Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

Όταν σε σταματάει μπάτσος και σου λέει οτι το σπίτι σου είναι 7 χιλιόμετρα μακρυά

5 Likes

Ρε τα τσακάλια(σύμφωνα με το συνδικαλιστή τους) της ελας μπορούν να υπολογίσουν τα πάντα (ρόμποκοπ γατάκι). Πιο πιθανό πάντως το κόβω να λένε ότι πιο ηλίθιο μπορούν να σκεφτούν για να γελάνε και να λένε: κοίτα ακόμα να ξεσηκωθούν χαχαχαχαχαχχαχ

1 Like

Ε καλα ρε παιδια, στο περιπου θα παει. Δε θελουν να πηγαινεις μακρια απο το σπιτι σου στην ουσια. Τωρα, αν πας 2 η’ 3 χιλιομετρα, δεν εχει διαφορα. Λες και αυτο ειναι που εχει σημασια…

1 Like

η πιο γελοια χωρα στον πλανητη…

2 Likes

Εντάξει μικρό το κακό, εγώ πχ αν θέλω τράπεζα πρέπει να πάω στα 10 χλμ που είναι εντός του δήμου μου, αλλά στα 3,5 χλμ έχει επίσης τράπεζα αλλά ανήκει σε άλλο δήμο. Τι να κάνεις, αυτά έχει η ζωή, τρομερά προβλήματα…

2 Likes

Κλαιω, καθε ποστ αποπανω ειναι σαν τα προβληματα που παραπονιεται ο κοσμος οτι μπαινουν σε βιβλια Φυσικης και Μαθηματικων με την ενσταση οτι δε θα τα χρειαστουν ποτε στην πραγματικη ζωη.

Παρτε τα τωρα, δε σας χαλασε που ειστε ετοιμοι για την πραγματικη ζωη επειδη μαθατε στην Ε’ Δημοτικου οτι αν ο Αντωνης κανει 200 μετρα βορεια για μιση ωρα και μετα η Αννα 300 μετρα ανατολικα για 45 λεπτα θα βρεθουν στο Χ σημειο μετα απο Υ ωρα.

4 Likes

Εν ΕτΕι 2020 δΕν ΕχΕιΣ eBaNkInG ρΕ αΠοΛιΤιΣτΕ?

Όπως σήμερα που ο Μητσοτάκης έλεγε σε κάτι ξένους"α στην Ελλάδα γαμαμε και δερνουμε γιατί έχουμε και ήλιο και καλό ίντερνετ ελάτε digital nomads και μπορείτε να δουλεύετε απ’την Αντίπαρο" και αμέσως μετά πάγωσε η εικόνα και ο ήχος στη βιντεοκληση του

Σοβαρά τώρα; Πηγή! Αδυνατώ να το πιστέψω… :astonished:

1 Like

Ναι το είδα κι εγώ! Κλάμα :joy:

Έχουμε εξαιρετική συνδεσιμότητα
μπορείς να δουλεύεις από παντού στη Ελλάδα… και μετά από ελάχιστα δευτερόλεπτα… εεεε τι έγινε, πάγωσε η εικόνα! :rofl:

Τη γαμησαμε. Το ειπε αυτο;

Αύριο έχει γενέθλια ο Πρωθυπουργός μας, ήταν τα προεόρτια :stuck_out_tongue:!

1 Like

Παρουσίασε μια μαγική εικόνα της Ελλάδας (και κάποια στιγμή λέει “ντάξει υπάρχουν μικροπολιτικές εντός της χώρας αλλά κλαιν, αν το δεις μακροσκοπικά καλά πάμε”) σε ένα στημένο event. Το βιντεάκι που παίζει στα σοσιαλ είναι μονταρισμενο για να τον πουν γκαντέμη. Στο πραγματικό απόσπασμα η εικόνα κολλάει τη στιγμή που απαντάει ότι το narrative είναι “μπορούμε να δείξουμε στον global tech world ότι υπάρχουν ευκαιρείες για να ερευνηθούν και να επενδύσουν”. Ποιο είναι χειρότερο δεν ξέρω :stuck_out_tongue:

Αν δε σας παίζει γιατί λέει playback disabled(πρώτη φορά το βλέπω) πατήστε innoative greeks launch στο youtube στο 3:44:57

2 Likes

Δεν είπε συγκεκριμένα για την Αντίπαρο. Είπε ότι έχουμε πολύ καλό δίκτυο στην Ελλάδα και δεν χρειάζεται να δουλέψεις από την Αθήνα. Μπορείς να δουλέψεις από ένα νησί ή από ένα χωριό. Και μετά από ελάχιστα δευτερόλεπτα κόπηκε η σύνδεση και πάγωσε η εικόνα!

2 Likes

Σωθηκαμε για την ωρα. Θενκς.

1 Like

Α ok, είχα δει το μονταρισμένο.

Εδώ ρε παιδιά το έχει πάθει ο ίδιος ο Bill στην παρουσίαση των Windows, έφαγε στη μάπα blue screen of death, στον Μητσοτάκη θα κολλούσε ο Murphy;

τελικα σκ μεχρι τι ωρα ειναι η κυκλοφορία;

19.00 για να τραβαμε φωτογραφιες με το ηλιοβασιλεμα και τον πυρινο ουρανο. Συν λιγα συννεφα, λογικα δεν θα καλοκαιριασει απο τη μια στιγμη στην αλλη. Καλα θα παει κι αυτο.

1 Like

ω μας έδωσαν 1 ωρα παραπανω οι μεγαλοψυχοι;