εντωμεταξυ διαβαζω απο εχθες στο fb απο αρκετους φιλους,οτι αν πας να γραψεις διαφορα πραγματα οπως πχ “κυβερνηση” κτλ τρως λογοκρισια και κατεβαινει το κειμενο…
ποσο καιρο ακομα θα ανεχομαστε αυτην την χουντα;
εντωμεταξυ διαβαζω απο εχθες στο fb απο αρκετους φιλους,οτι αν πας να γραψεις διαφορα πραγματα οπως πχ “κυβερνηση” κτλ τρως λογοκρισια και κατεβαινει το κειμενο…
ποσο καιρο ακομα θα ανεχομαστε αυτην την χουντα;
Ενισχυτική διδασκαλία για να είναι έτοιμα να διεκδικήσουν τις μειωμένες θέσεις στα πανεπιστήμια ρε γκρινιάρη. Τι πάει να πει Σάββατο για ένα παιδί με στόχους, όποιος θέλει μπορεί
Να το διασταυρωσουμε αυτο?
Έγραψα δοκιμαστικά “ψόφο στην κυβέρνηση” και όλα καλά, καμία λογοκρισία.
Εμετός η όλη φάση, εμετός και τα ανοιχτά σχολεία σαββατιάτικα για να αποθεώσουν τον κλόουν.
Εμετός και ο Χαϊκάλης που βγήκε σήμερα να ζητήσει συγγνώμη λέγοντας παράλληλα
“Εκείνη ήταν κυρία. Απέφευγε ευγενικά. Είμαι όμως και αρσενικό παλιάς κοπής οπότε, όταν μια γυναίκα μου λέει το όχι, εγώ επιμένω. Δεν τα παρατάω εύκολα.”
Τι ωραίες μέρες ζούμε ε.
Για perspective, αυτό ειπώθηκε αφού βγήκε και είπε μια γυναίκα ότι τράβαγε μαλακία στο τηλέφωνο ενώ της μιλούσε, και εμείς περιμένουμε να καταλάβει ότι το “αρσενικό παλαιάς κοπής” είναι το πρόβλημα γενικά
περι FB και λογοκρισιας μπορειτε να διαβασετε αυτο το ποστ απο το αξιολογο smassing culture, παραθετουν και λινκ αλλων σελιδων σχετικα με το θεμα.
ρε τον Νικηφορο!!!
Και του Αρκά ο λογαριασμός είχε κλειδώσει όταν έκανε κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί μάζεψαν report τα ζώα που κάνουν σεξ στο “Ξυπνάς το ζώο μέσα μου”. Biased από τα χρόνια που ήμουν mod εδώ μέσα, να πω πως σχεδόν όλοι θέλουν moderation ώσπου τους διαγράφεται post από τον moderator. Δε νομίζω πως το facebook ασχολείται ιδιαίτερα. Το πολύ πολύ να υπήρξαν στοχευμένα report και να κινητοποιήθηκε για αυτό το facebook. Bέβαια δεν ξέρω πόσο μεγάλη ομάδα έχει στην Ελλάδα για τέτοια θέματα το facebook.
Επίσης, περί βιντεάκι από το makeleio για τον Λιγνάδη. Δεν έχω βρει το makeleio να έχει γράψει πουθενά στην ιστοσελίδα του όσα λέει αυτή η ανώνυμη κυρία στο βιντεάκι. Αυτός είναι ο τρόπος φαντάζομαι που έχουν για να λένε κάτι δίχως νομική ευθύνη. Το βίντεο είναι ανεβασμένο στο youtube, αυτοί κάνουν απλώς link το video και πλέον μπορούν είτε να λένε μια αποκαλυπτική αλήθεια είτε να καταστρέφουν υπολήψεις και να διαδίδουν θεωρίες συνωμοσίας και να εκβιάζουν. Το facebook το λινκ όπως είναι δε θα το διαγράψει - αφού τα ellhnika hoaxes δεν έχουν κάτι να μελετήσουν- και όποιος τρώει τη λάσπη του πγ Χίου δε μπορεί να κινηθεί νομικά. Αυτοί είναι οι καιροί που ζούμε και -ανεξάρτητα από τον Λιγνάδη- δημοσιογραφία επιπέδου makeleio δεν πρέπει να υπάρχει.
edit: Επίσης να τονίσουμε τη σύμπτωση: το υπουργείο έλεγε πως δεν παραιτήθηκε ο Λιγνάδης και τον παραιτήσανε την ημέρα που ο Κούλης έκανε τις βλακείες στην Ικαρία
“ωραία” πράγματα.
Εάν ισχύουν όλα αυτά τα αίσχη, μιλάμε προφανώς για “ανθρωπο” χωρίς ίχνος αυτοσεβασμού , σίγα μη του πέρασε από το μυαλό να σεβαστεί συνανθρώπους του
Το makeleio είναι πολύ κοντά στον πάτο του ελληνικού internet. Εκτός αυτού, νομίζω ότι βρίσκεται μέσα στην πρώτη δεκάδα σε επισκεψιμότητα ανάμεσα στα ενημερωτικά (ή και “ενημερωτικά”) ελληνικά sites. Προσωπικά δε θα το χρησιμοποιούσα για σοβαρή ενημέρωση.
μονο για χαβαλε μπορεις να μπεις εκει…προσωπικα γελαω πολυ οταν βριζουν τον Κουλη και αλλους της κυβερνησης…
Προσπαθώ να μην μπαίνω ούτε για χαβαλέ, δεν αξίζουν ούτε ένα κλικ. Τόσο αυτοί, όσο και σκουπίδια άλλου τύπου.
Σχόλιο κάτω από ανάρτηση της Κεραμέως στο facebook.
Συμφωνώ τόσο πολύ. Το σκεφτόμουνα κι εγώ τις προάλλες ότι είναι η πιο μισητή από όλους τους υπουργούς της κυβέρνησης.
περισσοτερο και απο τον πρωην τηλεπωλητη βιβλιων;
Λογικά θα ήταν άθεοι όλοι, αφού με την κοινωνία δεν κολλάει και μετά οι παπάδες πίνουν ό,τι περισσέψει και ΓΤΧΤ
Μωρέ αυτόν τον ξέραμε από παλιά τι νούμερο και τι κωλοτούμπας είναι. Χωρίς πλάκα δεν νομίζω να υπάρχει μεγαλύτερος κωλοτούμπας στην πολιτική από τον Άδωνι σε όλη τη μεταπολίτευση. Απλά η άλλη μπήκε τα τελευταία 2 χρόνια στη ζωή μας και φροντίζει να μας εξοργίζει κάθε τρεις και λίγο.
Τώρα για το αποπάνω τι να πω; Αφού στην εκκλησία δεν κολλάς ιό, κολλάς Θεό. Έτσι δεν μας λέγανε;
Έτσι λέγανε, ναι.
Ο Άδωνις είναι ο μεγαλύτερος κωλοτούμπας που υπάρχει (ναι, πολύ μεγαλύτερος από τον Τσίπρα, για όποιον ίσως αναρωτιέται). Έχει πει κατά καιρούς τα πάντα, καθώς και τα αντίθετά τους. Για κάποιους λόγους έχει στασίδι στα τηλεοπτικά κανάλια και κάθε, μα κάθε μέρα, η μουτσούνα του είναι εκεί πέρα και η κωλοφωνή του μιλάει χωρίς σταματημό. Είναι καρικατούρα, καρτούν που θα λέγανε οι Θεσσαλονικείς φίλοι μας, μιας και δεν έχει καμία σχεδόν ουσιαστική αρμοδιότητα. Η Κεραμέως και ο Χρυσοχοΐδης όμως, δυστυχώς έχουν ουσιαστικές αρμοδιότητες.
Ατυχές περιστατικό λέει !!! Δεν ήταν ΣΚ χαλάρωσης λέει !!! Χαχαχαχαχαχα!!! Μλκ ούτε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ δεν θα τα έλεγε καλύτερα !!! Χαχαχαχαχαχαχα
Κι ακόμη ένας άριστος : https://twitter.com/NIKSOTIROPOYLOS/status/1358404955615469568
Γνωστος μισθοφορος το συγκεκριμενο ακαου.