Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

Yannis Almpanis

7 λ. ·

«Κοζάνη: Δύο εργαζόμενοι σε εργολαβία στον ατμοηλεκτρικό σταθμό Αγίου Δημητρίου της ΔΕΗ έχασαν τη ζωή τους σε εργατικό δυστύχημα.»

Είναι βέβαια λαϊκισμός να σχολιάσουμε πολιτικά αυτήν την είδηση.

Είναι λαϊκισμός να αναρωτηθούμε μήπως δεν φταίει μόνο η «κακιά η ώρα».

Είναι λαϊκισμός να ισχυριστούμε ότι είναι κάπως περίεργο να έχουμε δύο νεκρούς εργάτες στη ΔΕΗ στην Κοζάνη, δεκαέξι μόνο μέρες μετά τους τρεις νεκρούς στο δυστύχημα της υπεργολαβίας του ΔΕΔΔΗΕ στην Εύβοια.

Είναι λαϊκισμός να παρατηρήσουμε ότι 5 νεκροί σε 16 μέρες στις εργολαβίες στην παραγωγή και τα δίκτυα του ηλεκτρικού, θέτουν ερωτήματα για το να τηρούνται οι κανονισμοί ασφαλείας.

Είναι λαϊκισμός να ρωτήσουμε τι ακριβώς κάνει η Επιθεώρηση Εργασίας με τις εργολαβίες.

Είναι λαϊκισμός να προβλέψουμε ότι κανείς δεν θα απαντήσει στους αγαπημένους των δύο εργατών γιατί δεν θα τους ξαναδούν.

Επειδή όλα αυτά είναι λαϊκισμός, καλύτερα ας μην τα συζητάμε. Η σοβαρή, ορθολογική και μη λαϊκίστικη εκτίμηση είναι ότι φταίει η κακιά η ώρα. Η κακιά η ώρα των προλετάριων.

5 Likes
1 Like
1 Like
2 Likes

Πάμε γερά Ελλαδάρα μου :joy:! Αυτή είναι η εταιρεία των “ομογενών” επιχειρηματιών-θαύμα, που μάλιστα πριν λίγες μέρες διαβάζαμε ότι …πουλήθηκε.

Πουλήθηκε λοιπόν και τελικά κρίθηκε έκπτωτη και χάνει, λέει, την εγγυητική επιστολή που έχει καταθέσει, αξίας 500.000 ευρώ. Για να δούμε, σιγά μη χάσουν δικά τους λεφτά όλοι αυτοί.

8 Likes

Με Μητσοτάκη-Πιερακακη, ΧΡΩΠΕΙ ως κοιτίδα τεχνοβλαστων, ωρίμανση του brand name της Ελλάδας ως παράδεισος digital nomads σε συνδυασμό με την έλευση της beta του starlink ως συνέχεια της στρατηγικής Σαμαρά για δωρεάν wifi παντού, και την ψηφιακή επανάσταση που συντελείται στη χώρα μας μαζί με τη φλεξιμπλ εργασία που προωθείται αυτές τις μέρες στη Βουλή, θα πρέπει τέτοια φαινόμενα να γίνουν δεύτερη φύση μας.

Επιτυχημένες startup πριν το seed A, με εξασφαλισμένες ταμειακές ροές μπορούν να εξαγοραστουν από μεγάλους παίχτες που θα ωριμάσουν και θα κάνουν upscale τα operations γρηγορότερα προς όφελος του καταναλωτή, ανατροφοδοτοντας ταυτόχρονα το οικοσύστημα με φρέσκο κεφάλαιο για νέες ιδέες.

Τόσο καιρό δε διαβάζετε liberal και startupper ρε μλκες?

4 Likes

Γράφουμε, όχι απλά διαβάζουμε!

3 Likes

Καβάκος: Γυρνάω στην Ελλάδα, επέστρεψε η καλαισθησία.

ΥΓ: Αν δε φαίνεται καλά, στη δεξιά μεριά της τούρτας προς το κέντρο, γράφει “Συντάξεις”.

6 Likes

κάποιοι έχουν πολύ χιούμορ ή καθόλου τσίπα…

1 Like

για όνομα, ποιος βάζει πράσινα κεριά εκκλησίας σε τούρτα

3 Likes

Εδώ φαίνεται πεντακάθαρα!
Είναι μετά το σβήσιμο των κεριών…
μλκ θέλω να ξεριζώσω τα μάτια μου

7 Likes

Σκέψου πόσο καλύτερα θα ήταν να είχε τη φωτογραφία έξω από μεγάλη βρετανία όταν έτρεχε να φύγει…

6 Likes

image

7 Likes

Αηδία, σίχαμα, ξεφτίλα, εμετός και ότι άλλο θέλετε προσθέστε.
Δε ξέρω για σας αλλά καμία φορά αυτό που λέτε ψοφος, στη συγκεκριμένη περίπτωση ταιριάζει απολυτα
Θα τον γράψει η ιστορία και αυτόν για τα ξεπούληματα που εκανε στη χωρα
Κοίτα καμάρι ο μλκς!!!

2 Likes

image

Ο superman μόνο από τον batman έφαγε κάτι ψιλες. Ε και από κάποιους διαδηλωτές…

12 Likes

Διάγγελμα την 21η Απριλίου;

Τυχαίο θα ναι για τον δεύτερο που το κάνει τέτοια μέρα :stuck_out_tongue_winking_eye:

5 Likes

Μου θυμίζει μια φιγούρα Paulo Sousa που είχα πριν 20 χρόνια απ’το Παναθηναικό Τριφύλλι, νορμάλ σώμα ΥΠΕΡΜΕΓΕΘΕΣ κεφάλι

6 Likes

Μιας κι είναι η μέρα που είναι σήμερα

3 Likes

τι θυμήθηκε γτχμ , είχα ξεχάσει ότι κάποτε υπήρξαν τέτοιες φιγούρες

3 Likes

Εκανα ενα κατσαπ στα 40 τελευταια μηνυματα που ηταν αδιαβαστα, και ειλικρινα για καποιον που ειναι εκτος της ελληνικης πραγματικοτητας, ενιωσα οτι κανω κατσαπ στις τελευταιες 30-40 αναρτησεις απο το Κουλουρι.

Θελω καποιος να μου εξηγησει ποιος ειναι αυτος με την τουρτα, αν ειναι αληθινη η τουρτα, και γενικα καποιος να μου εξηγησει πως ακριβως η πολιτικη κατασταση στην Ελλαδα αυτη την στιγμη ειναι επιπεδου Μπορατ?

3 Likes