Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

για να δεις πόσο γαμημένοι είναι όλοι μέσα στην βουλή…σορρυ για την λέξη αλλά αυτό μου βγαίνει αυτή τη στιγμή πραγματικά…
πόσο πια με την γραφειοκρατία πόσο πια όμως???
απλά να τελειώσουν της σπουδές θέλουν και στου διαόλου τη μάνα και δεν του αφήνουν…
λέτε μια φωτιά στη βουλή να φτιάξει τα πράγματα, γιατί πραγματικά από υπομονή όσο τίποτα άλλο…[-X[-X

Now playing: Amorphis - Highest Star
via FoxyTunes

Άμα άλλαζαν ολα με μια φωτια στην βουλη θα την είχαμε καψει ηδη…

Ρε συ Angel “όλοι” μέσα στη Βουλή είναι ή ήταν στην κυβέρνηση; “Όλοι” ασκούν εξουσία; Έλεος, πιάνουμε το τσουβάλι, πετάμε κι ένα “να καεί η Βουλή” και νομίζουμε ότι καθαρίσαμε με την κοινωνική κριτική της ημέρας ξέρω γω.

Μην είστε τόσο απλοϊκοί γαμώ.

Μπορεί να μην ασκούν τώρα όλοι σαφώς, αλλά όπως και να το κάνουμε όταν κατέβουν από την εξουσία οι 151 θα ανέβουν άλλοι 151 που έχουν ακριβώς τα ίδια σκατένια μυαλά…οπότε αν όχι τώρα σίγουρα τον Οκτώβρη, γιατί δυστυχώς πάλι αυτοδυναμία θα βγει.

Είναι αυτό που μου βγάζουν όπως, αυτό το απλοϊκό πράγμα…δλδ θα ήταν καλύτερο να κάνω ανάλυση 2 σελίδων για να πω την άποψη για αυτούς???εε δεν το αξίζουν…
τέσπα…

Now playing: Amorphis - Relief
via FoxyTunes

Αν ο κόσμος λέει “τίποτα δε θα αλλάξει”, τότε όντως τίποτα δε θα αλλάξει. Το να μην έχει κάποιο από τα μεγάλα κόμματα αυτοδυναμία είναι στο χέρι του κόσμου. Δημόσιος διάλογος, επιχειρηματολόγηση, δημόσια στήριξη όσων πολιτικών εκτιμάς, επεξήγηση σε παππούδες και γιαγιάδες πως η μεταπολίτευση τέλειωσε και δεν είμαστε ακόμα στα τέλη 70ς, κλπ είναι μερικά από τα απαραίτητα βήματα για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο. Όποιος επιλέγει να μη το κάνει, τότε σημαίνει και πως δε τον νοιάζει και δε θέλει.

Αυτή η επιχειρηματολόγηση των 2 σελίδων που λες, είναι ένα από αυτά που λείπουν από την Ελλάδα. Ο πολιτικός διάλογος. Δεν είναι ανάγκη να συμφωνούμε. Εδώ μέσα έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει κάποιος με άποψη που να ταυτίζεται απολύτως με κάποιον άλλον με δικιά του άποψη στα πάντα. Αλλά αν δε γίνει διάλογος, τα μυαλά δεν ωριμάζουν και δεν αλλάζουν και τα πάντα μένουν ως έχουν. Άλλο που δε θέλουν αυτοί οι 151 και οι επόμενοι 151 που λες να μην ασχολείσαι.

Όπως με παράπονο είχε πει κάποτε ένας οικογενειακός μας φίλος, “κάποτε έμπαινες στη Νομική κι άκουγες να μιλάνε μόνο για πολιτική. Τώρα μπαίνεις κι ακούς να μιλάνε για lifestyle”.

Εγώ προσωπικά ελπίζω, παρά την εξοργιστικά τεράστια πριμοδότηση του πρώτου κόμματος, κανένας να μην πιάσει αυτό το 38% που χρειάζεται για αυτοδυναμία.

Μακάρι να μην βγει αυτοδυναμία, μακάρι!

Δυστυχώς karvou έτσι είναι, ότι έκαναν πριν την ΝΔ δημοκρατία, τα κάνουν και τώρα και θα συνεχίσουν να τα κάνουν όποιοι βγουν.Και αυτό θα αλλάξει(και πάλι δεν είναι σίγουρο) μόνο όταν έρθουν καινούργια πρόσωπα με ιδέες και βλέψεις…και αυτό αργεί ακόμα…

Όταν κάποιος έχει μια διαφορετική άποψη, τον τρώνε και πέρνει τη θέση του ένας άλλος που τον χειραγωγούν.

Νομίζεις πως δεν θέλω να αλλάξει τίποτα, όπως όλοι οι νέοι αυτό θέλω και εγώ, αλλά δυστυχώς και πάλι η πραγματικότητα είναι άλλη…
…όταν είναι μια ολόκληρη οικογένεια στην εξουσία πάνω, και βλέπεις εδώ και 20 χρόνια τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα, φτάνεις σε αυτό το συμπέρασμα, ο άνθρωπος δεν αλλάζει και ειδικά όταν έχει μια θέση εξουσιας.

Και κακά τα ψέματα, για να μπορέσεις να ακουστείς πραγματικά, πρέπει να βγεις στην τηλεόραση, αλλά εκεί σε τρώνε αμέσως, και ειδικά αν δεν ακολουθείς τα συμφεροντά τους…
Μπορεί να υπάρχουν πολλά blog στο νετ, πολλές σελίδες, αλλά αυτές δεν τις διαβάζουν οι γέροι, ούτε όσοι είναι άνετα στην καρεκλίτσα του, γιατί δεν τους νοιάζει κιόλας…

Εσένα και εμένα και κάθε ένα σε αυτό το forum νοιάζουν, αλλά είμαστε λίγοι για να κάνουμε την διαφορά…
Αυτό σκέφτονται οι περισσότεροι και γι αυτό δεν πάμε μπροστά.
Προσωπικά δεν είμαι αυτής της άποψης και προσπαθώ, όσο μπορώ και ξέρω και θα προσπαθώ, με την ελπίδα ότι κάτι μπορέι να αλλάξει.

Now playing: Amorphis - Sky Is Mine
via FoxyTunes

Πάμε για εκλογές στις 4 Οκτώβρη.

Άντε γιατί έλλειψε από την εξουσία η ΠΑΣΟΚΑΡΑ! :yahoo:

Πωπώ, κάποιος να μαζέψει το χοντρό απ’ τα κανάλια γιατί για κάθε παρπάνω λεπτό που τον αφήνουν να μιλάει, θα κερδίζει μια επιπλέον μονάδα ο Γιωργάκης. :expressionless:

Γιωργακη ανακοινωσε 3μηνη (αντε 6μηνη) θητεια για την ΕΣΣΟ Νοεμβριου και εγω θα σε ψηφιζω μια ζωη!:!:

χαχαχαχαχαχαχ!

Μέγας δημαγωγός ο χοντρούλης!

http://www.traveldailynews.com/images/upload/File/UBS_PriceComparisonSurvey.pdf

Έρευνα της UBS. Στην Αθήνα εχουμε το 44% των μισθών σε σχέση με τη Νέα Υόρκη κι αν δε μετρήσουμε το ενοίκιο, τότε είμαστε στο 73% της ακρίβειας της Νέας Υόρκης. Αν το συνοπολογίσουμε, τότε λόγω του ότι η Ν.Υ. έχει τεράστιο ενοίκιο πέφτουμε στο 55% (αλλά π.χ. είμαστε και στο 77% του Λονδίνου)

Μετά τις εκλογές θα αλλάξει αυτό.

Πω μαλάκα αυτή η ΝΔ δε στεριώνει με τίποτα, πάλι μόνο 5,5 χρόνια άντεξε.
Θα μου πεις, από την τελευταία φορά είναι μια πρόοδος…

και τώρα θα μας ζαλίσουν τα ούμπαλα…
σε αυτό chrisp δεν θα διαφωνίσω, αλλά είναι όντως :expressionless:

Now playing: Municipal Waste - Mech-Cannibal
via FoxyTunes

Ποσο βλακες μπορει να ειναι και οι δυο?
Ειδικα ο Γιωργακης…

Απ’τη μια εχουμε μια δυναμη συντηρητικη και μπλα μπλα… και απ’την αλλη εχουμε μια δυναμη ΑΛΛΑΓΗΣ.

Πωπω θα βγει το ΠΑΣΟΚ και θα εχουμε σοσιαλισμο σε αυτο τον πονεμενο τοπο… μου’ρχεται να κλαψω απ’τη συγκινηση…

Παω να εφοδιαστω με βαζελινη και με καμποσα ψηφοδελτια Μαυρογιαλουρος

EMΠΙΣΤΟΣΥΝΗ!

Την τελευταία φορά όμως ήταν ο Μητσοτ… (ωωωωωωωχ άρχισε να τρίζει ο υπολογιστής!!!)

παλι θα μας τα πρηζουν τωρα με τις εκλογες.Ειδικα τα καναλια…παλι καλα που δεν βλεπω τηλεοραση.
Και φυσικα θα βγει το ΠΑΣΟΚ…τι πρωτοτυπο…

Πάντως το ΠΑΣΟΚ δεν θα βγει αμα δεν το ψηφίσετε.

θα το ψηφισουν φιλε chrisp…
Δεν αλλαζει ο Ελληνας

Μακαρι να γινοτανε τετοια μαγκια. Καθε χρονο βγαινουνε ολοι και γκρινιαζουν “η συνταξη μου μειωθηκε, δε βρισκω δουλεια, δεν εχω ασφαλιση, η παιδεια ειναι χαλια” και πανε και τους ξαναψηφιζουν.
Καλα να παθουνε/με.

Αν θέλετε να πέσει ο δικοματισμός, ΨΗΦΙΣΤΕ, ότι νομίζετε καλύτερο από τα μικρότερα κόματα:!:
Μη ψηφίζοντας μεγαλώνει το ποσοστό των δύο κομάτων γιατί είναι λιγότεροι οι ψήφοι που μετρούνται:wink::!:

να ειχαμε και κανα αξιο μικρο κομμα…
μεγαλα μικρα τα ιδια σκατα ειναι