Αν δεν κάνω λάθος είναι σε ΜΕΘ μέρες τώρα σε σοβαρή κατάσταση και από χτες το απόγευμα αρνήθηκε και τη χορήγηση ορού, συνεπώς έπειτα από 46 μέρες απεργίας πείνας, τώρα είναι και δίψας. Είναι οριακή η κατάσταση.
Σε άλλα νέα, διατάχθηκε ένταλμα χωρίς καμία αναφορά για έρευνα στην κατοικία του Λιγνάδη, για κατάσχεση του ηλεκτρονικού υπολογιστή κλπ. Μαχαίρι στο κοκκαλο. Επίσης ούτε το κινητό του έχουν κατασχέσει νομίζω.
Πάλι καλά που κινήθηκαν όλοι γρήγορα και με ευαισθησία.
Τα ίδια με τον Κούγια, περί επενδύσεων και συμφερόντων, είπε και ο Άδωνις πάντως.
Το πολύ να μεγαλώσει το μίσος του κόσμου που ήδη μισεί τους πολιτικούς, δε νομίζω να κάνει περισσότερους να τους μισήσουν.
Και να πεθάνει ακόμα, δε νομίζω να γίνει ήρωας στα μάτια περισσότερων. Ο Κουφοντίνας φαίνεται να έχει επιλέξει να πεθάνει. Δεν ξέρω αν είναι το καλύτερο που έχει να κάνει.
Άποψη που κερδίζει έδαφος όσο περνάει ο καιρός.
Άφησαν άπλετο χρόνο όσο χαϊδευόντουσαν να αδειάσουν και να πεταχτούν σκληροί δίσκοι, κινητά τηλέφωνα, κάρτες κλπ κλπ. Απορώ πώς δεν τους πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί να εξαφανιστούν αποδεικτικά στοιχεία!
Εν τω μεταξύ, διαβάζω ότι θα σκάσει κι άλλο όνομα ηθοποιού σε υψηλό πόστο, επίσης διορισμένου από Μενδωνη, επίσης με κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης.
Δεν ξέρω. Η δική μου εντύπωση είναι πως το μίσος του κόσμου δεν είναι τόσο έντονο όσο φαίνεται στα social. Σε συζητήσεις καφενείου μπορεί να ακούς τρελά μπινελίκια αλλά όταν έρθει η ώρα για εκλογές πολλοί από αυτούς πάνε από τα εκλογικά γραφεία στα εκλογικά κέντρα για να ψηφίσουν. Ειδικά σε πιο μικρές τοπικές κοινωνίες. Αν η δικαστική διαμάχη κρατήσει καιρό με τον Κούγια να λέει τα δικά του και να κατηγορεί τα θύματα αυτό μπορεί να αλλάξει αρκετά. Από τα λόγια μπορεί να περάσουμε στις πράξεις.
Δεν εχω ιδεα για ποιον λες, αλλα ηδη στα mainstream media αναφερουν οτι “η δυσωδια απο αυτη την υποθεση” (sic) ειναι τοσο εντονη που “λεγεται οτι θα ακουστουν πολλα στη συνεχεια”. Περιμενω να δω ποσα θα δουν το φως, κραταω μικρο καλαθι.
Κυκλοφορουν τρια ονοματα. Αλλα εκτος απο την ανθρωποφαγια που πρεπει να αποφευχθει (και εδω), κανεις δεν μπορει να γνωριζει τους λογους για τους οποιους ενα ονομα βγαινει στα μανταλακια χωρις να υπαρχει κατι επισημο και κανεις δεν μπορει να γνωριζει τους λογους για τους οποιους αυτο το ονομα μπαινει στο στοχαστρο. Με δυο λογια, μπορει να ειναι αληθινοι οι λογοι, μπορει οχι.
Με αναπαραγωγη μιας φημης δεν βοηθαμε. Αν ειναι ψευτικη, γινομαστε ιδιοι με τη μαζα. Αν ειναι αληθινη, δεν μπορουμε να κανουμε τπτ. Εκτος αν καποιος κανει κεφι π.χ. να παει να σκοτωσει καποιον. Αν υπαρχει τετοιος, παρακαλω να μου το πει για να τον βαλω ignore list.
Συμφωνώ σε όσα λες.
Για αυτον τον λόγο δεν.εγραψα το όνομα που το ξέρω, εχει βγει ήδη τουλαχιστον ένα από αυτά. Απλά ανέφερα αυτο που διάβασα εγώ και λέγεται ότι σχετίζεται με την υπόθεση.
Τα κρουσματα σαν νουμερο δεν δειχνουν απολυτως τιποτα. Κοιτας διασωληνωμενους-θανατους και ισως κρουσματα/πληθος τεστ, επισης αυτοι εχουν στην διαθεση τους και την αξιολογηση απο τα λυματα που δεν ξερουμε.
Οχι οτι η αντιμετωπιση δεν ειναι για τα πανηγυρια, απλα για την διευκρινιση.