Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

Στο διάολο.

1 Like

τι γινεται με τον Φιλιππιδη ρε; πραγματικα ουτε καν μου πηγαινε στο μυαλο οτι ειναι τετοιος ανωμαλος…
σιγουρα τοσα χρονια θα εχουν γινει πολλα τετοια περιστατικα…

Λίγο ακόμη να συνεχίσει ο Βαρουφάκης και θα του κάνουν μήνυση για bullying. Είναι ένα βιντεάκι που κρατιέται να μην την πει ηλίθια.Της κάνει “Ή είστε κωφή ή…δεν προσέχετε τι λέμε”

3 Likes

λιιιιιιιιιιιιιιιιιιινκ πληζ

Όλο το βίντεο και όλη η ομιλία του γενικά σπέρνει, αλλά για το συγκεκριμένο απόσπασμα στο 2.00 ξεκινάει το καλό πετσόκομμα και στο 2.55 σκέφτεται αν θα την πει ηλίθια/χαζή/βλαμμένη/κάτι υποτιμητικό για το νιοητικό της επίπεδο

15 Likes

ποσο θα τον γουσταρα για Πρωθυπουργο.Νομιζω οτι ειναι μακραν ο ικανοτερος απο ολους αυτους που το παιζουν πολιτικοι…

6 Likes

Οι δημοσκοπήσεις τον βγάζουν σταθερά εκτός βουλής όμως :disappointed: :disappointed: :disappointed:

Για το φίλο sevek να πω ότι όντως η απογοήτευση μου και μένα είναι το παράδειγμα με ανθρώπους ηλικιακά εκεί στα 40 που πιστεύουν σε αυτη την κυβερνηση.
Τα ίδια εισπράττω και γω από το περιβάλλον μου.
Το χειρότερο προσωπικά για μένα είναι ότι ταιζουμε και εκλεγουμε 3 οικογένειες τα τελευταία 60 χρονια
Εδώ και αρκετά χρόνια και όταν τίθεται το θέμα με φίλους να φύγουν τα παιδιά τους εξωτερικό τους λέω να φύγουν όσο πιο νωρίς γινεται
Τα πράγματα χειροτερευουν και αυτό που με τρομάζει πιο πολύ με τη κυβέρνηση της ΝΔ είναι η ασυδοσία της αστυνομιας
Σόρυ παίδες θέλω να γράψω πολλά για το μπουρδελο που ζουμε αλλά… Καμία φορά τα λόγια χάνουν σαυτο που θέλεις να αποτυπωσεις

6 Likes

Υο θεμα μου ειναι με το εντελως εκτος τοπου και χρονου πανηγυρικο κλιμα που επικρατει απο χτες για τις φαπες τους Βαρουφακης στην θειτσα και πως της την ειπανε κτλ. Το ιδιο θεμα εχω και με αυτους που λενε οτι τον Κουλη θα τον διωξουνε με τις κλωτσιες και κατι τετοια αστεια. Ολα αυτα εχουν σαν κοινο οτι δεν κατανοουνε πως στην Βορεια Κορεα που ζουμε, οπου η πλειοψηφεια του εκλογικου σωματος συνεχιζει να ενημερωνεται απο τα ΜΜΕ, η αποψη που περναει προς τα εξω ειναι πως εχουμε την καλυτερη Κυβερνηση του πλανητη που δεν εχει κανει ουτε ενα λαθος. Ολα αυτα με τι “φαπες” και το πραγματικο κλιμα στηνβ Ικαρια πχ δεν τα ξερουν καν, δεν τα εχουν δει. Το μονο που ξερουν ειναι οτι ευχαριστω Θεε μου που εχουμε Κουλη και μας εσωσε.

με 30% διαφορα θα βγει.

4 Likes

Το αποτέλεσμα των εκλογών εξαρτάται σε αρκετά μεγάλο βαθμό από τον χρόνο τέλεσής τους. Η οικονομική πούτσα που έρχεται είναι αναπόφευκτη και θα μεγαλώνει όσο περνάει ο καιρός, με αποτέλεσμα να συνειδητοποιούν τον ερχομό της όλο και περισσότεροι σιγά-σιγά. Με δυο λόγια, όσο καθυστερεί, μάλλον χάνει ο Κούλης. Από την άλλη, δεν μπορεί να κάνει εκλογές και τώρα, γιατί σκέφτεται και την απλή αναλογική. Δε θα είναι τόσο απλό το θέμα των εκλογών, όσο μπροστά κι αν είναι σε δημοσκοπήσεις και όσο κι αν υπάρχουν όλοι αυτοί οι πολίτες που αναφέρεις (που υπάρχουν, το πιστεύω κι εγώ και το βλέπω δίπλα μου συνέχεια).

3 Likes

Live τώρα, στην ενημέρωση (πρώτη ενημέρωση μετά από το ολικό λοκνταουν) ο Μαγιορκινης μας είπε πως στην Ευρώπη έχουν καταγραφεί 32 εκ 750 χιλιάδες θάνατοι. Είναι δύσκολη η ανάγνωση η αλήθεια είναι

3 Likes

Μόνο??? Αυτό για να δείτε πως μια τριτοκοσμικη χώρα έχοντας έναν άριστο πρωθυπουργό τα εχει πάει περίφημα στην αντιμετώπιση της πανδημίας

1 Like

Μια ηχηρή καταγγελία έκανε ο Γιάνης Βαρουφάκης από το βήμα της Βουλής, καταθέτοντας στα πρακτικά και τα απαραίτητα τεκμήρια: ότι η εμμονή της κυβέρνησης για ασφυκτική αστυνομική παρουσία στα ελληνικά Πανεπιστήμια ήταν αίτημα (και) της Αμερικάνικης Πρεσβείας.

Τα ντοκουμέντα που αποκάλυψαν τα wikileaks, φέρνουν στο φως τις τις «παραγγελίες» της Πρεσβείας για ιδιωτικά κολλέγια, φοιτητικό συνδικαλισμό, άσυλο και αστυνόμευση.

9 Likes

Μπράβο ρε Τσαφούλια!
Σπουδαίος καλλιτέχνης, σκηνοθέτης, ωραίος άνθρωπος. Καθηλωτικός πραγματικά ο λόγος του.

4 Likes
1 Like

Μόλις είδα την τοποθέτηση Τσαφούλια.

Μεστές και τεκμηριωμένες απόψεις, από έναν πολύ διαβασμένο άνθρωπο. Το μήνυμά του -καθώς και ο τρόπος που το μετέδωσε (σωστή χρήση της γλώσσας, αναφορές στην Ελληνική Γραμματεία)- κατάφερε να υπερκεράσει και το μέσο, διαμέσου του οποίο επέλεξε να κοινοποιήσει την άποψή του. Λίγο οξύμωρο ότι η ομήγυρη αποτελούνταν από τον Λιάγκα (θυμόμαστε τις αναπαραστάσεις, τα γέλια στην εκπομπή του και τις μετέπειτα συγγνώμες, όσον αφορά την περίπτωση της φοιτήτριας στο ΑΠΘ το 2019) και από ανθρώπους οι οποίοι πέφτουν όψιμα από τα σύννεφα, λόγω των όσων αποκαλύπτονται, όταν οι ίδιοι προωθούσαν, επί σειρά ετών, στις εκπομπές τους, τους καταγγελλόμενους και κέρδιζαν από αυτούς, γνωρίζοντας λίγο έως πολύ τι συνέβαινε. Κάτι παρεμφερές με τους γείτονες που ακούν να πέφτει το ξύλο της αρκούδας στο διπλανό διαμέρισμα και δηλώνουν έκπληκτοι μπροστά στις κάμερες, μετά από το οποιοδήποτε οικογενειακό δράμα (δολοφονία, αυτοκτονία κ.λπ.), όταν τους ρωτούν αν είχαν καταλάβει τίποτα.

Θυμίζω ότι ο Τσαφούλιας, έχοντας την ανθρώπινη ευαισθησία, απέσυρε την προβολή του “Έτερος Εγώ” από τους κινηματογράφους (όταν μάλιστα “έκοβε” τα εισιτήρια το ένα μετά το άλλο / ευτυχώς, ήμουν τυχερός και πρόλαβα να το δω στο σινεμά), λόγω της υπόθεσης που “έτρεχε” με τη δολοφονία του οδηγού ταξί. Κίνηση με δεκάδες καντάρια αρχ&δ#@, όταν θα μπορούσε να κεφαλαιοποιήσει το γεγονός και να βάλει πολύ χρήμα στην τσέπη, λόγω της δημοσιότητας που είχε πάρει η ταινία, εξαιτίας της επικαιρότητας. Ακριβώς το αντίθετο, δηλαδή, από τα “όρνια” που πουλάνε αίμα, σπέρμα και δράμα σε καθημερινή βάση, ενθυμούμενοι, όταν φυσάει ο ευνοϊκός άνεμος προς τα εκεί, ότι υπάρχει και η ανθρωπιά.

16 Likes

Η ντροπή δεν είναι δουλειά

11 Likes

Προσπάθησαν να το μαζέψουν. Αν δεν υπήρχε το κράξιμο στο twitter και αλλού δεν θα μάζευαν τίποτα βέβαια και θα συνέχιζαν τη διαστρέβλωση της αλήθειας και την προπαγάνδα.

3 Likes

Το πρόβλημα ξέρεις ποιο ήταν? Η ροή του ρεπορτάζ που είχε 2 μέρη και το έκαναν να μοιάζει ως διαφορετική ιστορία.

Δηλαδή ξεκινάει να λέει για το Α μέρος ανώνυμα, και όταν πάει στο Β μέρος λέει “οσον αφορά το Δημήτρη Λιγναδη…” που νοηματικά τα διαχωρίζει και φαίνεται ότι οι καταγγελίες του Α μέρους είναι προς άλλο πρόσωπο.

Εννοείται οτι η συγγνώμη δε βοήθησε να ξεδιαλύνει αυτό το λαθάκι…

:face_vomiting:

abf64ad4e40bd4d9348fefc4950aa680e24e664be3edd492801ff3a34e82945f

6 Likes