Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

Αυτός με την τούρτα είναι ο Κωστής ο Χατζηδάκης. Πριν καμιά δεκαριά χρόνια είχε φάει ξύλο κοντά στη Βουλή, όταν τον είχαν πάρει χαμπάρι να περπατάει στον δρόμο. Από εκεί είναι η φωτό με τα αίματα. Ο συγκεκριμένος είναι αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας (μαζί με τον Άδωνι). Παλιός Ευρωβουλευτής, επί 10+ χρόνια. Το 2008 ήταν αυτός που έκλεισε την Ολυμπιακή (δηλαδή, που τη χάρισε στον Βγενόπουλο). Όταν βγήκε Πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης, τον έκανε Υπουργό Ενέργειας και τον έβγαλε σε τηλεοράσεις και εφημερίδες καθημερινά επί μήνες να μας λέει πόσο πολύ κινδυνεύει η ΔΕΗ λόγω χρεών που είχαν συσσωρευτεί από μαλακίες όλων των παλιών κυβερνήσεων (και περισσότερο κυβερνήσεων στις οποίες συμμετείχε το κόμμα του). Τελικά η ΔΕΗ “σώθηκε” λόγω του covid και μας το παρουσιάζουνε σαν το απίστευτο success story. Τώρα τον έβαλε στη θέση του Βρούτση, στο Υπουργείο Εργασίας, για να βγάλει τις εκκρεμείς συντάξεις. Οι εκκρεμείς συντάξεις αντί να λιγοστεύουν, αυξάνονται. Οι υπάλληλοι του Υπουργείου παίρνουν οι ίδιοι σύνταξη, δεν αντικαθίστανται, άλλοι υπάλληλοι δεν έχουν καν υπολογιστές να δουλέψουν και τελικά η λύση θα είναι κατά πώς φαίνεται να τα δώσει όλα έξω σε ιδιώτες. Ο τρόπος αχνοφαίνεται σιγά-σιγά, θα δούμε. Γενικώς έχει τη φήμη σε κάποιους κύκλους του “doer”, πως ό,τι αναλαμβάνει το φέρνει εις πέρας κλπ κλπ. Άλλοι κύκλοι βέβαια διαφωνούν :joy:. Τις προάλλες είχε γενέθλια και οι συνεργάτες του εντελώς αυθόρμητα του πήγανε μια τούρτα με τον Superman, που υποτίθεται ότι είναι ο ίδιος ως μεγάλος doer.

Ε, αυτά.

13 Likes

:joy:

8 Likes

Σύντομο βιογραφικό, πηγή η σελίδα του στη wikipedia:

• Γεννήθηκε το 1965.
  • Μπήκε στη Νομική Αθηνών το 1983.
  • Γενικός γραμματέας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ από το 1987 μέχρι το 1989 (διαδεχόμενος τον Γ. Βουλγαράκη).
  • Στέλεχος της Γραμματείας Πολιτικού Σχεδιασμού της Ν.Δ τη διετία 1989-1990.
  • Μεταπτυχιακές σπουδές στο Κεντ 1992.
  • Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ 1992-1994.
  • Ευρωβουλευτής με τη ΝΔ 1994-2007
  • Βουλευτής με τη ΝΔ 2007/2009/2012/2015 στις οποίες θητείες έγινε υπουργός όπως ανέφερε ο @pantelis79
  • Παντρεμένος με την Πόπη Καλαϊτζή πρώην μέλος τοπικής αυτοδιοίκησης και πολιτευτή με τη ΝΔ.

Ο άνθρωπος αυτός αποφασίζει για τα εργασιακά στην Ελλάδα. Εντάξει είμαστε;

6 Likes

Τι να αποφασίσει όταν ανάθεμα κι αν γνωρίζει τι είναι το ένσημο; Δεν αποφασίζει, υπογράφει.

7 Likes

image

9 Likes

Μόλις ερχόμουν να το γράψω. Τι να πεις, είχα γράψει μια παράγραφο που το 95% των λέξεων ήταν βρισιές, απλά εύχομαι να καθαιρεθούν από τις έδρες τους, να τους πάρουν πίσω τα πτυχία τους, να δημευθεί η περιουσία τους, να τους βγάλουν στην πλατεία συντάγματος, να τους σταυρώσουμε σαν καλούς χριστιανούς και μετά να κατουρήσουμε στα πτώματα τους. Απλά και όμορφα

6 Likes

Γιατί να μην τους παλουκώσουμε όπως έκανε ο Vlad Dracula και εμείς να στήσουμε τσιμπούσια και να τρώμε απολαμβανοντας το θέαμα του παλουκιού καθως αυτό θα ξεσκιζει τα σωθικά τους και θα βγαίνει από το κεφάλι τους;
Είμαι βέβαιος ότι αυτό θα σου αρέσει και εσένα περισσότερο…

3 Likes

Όχι κάνεις λάθος. Θα μου άρεσε περισσότερο απ’όλα, να κόλλαγαν βαριάς μορφής covid, να μην είχαν εξασφαλισμένη ΜΕΘ, να μην είχαν οξυγόνο και να πέθαιναν μαρτυρικά χωρίς ανάσα όπως υπερβολικά πολύς άτυχος κόσμος. Είπα για σταύρωμα μιας και κοντεύει Πάσχα, κι αν μη τι άλλο είμαι πάντα μες στα trends.

Για την ειρωνία σου, αυτοί οι άνθρωποι αποφάσισαν εν γνώσει τους να σκοτώσουν κόσμο. Το ξέρω ότι είμαστε υπερβολικά δημοκράτες για να ευχηθούμε θάνατο, αλλά κόβουν και ράβουν ώστε να μην πάρουν έστω και την ευθύνη σε αυτό το πολίτευμα που νομίζεις ότι έχουμε. Σκότωσαν κόσμο και χειραγωγούν τις διαδικασίες για να μην βρεθούν υπόλογοι. Βρες μου εσύ έναν πολιτισμένο τρόπο αντίδρασης, γιατί αυτοί μας θεωρούν χάπατα και μας σκοτώνουν χωρίς καμία έγνοια.

3 Likes

Αν μη τι άλλο έχεις διαφορους τρόπους να σκεφτείς πως να σκοτωθεί κάποιος. Μετά τα σταυρωματα και τα κατουρηματα, covid βαριάς μορφής με αργο βασανιστικό θάνατο. Που να έγραφες και την παράγραφο όπως αρχικά την είχες σκεφτεί.

Εντωμεταξύ ο ένας τρόπος είναι όπως πέθανε ο Χριστούλης και ο άλλος ο πιο συνηθισμένος λόγος θανάτου τον τελευταίο χρόνο, αν ευχηθώ και καρκίνο θα μιλάμε για Αγία Τριάδα.

Ευχαριστώ για τα καλά λόγια, γενικά έχω φαντασία. Όπως όμως και οι δήθεν επιστήμονες, που θα τη βγάλουν λάδι που μας έχουν κλεισμένους ένα χρόνο μέσα και είναι οι ηθικοί αυτουργοί για το θάνατο χιλιάδων συμπολιτών μας και την καταστροφή πολλών άλλων (οικονομικά, κοινωνικά, οικονομικά, πολιτισμικά και βάλε ό,τι άλλο θες) κάνω πολύ plagiarism εδώ πέρα και δε χρησιμοποιώ original δουλειά, αλλά τουλάχιστον εγώ αναλαμβάνω την ευθύνη και το λέω.

2 Likes

Το να τους κλασουμε τα αρχιδια παντως το βρισκω αρκετα πιο πιθανο.

Btw, οσο περναει ο καιρος ο Κουλης μου θυμιζει ολο και περισσοτερο τον ΓΑΠ.

4 Likes

Το ΓΠ είναι από το Γεώργιος Παπαδόπουλος?

3 Likes

Θελω και το εναλλακτικο ποστ αν γινεται.

Μεταξυ μας, θα μπορουσε να ειχε παει αρκετα πιο ακραια… εγω δηλαδη θα ειχα σκεφτει κατι πιο ευφανταστο απο απλο θανατακι απο κοβηντακι προσωπικα. Απλα θα ηταν ομορφο ποιητικα το κοβηντακι για τους συγκεκριμενους, οποτε στηριζω την προταση του.

2 Likes

Και όμως πριν λίγη ώρα βγήκε αυτό το άρθρο στο iefimerida.

2 Likes

Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι μπορείς πολύ καλύτερα.
Το έχεις αποδειξει ουκ ολίγες φορές οτι μπορείς να σκεφτεις κάτι πολύ πιο ευφάνταστο από ένα απλό κοβηντάκι.

1 Like

Οι “άλλοι κύκλοι” στους οποίους αναφερόμουν :joy:. Του φτιάξανε …άλλη τούρτα.

3 Likes

Θα το παρω ως κοπλιμεντο!

Σημασια εχουν οι πραξεις σε αυτην την ζωη, οχι τα λογια :wink:

1 Like

Παραλιγο να παρει πρωτο βραβειο απο τον οργανισμο Pulitzer Center, ο δημοσιογραφος που το εγραψε εχασε την πρωτη θεση απο μια Κολομβιανη δημοσιογραφο που αποκαλυψε σε αρθρο της δολοφονιες στην Κολομβια με εντολη στρατου. Θα ελεγε κανεις οτι χασαμε το πρωτο βραβειο απο την οριτζιναλ Κολομβια :stuck_out_tongue:

EDIT: μιλαμε για το αρθρο “The Vampire Ship” που δημοσιευτηκε στο New Republic και λεει φορα-παρτιδα για το γνωστο ναρκοπλοιο. Κανονικο σεναριο για βαλκανικο Narcos. Kudos στον @plex27 που μου εστειλε το λινκ απο Pulitzer Center.

14 Likes

Α, επισης, σημερα σκασανε νεα βιντεο απο το τροχαιο στη Βουλη που πλεον εχει θαφτει. Τελικα υπηρχε και συνοδηγος, φαινεται να βγαινει απο το αυτοκινητο που προκαλεσε το τροχαιο. Στο τελος θα βρεθει οτι υπηρχανε επιβατες και στο πορτ μπαγκαζ οπως παμε.

7 Likes

Σήμερα γίνεται συζήτηση για τα εμβόλια, για τους 40-49 και το ακαταδίωκτο…

Πάρτε νέο βίντεο από το #troxaio_vouli