Κατά την άποψή σου, ποιος θα είναι καθήμενος στον λουτήρα και ποιος όρθιος;
Ένα μεγάλο μπράβο στον Άδωνι και το Βορίδη που μας κράτησαν στην Ευρώπη
Θα προτιμήσω κάποιον χωρίς μαλλιά
Thanks
Γαμω οτι εχουν ιερο.
Καρδούλα. Δεν διαθέτω (πολλά τουλάχιστον)!
Αφίσες με το πρόσωπο του Λιγνάδη. Θα γίνουμε Αγρια Δύση;
Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω
Η ανθρωποφαγία και η στοχοποίηση δημιουργούν πολύ άσχημες καταστάσεις. Ακόμη και σε περιπτώσεις όπως αυτές που ζούμε σήμερα με το ελληνικό #metoo και τις αποκαλύψεις που βγαίνουν στο φως.
Αρμόδια για να απαντήσει και για να επιληφθεί είναι η Δικαιοσύνη, κι αν υπάρχουν περιπτώσεις ανθρώπων που προέβησαν σε οικτρές πράξεις, τότε πρέπει να οδηγηθούν στο δικαστήριο.
Είτε είναι σκηνοθέτες, είτε ηθοποιοί, είτε άλλοι μεγαλόσχημοι και διάσημοι. Ομως, το να βγαίνουν αφίσες λες και βρισκόμαστε στην Αγρια Δύση και κάνουμε επικήρυξη, δεν τιμά τον πολιτισμό μας.
Τέτοιες αφίσες κόλλησαν κάποιοι και στοχοποιούν τον σκηνοθέτη και ηθοποιό Δημήτρη Λιγνάδη. Αφίσες που κόλλησαν προφανώς αυτόκλητοι τιμωροί.
Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω, λένε οι Γραφές. Ακόμη κι αν ο Δημήτρης Λιγνάδης έχει κάνει όσα τον κατηγορούν, θα τιμωρηθεί από τη Δικαιοσύνη, εφόσον οι πράξεις του είναι αξιόποινες.
Θα τιμωρηθεί και από την κοινωνία μέσω της απαξίας στο πρόσωπό του. Οχι, όμως, βάζοντάς τον κάποιοι στο στόχαστρο και κολλώντας αφίσες του παντού.
Γιατί σε τέτοιες περιπτώσεις δεν θα είμαστε άνθρωποι.
Απ’το Βήμα ανυπόγραφο, δε δίνουμε link στο Μαρινάκη είπαμε.
Tο ξεφτιλισμα που εχει φαει η κεραμεως 3 μερες στην βουλη, δε θυμαμαι να το εχει περασει αλλος πολιτικος στην ιστορια.Aπιστευτο το οτι παραμενει στην θεση της.Mιλαμε για καμια αξιοπρεπεια.
Θα επιληφθεί η Δικαιοσύνη, sure. Κι αν έχουν παραγραφεί τα αδικήματα, δε βαριέσαι βρε αδελφέ.
Πρώτη-δευτέρα την πάνε, πραγματικά.
Καλα ετοιμαστειτε να την δειτε πρωτη σε Δημοτικοτητα στις επομενες δημοσκοπησεις.
To N/Σ το πέρασε? Ε στα παπαράκια της.
Η μάνα μου, όταν είχαμε μιλήσει πριν λίγο καιρό για την Κεραμέως, μου είχε πεί πως την συμπαθεί. Αφού μου έπεσαν τα μαλλιά, μετά θυμήθηκα ότι έχουν ΣΚΑΙ ανοιχτό να παίζει στο μπακγκραουντ.
Το ίδιο με συνάδελφο όπου πιάνουμε κουβέντα για τα μέτρα και μου λέει καλά κάνουν κλπ. Μου λέει καλά έχουμε πάει, πολύ καλύτερα από τους περισσότερους.
Στον διαδρομο τον έχω δεί να διαβάζει πρωτοθέμα. Ο τύπος 40άρης, single, computer geek και πρόβατο(δεν μπορώ να χαρακτηρίσω κάποιον άλλον διαφορετικά από την στιγμή που έχει τα “εχεγγυα” για να είναι λίγο πιο ανοιχτόμυαλος και τρώει το σανό των μεγάλων ΜΜΕ).
Τι νέα γενικά? Να ξέρετε πως όλα αυτά που περνάνε, θα μείνουν. Η προπαγάνδα που χει παίξει από όλα τα μέσα, έχει πιάσει τόπο, ο τόπος έχει γαμηθεί και ο κόσμος λέει ευχαριστώ.
Έτερον εκάτερον παιδιά. Και ο Άδωνις πάρα πολύ ψηλά βγαίνει σε σταυρούς, και θα ξαναβγεί πάρα πολύ ψηλά.
Για την μαλακία νόμο που πέρασε κρατήστε μια πισινή.Δε πρόκειται να εφαρμοστεί.
Δεν ξέρω για σας, απ αυτά που ακούω & διαβάζω πάντως μέσα στις επόμενες 3-4 μέρες θα θρηνήσουμε θύματα από το κρύο. Μιλάμε για πολύ κρύο όμως ε (κάποιοι Λάπωνες τώρα μπορει και να πεθαίνουν απ το γέλιο). Αν τώρα πάλι τη βγάλουμε καθαρή θα οφείλεται στα προληπτικά μέτρα της άριστης κυβέρνησης και φυσικά μην ξεχάσουμε να φορέσουμε τις διπλές μας μάσκες μόλις περάσει η μάγισσα η Μήδεια (ήθελα να ξερα ποιος βγάζει τα ονόματα να του σφίξω θερμά το χέρι)
Και για να μην ξεχνιόμαστε:
για ποια δικαιοσυνη μιλαμε σε αυτην την χωρα; που παιδεραστες κανουν την ζωαρα τους επειδη ετσι;
ήθελα να το ποστάρω και με πρόλαβες
Σπουδαίοι άνθρωποι . Τέτοιους θέλουμε και χρειαζόμαστε
Δεν έχει τσίπα η καντηλανάφτισσα από τη στιγμή που ξέρει ότι θα ξαναβγεί. Ρε παιδιά πριν λίγο βγήκε αυτό:
Παράλληλα, η υπουργός Παιδείας , προανήγγειλε την έλευση νέου νομοσχεδίου στη Βουλή, το οποίο θα αφορά στην αποκέντρωση του συστήματος στο σχολείο, με στόχο την περαιτέρω αυτονόμηση των σχολικών μονάδων.
Ξέρει κανείς τι είναι η αυτονόμηση σχολικών μονάδων; Τι θέλει να κάνει πάλι η σιχαμένη;
Θα μετατρεψει τους μαθητες σε Cybermen και θα ειναι αυτονομες μοναδες.
Εχουν ξεκινησει ολα με το τσιπακι με το εμβολιο και τις μασκες με το wi-fi ηδη.
Resistance is futile. Assimilation is complete.