρα στην επιφανεια, παρα για τις “παραστασεις” και επιθεωρησεις τριτης κατηγοριας και τις ελληνικες σειρες που εβγαζαν γελιο στο 10% τους ενω το υπολοιπο ηταν σαπιλα.

5 Likes

Αυτα τα δυο καθικια (Χαικαλη- Φιλιππιδη) ειχα την ατυχη ιδεα πριν τρια χρονια να τους δω στην Επιδαυρο (Αριστοφανη “Αχαρνης”) . Ειμαι συχνα εκει διακοπες τα καλοκαιρια, συνηθως οι παραστασεις που ανεβαινουν και βλεπω ειναι πολυ ψηλοτερου επιπεδου, αλλα ειπα δε βαριεσαι με μικρο καλαθι ας παω.

Το ποσο ευτελες και χυδαιο ηταν αυτο που εβγαζαν προς τα εξω δε λεγεται, οπως αποδειχτηκε ομως πολυ ταιριαστο για το ηθος τους.

8 Likes

Σιγά τον μάπα ηθοποιό τον Φιλιππίδη.

8 Likes

Μονο εγω τον θεωρουσα παντα απλα πετυχημενο λογω της γελοιας φατσας του? Που με εκανε οντως να γελαω δηλαδη πριν 20 χρονια, τι Αριστοφανη ΛΟΛ, ο Σακης Ρουβας 10 φορες καλυτερος ηθοποιος ειναι (και το εννοω)

5 Likes