Για να ελαφρύνω λίγο το κλίμα από όλα αυτά τα τραγελαφικά, υπάρχει και αυτή η επικαιρότητα
Ας φτιαχτει νεο, ειδικο τμημα της Αστυνομιας για αυτη τη δουλεια. Με ενα ευφανταστο ονομα, οπως ας πουμε ΣΕΗΚ, συνοδοι επισκεπτηριου ηλικιωμενων κυριων και ας προσλαβει ο Κουλης 5.000 ειδικους φρουρους εκτος ΑΣΕΠ, μιας και λογω της εκτακτης καταστασης με τον κορονοιο το θεμα επειγει.
Σε αλλα νεα, ο Ιερωνυμος εστειλε εναν ιερεα να εξομολογησει τον Κουφοντινα, αλλα αυτος αρνηθηκε. Τι σουρεαλισμος ειναι αυτος μωρε
¯_(ツ)_/¯
Μετά από τη σχετική εισήγηση των εμπειρογνωμόνων, η έναρξη της απαγόρευσης κυκλοφορίας πηγαίνει στις 19:00 τα Σαββατοκύριακα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σε όσες “κόκκινες” περιοχές έχει επιβληθεί ή θα επιβληθεί.
Μαλακες δεν υπάρχουν αυτά που ζούμε
Εγώ διαβάζω για όρια στην απόσταση κυκλοφορίας και σκέφτομαι πως θα επιβιώσω. Το πιο κοντινό σημείο πώλησης τροφίμων στο σπίτι μου είναι στα 3.7χλμ άρα πρέπει να μπατζεταρω και για το πρόστιμο όταν πάω σουπερ μάρκετ
Ας πρόσεχες που έβρισκες σπιτι. Βέβαια θα μπορείς να στέλνεις τον αστυνομικό της γειτονιάς σου στο μανάβικο και στο φούρνο. Δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα
" η μετακίνηση θα γίνεται εντός του οικείου δήμου ή έως δύο χιλιόμετρα από την κατοικία"
Άρα εντός του δήμου σου πάς όπου θές.
Εσύ τώρα με ποιανού το μέρος είσαι?
Τι στο διάολο. Σε διόδια μένεις;
Χεχε ε αφού γράφουν μαλακίες, τι το έβαλαν το “ή έως 2 χλμ από την κατοικία” αφού λέει εντός του οικείου δήμου, τέλος. Αν έλεγε ΚΑΙ έως 2χλμ τότε απλά θα έπεφτε ξύλο στεγνά σε όλους τους μπάτσους ανεξαιρέτως
Ευτυχώς το πιο κοντινό σ/μ είναι στα 30 μέτρα…
Πες τους οτι σε δυαδικο συστημα δεν παραβαινεις τον νομο
Aν. Αττική
Δε νομίζω ότι έχεις καταλάβει πως λειτουργεί το δυαδικό σύστημα
Εννοουσα αν εκφρασουν αυτοι την αποσταση σε δυαδικο ολα καλα ρε εξυπνακια
Σωστά, τώρα που μπήκαν και στα πανεπιστήμια κάτι μπορεί να έμαθαν
Απο το σπιτι μου ως το ΚΠΙΣΝ ειναι περιπου 1,8Κ μετρα. Μπορω να παω για τρεξιμο. Αλλα αν κανω τον κυκλό του ΚΠΙΣΝ, στην αλλη ακρη του ειμαι περα απο τα 2Κ. Αν με σταματησει μπατσος εκει τι του λεω; Να πατησω 4 και να πω οτι παω προμηθειες στον @nnnkkk; Θα πιασει ή θα τη φαμε;
Μπορείτε να πείτε στον κάθε μπάτσο που θα σας σταματήσει για έλεγχο ότι 1χλμ = 1800 μέτρα άρα η απαγόρευση για τα 2χλμ φτάνει κοντά στα 4χλμ περίπου, δε νομίζω να έχετε πρόβλημα να τους πείσετε.
Το 2χλμ ισχυει και για ποδηλατο λεει, ναι ρε γαμωμανε Χαρδαλια, θα κανω γυρω γυρω το τετραγωνο γαμω το σπιτακι σου, και γαμω τις προπονησεις θα βγει αυτη.
Κωλοζωα, αλλα καλα μας κανουν.
Ρε μλκ δεν είχα κάτσει να το σκεφτώ ιδιαίτερα, πως θα μετρήσουν? Δηλαδή πως θα δουν τα 2 χλμ? Έχουν λογισμικό που θα κοιτάει σε real time που μένει ο πολίτης που ελέγχουν και θα δίνει το στίγμα του ο αστυνομικός? Επίσης θα μετράνε σε ευθεία? Από ποιο σημέιο, απ’την είσοδο του σπιτιού? Τα “έξυπνα” μέτρα είναι στάνταρ εντρεπρενουρ κουβέντα κανά φίλου τους, δεν υπάρχουν αυτά που λένε
Για να τα λεμε σωστα παντως και περαν της πλακας, σου λεει “παρε το ποδηλατο ή τον κωλο σου και κανε βολτα στον δημο σου. Αν θελεις να πας σε αλλον δημο, μεχρι 2χλμ. Μετα εχει alien”. Οποτε δεν ειναι αναγκη να τρεξουμε ή να ποδηλατισουμε γυρω απο το τετραγωνο, ο δημος εχει πολλα χλμ διαθεσιμα.