Τι απόδοση να δίνει το νέο λοκ-ντάουν το φθινόπωρο ;;;;
Όχι πολύ μικρή, πιστεύω.
Μα επειδή είπε αυτό που είπε άρχισα να το φοβάμαι αρκετά !!!
Είναι περίπου ίδιο με διαρροή στα ΜΜΕ στήριξης προπονητή επί εποχής Σώκρατες.
κι επειδή παει καλα η πανδημία στην Ελλαδα, αποφάσισε να κλεισει νοσοκομεία. ωραιος ο Κούλης…
σύνδεσμος; ποια κλείνει;
δεν λενε ακομα ποια. εδωσε συνεντευξη στην καθημερινή
1.30 χαλαρό
ηδη διαβασα οτι θελουν να επαναφερουν την μασκα στους εξωτερικους χωρους.Με 40 βαθμους ειναι σιγουρο οτι θα την φορανε ολοι
Κλείσιμο νοσοκομείων, συγχωνεύσεις σχολείων. Καλά πάμε. Εν τω μεταξύ, σημερινό άρθρο από το φιλοκυβερνητικό iefimerida
Ο κόσμος το έχει τούμπανο εδώ και μήνες ότι το φθινόπωρο, με την πανδημία ανυποχώρητη, ο Μητσοτάκης θα αναγκαστεί να πάει σε εκλογές. Ο Τσίπρας μπορεί να έχει και πληροφόρηση εκ των έσω, δεν θα μου έκανε εντύπωση, αλλά και οι κύκλοι Βαρουφάκη το πιστεύουν ότι το β’ μισό του '21 θα μας βρει στις κάλπες. Κι ο συγχρονισμός του Λοβέρδου είναι ύποπτος…
Όλος ο κόσμος ζητάει εκλογές, οι τύποι αυτοί πρέπει να φύγουν
Με εκλογές το φθινόπωρο δε φεύγουν ούτε με σφαίρες.
Γιατί το λες αυτό; Νομίζω ότι ο κόσμος είναι πρόθυμος να καταφύγει στο δικομματισμό για να τους διώξει ήδη από τώρα
Ο κόσμος δεν είναι τα comments στα social media.
Εσύ είσαι τόσο edgy και έξω ή το κρατάς μόνο για τα social;
Είμαι και έξω, αλλά τι σχέση έχει αυτό με μια εκτίμηση αποτελέσματος πιθανών εκλογών το φθινόπωρο;
Καμία… Όπως και η απάντησή σου δεν είχε καμία σχέση με την ερώτηση που έκανα, δηλαδή την εκτίμηση αποτελέσματος πιθανών εκλογών το φθινόπωρο
Και όμως έχει μεγάλη σχέση, πολλοί νόμιζουν ότι οι κούληδες θα φύγουν επειδή 9/10 σχόλια σε αναρτήσεις είναι “τα φάγατε τα ψωμιά σας”/“θα σας πάρουμε με τις πέτρες”/“όταν θα έρθουν εκλογές θα φάτε καλά” κτλ.
Τώρα εσύ μπορεί να μην το νομίζεις αυτό αλλά το σχόλιο μου ήταν γενικότερο.