Με αυτόν τον Λιγνάδη τι ακριβώς παίζει και παραιτήθηκε;
Ακούγεται παρά πολύ έντονα για να μην είναι αλήθεια, ότι το παρακάτω αναφέρεται σε αυτόν. Αλλά τίποτα επίσημο ακόμη
αυτος ειναι…σιχαματα που εκμεταλλευονται τα ονειρα νεων παιδιων…
Ήταν προσωπική επιλογή του ζεύγους Μητσοτάκη ο Λιγνάδης. Θα δούμε πώς θα καταλήξει αυτή η υπόθεση, προς το παρόν παραιτήθηκε. Btw, είχε κάνει σύμβαση και στον αδερφό του στο Εθνικό, ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε. Βάλ’ τον κάπου αλλού ρε ηλίθιε (ή αλαζόνα), όχι εκεί που είσαι εσύ. Φαντάσου τι γίδια μας θεωρούνε (και ποιος να τους δώσει άδικο, εδώ που τα λέμε).
Δεν θυμαμαι ποτε πιο προκλητικη κυβερνηση απο αυτη…
Και απ’ ότι φαίνεται έχουμε να δούμε και να πάθουμε πολλά ακόμη !!!
Λογικά θα ακολουθήσει τις συμβουλές που είχε δώσει ο Κούλης στον κατηγορούμενο για παιδεραστία συμπολιτευτή του…
@Sofa_King Σοβαρές καταγγελίες σίγουρα αλλά και το makeleio δεν είναι αξιόπιστη πηγή στο οτιδήποτε. Ποια είναι αυτή που μιλάει;
ενταξει πλεον εδω που εχουμε φτασει καμια πλεον δεν ειναι αξιοπιστη πηγη στο οτιδηποτε, δεν ξερουμε πια ειναι η αληθεια και ποιο το ψεμα.
Δεν ξερω ονομα ποια ειναι, καποια ανωνυμη ισως (;)…
Όπως και να 'χει, αρκετοί έχουν χάσει τον ύπνο τους και παθαίνουν “εγκεφαλικά” πλέον…
Μια σπίθα αρκεί να τινάξει πολλά στον αέρα. Βέβαια, θυμάμαι τον άλλον με τη 14χρονη τότε… για χρόνια είχε χαθεί και τα τελευταία χρόνια νομίζω επανήλθε και ξεπλύθηκε…
Δεν έχεις άδικο. Για την ώρα μπορεί να έχουμε από περίπτωση σοβαρού παιδεραστή μέχρι το Makeleio να προσπαθεί να δημιουργήσει Qanon θεωρίες συνομωσίας στην Ελλάδα. Σε κάθε περίπτωση, είχα δει τον Λιγνάδη που έπαιζε τον Οιδίποδα (καλοκαίρι 2019) και ήταν εξαιρετικός ενώ η παράσταση ήταν από τις αγαπημένες μου. Ώσπου διάβασα κι εγώ όσα διάβασα σήμερα. Απλά ελπίζω να μην είναι αλήθεια (η κυρία που μιλάει ξέρει και ρεπορτάζ της Original και ρεπορτάζ από το υπουργείο Πολιτισμού και από τον καλλιτεχνικό χώρο; )
δεν ξερω εαν ειναι αληθεια, πιστευω ομως πολλοι ειναι αυτοι που εχουν χασει τον υπνο τους και θα βγουν ακομα πολλα στην φορα.
(το Οιδιοπους Τυραννος το ειχα δει και εγω το '19 με τον Λιγναδη).
Method acting που έγραψε και κάποιος…
Διαβάζω ότι η κοπέλα που της τα έστειλε αυτά ήταν και ανήλικη. Nice.
Θα βλέπουμε και “ειδήσεις” από το μακελειό τώρα εδώ μέσα;…
Το συγκεκριμένο βίντεο καλά έκανε ο @Sofa_King και το ανέβασε. Ανεξάρτητα από την αξιοπιστία του “Μακελειό”, εδώ μιλάμε για μια κυρία που φαίνεται ότι γνωρίζει πράγματα για το σίχαμα το Λιγνάδη.
Δηλαδή αυτό το σίχαμα βίαζε εν ψυχρώ αγόρια 19 και 20 ετών. Και μας φαίνεται παράξενο και ψάχνουμε να βρούμε αν ισχύει ότι ψάρευε ανήλικα στο γήπεδο; Εν τω μεταξύ αυτό με το μαχαίρωμα, το είχα διαβάσει κι εγώ χτες πριν ποσταριστεί εδώ το βίντεο.
Α και ότι κάποιος έχει ένα ταλέντο στη μουσική ή στο θέατρο ή κάπου αλλού δεν σημαίνει ότι δεν είναι και εγκληματίας παράλληλα. Άπειρα τα παραδείγματα τον τελευταίο καιρό.
Κατά τη διάρκεια του πρόχειρου γεύματος, τηρήθηκαν όλα τα μέτρα που επιβάλλουν τα πρωτόκολλα ελέγχου της πανδημίας, δηλαδή υπαίθριος χώρος της οικίας, χρήση μασκών στο μεσοδιάστημα του γεύματος, αριθμός ατόμων στο τραπέζι.
Τα ξέρατε εσείς αυτά τα μέτρα/πρωτόκολλα βρε πλεμπαίοι;
Δεν πείθουν ούτε τους εαυτούς τους…προκαλούν τον κόσμο και δεν το βουλώνουν κιόλας, πουλάνε και τρέλα.