Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

Πέρασα προ ολίγου από εκεί και το είδα με τα ίδια μου τα μάτια. Ευτυχώς παραμένουν στις κόγχες τους. Πάντως είναι ταμάμ με την αισθητική του περιφερειάρχη :joy:

6 Likes

Αυτά βλέπω και αρχίζω να πιστεύω ότι οι κουρτίνες της Πατούλαινας δεν ήταν αποκλειστικά δικό της call :rofl:

2 Likes

Δεν μπορώ να δεχθώ πως έχασαν την ευκαιρία να τοποθετήσουν Κουνελοκοτρωνη και Κουνελλαδα ανάμεσα σε αυτά τα installations ντανταϊστικής τέχνης.

11 Likes

75000 διαβασα οτι κοστισαν αυτες οι μαλακιες.
Το γεγονός οτι εχουμε αστεγους συμπολίτες και ξοδεύουν λεφτά για τέτοια καραγκιοζιλίκια με ξεπερνάει.

Αλήθεια ρε, πρεπει να διαλυθει αυτη η χώρα, δεν υπάρχει καμία ελπίδα.

14 Likes

Βλέπει κάνας άλλος τον κούνελο να κάνει φανταστική ιππασία/πισωκολλητό ή είστε τίποτα νορμάλ ανθρώποι;

12 Likes

Πατούλης approves

2 Likes

anb

9 Likes

Δεν τους γουστάρουν μέχρι και τα περιστέρια (αν και είναι ικανοί να το βαφτίσουν Άγιο Πνεύμα):

4 Likes

Πριν λίγο καιρό δε βγήκε ο ρουφιανος (οχι αυτός των Iced Earth) και έλεγε ότι μια ανακοίνωση του ΠΟΥ είναι ρατσιστική επειδή είχε πασχαλινό αυγό σε κάτι ευχές?

Θα κατηγορήσει την κυβέρνηση σαν ρατσιστική τώρα που βάλανε ολόκληρο κουνελο ή όχι?

1 Like

Δεύτερη :stuck_out_tongue:

2 Likes

Φαίνεται να υπάρχει βεντέτα

3 Likes

Έβαλαν και στην Κατεχάκη, κάτω από την πεζογέφυρα! Μετράνε μέρες πιστεύω τα λαγούδια, τα βλέπω φλεγόμενα!

4 Likes

7 Likes

θα μπορουσα να συνοψισω την οργη μου με μια ευχη

σκατα στο ταφο της οικογενειασ

5 Likes

Μου έφυγε το λουκανικοπιτάκι από το στόμα βρε σατανά! :joy:

1 Like

είναι όντως έτσι την νύχτα ή είναι τρολιά ;; :joy: :joy: :joy: :joy:

5 Likes

Κλαίω…

Μόνο έτσι θα μπορούσαν να είναι τη νύχτα.

Άξιος!

4 Likes

ποιος θεούλης!!!

4 Likes

Να μιλήσουμε λίγο και για τα πραγματικά δράματα αυτής της χώρας.

20210425124008_797406

3 Likes