Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

ε ναι, εμεις πλεμπαιοι ως συνηθως. απλα εχει περισειο θρασος που σε κοροιδευουν στα μουτρα και περιμενουν μηδενικη αντιδραση ή ολα να ειναι οπως τα εχουν στο νου.

4 Likes

Εγώ θα πρότεινα στο πάρτι-άνιμαλ Κωνσταντίνο να συνεχίσει να φορά μάσκα και μετά το πέρας της πανδημίας. Κι αν μπορεί να τη συνδυάζει πάντα με κατάμαυρα γυαλιά ηλίου, ακόμα καλύτερα. Α στα διάλα τρίμπαζο! λολ

2 Likes

Γαμώ και τη μπαναγία όποιου πιστεύει ότι θα δώσω ταυτοτητα, ΑΦΜ, ΑΜΚΑ και ΙΒΑΝ για να μπω σε μπαρ.

2 Likes

Γιατι τι θα παθεις?

Εϊναι απλό, δε θέλω να ξέρει ο άλλος τα στοιχεία μου χωρίς λόγο.

Ναι ευτυχως δεν ξερει κανενας τα στοιχεια σου χωρις λογο τωρα

Εμεις εκει στην Αμερικη ειμαστε ηλιθιοι που δειχνουμε ταυτοτητα για να εξακριβωθει το οτι ειμαστε πανω απο 21 ρε γαμωτο μαλλον. Ποιος ξερει τι μου εχουν κλεψει οι εκατονταδες ντουλαπες πορτιερηδες ολα αυτα τα χρονια που ειδαν το ονομα μου στην ταυτοτητα.

Η απλη απαντηση ειναι: “ε ωραια μην πας σε μπαρ τοτε”

2 Likes

Τα ξέρουν όσοι τα ξέρουν, δε θα τα μάθουν και παραπάνω.

Η απάντηση είναι “θα πηγαίνω σ’ αυτούς που δε θα ζητάνε”.

Σωστο, μου θυμιζει πληρως την ελληνικη νοοτροπια στο καπνισμα πριν 10 χρονια

Και καπως ετσι καπνιζουν ακομα και σημερα μεσα σε κλειστους χωρους και σταρχιδια τους ολοι :")

Α ρε Ελλαδαρα αθανατη 5000 χρονια ιστοριας ελληνικο πνευμα αγερωχο φιλοτιμο μπαρμπουνι θαλασσα Μεσογειος λεβεντια φιλοσοφια δημοκρατια οκ τα καλυψα ολα νομιζω

ΕΔΙΤ: Ξεχασα το ΛΕωνιδας και το Σπαρτη

Ξέχασες την Ορθοδοξία μας ρε άχρηστε!

6 Likes

ο Χίος το εχει παει σε αλλο επιεπδο ε?

1 Like

Μαλιστα…Ειναι πολλοι τελικα οι ψεκες

3 Likes

Μπορει να βγει σε καλο, μπορει να ψοφησουν μερικοι.

4 Likes

μλκ δεν γινεται οσοι ειναι αρνητες, απλα να τους βαλουν με το ζορι σε νοσοκομειο? δεν εχω λογια με την εικονα.

Δες κι αυτό! :joy: Καλά ότι ο Μητσοτάκης είναι χούντα το ξέρουμε. Δεν περίμενα κάτι τραγικούς σήμερα στο Σύνταγμα που έψελναν την Μακονία και το Χριστός Ανέστη να μου το πούνε.

Γι’ αυτο πηξαμε σημερα το απογευμα στην Ομονοια; Γαμω τους ψεκασμενους μου μεσα

3 Likes

:joy:

2 Likes

Έγινε updated

2 Likes

ημουν στο Συνταγμα πριν ξεκινησει και στην αρχη νομιζα οτι ειχε συγκεντρωση η Χ.Α.
Ηταν ακριβως στο ιδιο στυλ καποιοι με σημαιες και ιδιες μπλουζες, ειτε μαυρες ειτε χακι/πρασινες (συγχωρεστε με εχω και δυσχρωματοψια)

2 Likes

Ψεμα ειναι αυτο και μαλακισμενη ειδηση.
Το γραφει ξεκαθαρα οτι με μασκα μπαινεις για τουαλετα.

Στο gazzetta το γράψανε το μεσημέρι. Επίσης μέσα στο άρθρο υπήρχε και αυτό:

Ένα άλλο θέμα αφορά τις επιχειρήσεις που έχουν ταράτσα με εσωτερική σκάλα .

Εκεί πως κάποιος που δεν ανήκει στις κατηγορίες που επιτρέπεται να βρίσκεται σε εσωτερικό χώρο, θα καταφέρει να φτάσει εκεί, χωρίς να κινδυνέψει η επιχείρηση με πρόστιμο και λουκέτο σε περίπτωση ελέγχου.

Σε αυτή την περίπτωση τι γίνεται;

1 Like