Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

Ρε αυτό πήγα να ποστάρω τώρα. Όλα τα μακάρι του κόσμου για το καθίκι και όσο το δυνατόν γρηγορότερα

5 Likes

Έδινε μία στο τρισεκατομμύριο, ας είμαστε δίκαιοι!

3 Likes

Αμέ !!!

3 Likes

Δηλαδή, στα γρήγορα που το διάβασα, εννοεί ότι το λαϊκό προσωπικό θα πληρώνεται από δω και πέρα σε ένα ποσοστό από το κράτος; Όταν το λαϊκό προσωπικό δεν ανήκει καν στο δημόσιο τομέα;

2 Likes

Ακριβώς!! Καλό;;;;

3 Likes

Έτσι κλειδώνει τη νίκη στις επόμενες εκλογές. Σήμερα πήγανε να κοινωνήσουν κιολας κάτω στον Άγιο Ιωάννη, όλα καλά. Οκ ψιλοπραγματα 1160 κρούσματα μόνο στην Αθήνα, 320 στο κέντρο.

2 Likes

Οχι, συζητουσαμε για το αν αλλαξε την καθημερινοτητα μας , και μετα εγραψες ενα σωρο πραγματα που αλλαξαν στον κοσμο, αλλα για τις ζωες του 90% των ανθρωπων δεν αλλαξε απολυτως τιποτα, που ηταν αλλωστε και το context που εθεσα εγω προσωπικα ως διαφωνια :stuck_out_tongue:

Οι συνέπειες που κατέγραψα άλλαξαν πολύ το πως σκέφτομαι, πράττω και κάνω κάποιες επιλογές μου καθημερινά, αλλά προφανώς αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει ντε και καλά να συμβεί το ίδιο με όλους. Ίσως στην καθημερινότητά σου να μην άλλαξε απολύτως τίποτα, σεβαστό.

ΥΓ: Το 90% είναι αυθαίρετο; Κι αν όχι εκ μέρους ποιων μιλάς; :stuck_out_tongue:

Τι άλλο μας περιμένει…

1 Like

Εμενα και της σπειρας που εχω απο παπαγαλους. :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Πολύ ωραία τα λέει ο άνθρωπος και θίγει και κάτι που δεν το αναφέρει και σχεδόν κανείς. Τα άτομα που πήραν πτυχίο ή πέρασαν μαθήματα λόγω αντιγραφής με την τηλεκπαίδευση είναι πάρα μα πάρα πολλά.

3 Likes

Αν επιθυμείτε να φρίξετε, διαβάστε τα άρθρα (ακόμη και όσοι δεν επιθυμείτε να δώσετε click, όπως λέτε, σε ΜΜΕ τα οποία δεν γουστάρετε, σάς προτρέπω να το κάνετε).

Ελλάδα 2021. Ιδού και άλλη μία «επίπτωση» της πανδημίας, που δεν γνωρίζαμε έως σήμερα. Το Κράτος αποφασίζει να χρεωθεί, χωρίς να εφαρμόζει όσα το ίδιο υποστήριξε και προώθησε, με άμεση εφαρμογή. Για το περί δικαίου αίσθημα, ούτε λόγος. Στην υγειά των νόμιμων κορόιδων τα -άνευ αποδείξεως- cocktail του καλοκαιριού.

2 Likes

Τι σεισμός ήταν αυτός…μου πέσαν τα cd’s στο κεφάλι… κυριολεκτικά

Πραγματικά η μόνη μας διαφορά με ένα τριτοκοσμικό κράτος είναι τα λεφτά που έρχονται από την ΕΕ. Τίποτε άλλο. Υπάρχει μια υποδομή που έχουμε στην Ελλάδα, η οποία είναι έστω σε μέτριο επίπεδο?

2 Likes

Ναι, η κομματοσκυλίαση :stuck_out_tongue:

4 Likes

https://www.facebook.com/metanoeiteradioshow/photos/a.843160992431127/3943325155748013/

μετα απο τοσες ονομασιες των lockdown τωρα ερχεται και το εξυπνο…

image

3 Likes

Ηλίθια/ανίκανα και πάνω από όλα επικίνδυνα αποβράσματα.

1 Like
1 Like