Ενταξει “το παιδι ειναι επικινδυνο” του ειπε, δεν ειπε ας πουμε “γαμω τη μπαναγιά σου” ή “ψοφα ρε καριολη” ή “γαμημενε νεοφιλελε” ή “μωρη παλιοψωναρα” και αλλες τετοιες random εκφρασεις που εχω ακουσει να λενε οι ανθρωποι καμια φορα ο ενας στον αλλο, αλλα δεν υιοθετω
Οσο για το “σκουπιδι”, καποια σκουπιδια μπορουν να ανακυκλωθουν, ο Μπογδανος οχι, οποτε αφηνω στην κριση σας πιο ειναι πιο χρησιμο.
Γλυκο ζαμπον Αστρα Ζενεκα και εγω λοιπον.
Ακριβως οπως τα εχετε γραψει , πιστευα κ εγω οτι θα τη γλιτωσω αλλα στις 11-12 ωρες χτυπαει τη πορτα.
Το εκανα στις 14:00 και δε καταλαβα τιποτα παρα μονο μια ετσι θολουρα αλλα κατα τη 01:00 αρχισα να κρυωνω, ριγος και σιγουρα ανεβαινε ο πυρετος πανω απο 38. Τα εδωσε ολα κατα τις 3:30 και εφτασα σε σημειο να εχω 2 παπλωματα απανω μου. Ευτυχως το ειχα ψηλιαστει και ειχα το 2ο κοντα μου.
Πριν πεσω ειχα παρει ενα depon max που σιγουρα καπως βοηθησε με το πυρετο αλλα δε το γλιτωνεις.
Κατα τις 5 μετα ξυπνισα βραζοντας, και εφτασα σε σημειο να ειμαι μονο με το μονο σεντονι κ ανοιχτο παραθυρο , και φυσικα μαζι με τον αναμενομενο πονοκεφαλο που ακουμε.
Τελικα καταφερα να κοιμηθω απο τις 6 μεχρι τις 10:30 και καπως σωθηκε η φαση, αλλα τωρα ειμαι με μυαλγιες στο σωμα, λιγο πυρετο (37,8) και το πονοκεφαλο.
Ελπιζω με εναν καλον υπνο σημερα να ξεμπερδεψω αυριο!
Ποινική δίωξη για κακουργηματικές πράξεις ασκήθηκε σε βάρος του γνωστού κωμικού ηθοποιού μετά την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής εξέτασης που διενήργησε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, Κώστας Σπυρόπουλος.
Mενα μου κράτησε 2 μέρες. Την πρώτη ήταν το πολύ της δεύτερη ήμουν με 37,5 και πονοκέφαλο.
Τρίτη μέρα μόνο πονοκέφαλο.
Σήμερα δεν μπορώ να πω κάτι, γιατί έχω κοιμηθεί ελάχιστα, οπότε ο πονοκέφαλος δεν ξέρω από που είναι.
Όσοι κάνατε εμβόλιο, ακόμα κι αν έχει περάσει καιρός, έχετε τον νου σας για σοβαρά συμπτώματα που δεν έχουν αναφερθεί μέχρι τώρα, εγώ ευτυχώς είμαι οκ προς το παρόν: