Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

Που το είδες το attack? Γενικό σχόλιο για την κατάσταση είναι. Στα υπόλοιπα δεν ξέρω τι μου λες. Έλεγχος υπάρχει ήδη και τον δεχόμαστε με 300 διαφορετικούς τρόπους. Η αδυναμία κατανόησης ότι το να δείξεις μια καρτα εμβολιασμού για να μπεις σε ένα μαγαζί είναι ένα εντελώς ασήμαντο θέμα και πολύ λιγότερος έλεγχος από όλα τα αλλα που έχεις στην ζωή σου, είναι κάτι που με προβληματίζει.

Μπα, τα προτερήματα που έχουν τα απολαμβάνουν όπως τα απολαμβάνω κι εγώ :slight_smile: Και καλά κάνουν. Το μόνο ζητούμενο σε κάθε κλάδο είναι να κάνουν ΣΩΣΤΑ την δουλειά τους, όχι? Βέβαια είναι πιο εύκολο να μου πετάξεις ειρωνεία από το να μου απαντήσεις σοβαρά στο αν πρέπει να αξιολογούνται οι καθηγητές ή όχι, που δεν έχει κάνει και κανένας ως τώρα. Λες και λέω κάτι περίεργο. Εγώ που είμαι καθηγητής και αξιολογουμαι κάθε εξάμηνο δηλαδή πρέπει να είμαι μεγάλο θύμα… Ή απλά αυτό μου δίνει κίνητρο να είμαι υπεύθυνος και να κάνω την δουλειά μου καλύτερα. Διάλεξε.

Εμετός είναι αυτά που γράφεις, δε νομίζω να εκφράστηκα προς οποιονδήποτε ετσι.

Βρίσκω πάρα πολλά σφάλματα στο ποστ σου, αλλά δεν θα κάτσω να μπω στην διαδικασία. Έχετε πάρει εδώ μέσα την αξιολόγηση ενός εργαζόμενου που υποτίθεται εκτελεί λειτούργημα ως καταπάτηση δικαιωμάτων, χωρίς να σας νοιάζει καθόλου το επίπεδο της διαπαιδαγώγησης πουθενά. Το ότι ολόκληρη η εκπαίδευση θέλει ριζικές αλλαγές, δε θα έπρεπε να αποτελεί δικαιολογία για τον κάθε βολεμένο και άχρηστο καθηγητή να παραμένει 20 χρόνια στην θέση του και να πληρώνεται για να ξύνει αρχίδια. Πέρασα για 8 χρόνια από την τριτοβάθμια εκπαίδευση στην Ελλάδα και ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ πόσοι και σε τι επίπεδο είναι έτσι, ακριβώς επειδή το σύστημα είναι σάπιο. Είχα καθηγητές που δε θα έπρεπε να είναι στην θέση που ήταν ούτε για ένα εξάμηνο, όχι για 20 χρόνια.

Και αυτό που λες για καταστροφή ζωής είναι πολύ άκυρο. Για κάθε άχρηστο καθηγητή σε ελληνικό Πανεπιστήμιο (και είναι πάρα πολλοί), υπάρχει είτε ένας τύπος με όλα τα προσόντα για να είναι εξαιρετικός καθηγητής που αναγκάζεται να κάνει κάποια άλλη δουλειά γιατί δεν υπάρχουν θέσεις, είτε κάποιος που έχει φύγει εξωτερικό και ζει μια καλύτερη ζωή πιθανότατα αλλά είναι μακριά από την οικογένειά του.

Τα νηπιαγωγεία δεν ξέρω που κολλάνε, αλλά οκ καπου θα κολλάνε κι αυτά. Μάλλον μερικοί από σας αλλα διαβάζετε κι άλλα καταλαβαίνετε. Έγραψα πως υποστήριξα εγώ πουθενά το σχέδιο της αξιολόγησης της πόρνης?

Δεν μπορώ να συμφωνώ σε όσα έγραψες για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν δηλαδή, ΚΑΙ να θέλω αξιολόγηση ΚΑΙ να γίνεται σωστά? Ή να πιάσω κι εγώ την μοιρολατρεία και να πω “ωχαδερφε στην Ελλάδα ποτέ αυτά” ? Ας κάνω το δεύτερο λοιπόν.

Πάω σε 3 μέρες Ρόδο και θα μπαίνω όπου γουστάρω με την καρτούλα εμβολιασμού. Οι πορτιερηδες θα δουν το όνομά μου και ότι έκανα το εμβόλιο τον Απρίλιο ρε γμτ… Πως θα ζήσω μετά από αυτό? :stuck_out_tongue:

4 Likes

Αν σου έγραφαν εσένα ‘‘εξαιτίας τέτοιων απόψεων δεν είμαστε καλά ως κοινωνία’’, ακόμη θα έγραφες… Αλλά, άντε να πω, σε παρεξήγησα… Αυτό που δεν μπορώ να παρεξηγήσω είναι το εξής:

Και; Πού απαντάει ακριβώς αυτό; Συμβαίνει, άρα θα συμβαίνει… Όχι; Παρεξηγώ πάλι; Ότι ένας μηχανισμός που μου δίνει ή μου στερεί δικαιώματα ανάλογα με μία εθελοντική διαδικασία (γιατί το εμβόλιο ακόμη δεν είναι υποχρεωτικό), είναι προβληματικός είναι αδυναμία κατανόησης; Ότι το τι θα λέω και τι όχι είναι δικό μου θέμα και κανενός άλλου, όσο σημαντικό ή ασήμαντο κι αν είναι, είναι δικαίωμά μου, κι αυτό προβληματικό;

Σου ξέφυγαν μερικές ειρωνείες, πρόσεξε μην παρεξηγηθείς πάλι, ε;

1 Like

Ρε μαν, εσύ μίλησες για δασκάλους και καθηγητές και το πήγα και στο νηπιαγωγείο, το οποίο πλέον στην Ελλάδα είναι υποχρεωτική εκπαίδευση, γιατί είχα ένα παράδειγμα που το έζησα από μέσα
(δεν είναι ακουσα από γνωστό γνωστού).
Για την αξιολόγηση της άχρηστης, δεν είπα σίγουρα ότι το υποστηρίζεις, δεν ανέφερα κάτι, σε αλλον αναφέρεσαι.

Φυσικά και με ενδιαφέρει - ίσως κακώς δεν το ανέφερα. Έμμεσα έχει αναφερθεί βέβαια: ικανοποιημένος εργαζόμενος (υποδομές/μισθός) σημαίνει περισσότερες πιθανότητες καλού επιπέδου διαπεδαγώγησης. Σε αυτή την περίπτωση, καλώς να έχουμε αξιολόγηση, γιατί στην περίπτωση που ένας εργαζόμενος έχει τα εχεγγυα για να δουλέψει σε ένα καλό μέσο κλίμα (ας δεχτούμε φυσικά ότι δεν θα είναι παντού καλά και θα υπάρχουν εξαιρέσεις), τότε πρέπει να γίνει αξιολόγηση της αποδοσής του.

Σε έχω στα χρόνια (:stuck_out_tongue: )! Στην δικιά μου περίπτωση, είχαμε μεν τέτοιους, δεν ήταν πολλοί δε. Ενδεχομένως θα έπρεπε να υπάρχει ένας παράγοντας πίεσης ως προς την συμπεριφορά τους στους φοιτητές, αλλά αυτό δεν θα ήταν θέμα της αξιολογησης που συζητάμε.

Δεν είναι άκυρο. Ο μαλάκας, τα βρίσκει και τα κάνει, αν δεν τα βρίσκει, τότε επειδή ξέρει ότι μπορεί να απολυθεί, θα δουλέψει. Εδώ θα λειτουργήσει η αξιολόγηση, αλλά σε προχωρημένη ηλικία, οι απολύσεις πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές. Ήδη πρότεινα πιο πάνω, αφού δεν κάνει για την θέση που είναι, βάλτον αλλού (οπότε ο νέος με όρεξη θα έχει θέση να δουλέψει, αφού θα ορφανέψει η θέση) και αν δεν δουλέψει και εκεί, τότε πούλο. Δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα για την ίδια την δουλειά (αφού έχει τραφεί ένα τέτοιο σύστημα για χρόνια, δεν μπορείς να κατηγορήσεις μόνο τον αποδέκτη του συστήματος, οπότε πρέπει να δώσεις 2η ευκαιρία), αλλά και το γεγονός ότι ο βολεμένος μαλάκας, στα 60 του, δεν θα μπορεί να βρεί δουλειά. Του δίνεις 2η ευκαιρία και αν δεν την αρπάξει, τότε τι να κάνουμε.

Φυσικά και μπορείς και καλά κάνεις.
Η μόνη μας διαφωνεία είναι στο γεγονός ότι πρώτα θέλω να δω την εμπρακτη υποστήριξη της εκπαίδευσης όλων των βαθμίδων από το κράτος και στην συνέχεια να μπεί αξιολόγηση. Και εξήγησα γιατί θέλω να γίνει αυτό.

3 Likes

Κανείς δεν δεν ενδιαφέρεται για το πως θα ζήσεις μετά από αυτό.
Το περίεργο έιναι ότι εσύ ενδιαφέρεσαι για κάποιον που απλά λέει ότι δε θέλει να μπει σε μαγαζί που του ζητάνε ταυτότητα και τίποτα παραπάνω.

Κατά τ’ άλλα τσέκαρε με την εφαρμογή ότι περνάει η κάρτα, φίλοι που έχουν ολοκληρώσει εμβολιασμό εκτός ΕΕ λένε ότι προς το παρόν δε τους βγάζει πράσινους.

1 Like

Βασικά εγώ ποτέ δεν κατάλαβα τη λογική “επειδή εμένα στη δουλειά μου με μαστιγώνει το αφεντικό πριν φύγω” θα πρέπει να μαστιγώνεται και ο άλλος στη δική του δουλειά πριν φύγει.

Ας κοιτάξει ο καθένας τη δική του δουλειά, πώς θα βελτιώσει τις συνθήκες και να αφήσει τις δουλειές των άλλων. Να τελειώνει αυτό το να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα.

Δεν είναι μόνο ο Σίλας που έχει αυτές τις εμετικές απόψεις για τους εκπαιδευτικούς. Είναι επίσης Βουλαρίνος, Ψαριανός, Τζήμερος, Λοβέρδος. Και άλλοι που δεν μπορώ να τους αναφέρω όλους.

Πάμε να θυμηθούμε λίγο τον Ψαριανό, μόλις πέρσι στο θέμα των καμερών μέσα στις τάξεις. Άλλωστε αν είσαι καλός στη δουλειά σου γιατί να φοβάσαι τις κάμερες. Τι όχι;

Δεν ξέρω γιατί κάποιοι ταυτίζονται με κάτι τέτοιους τύπους είτε στα σχολεία, είτε στα μπαρ που ζητάνε ταυτότητες και ΑΦΜ.

2021-07-15 (77)

2 Likes

Καλά λέει ο Βουλαρίνος, αλλιώς παίρνει ο καθένας του πατέρα του ή της θείας του και πάει όπου γουστάρει, δεν έχει άδικο σε αυτό.

1 Like

Το οτι βγαζεις ταυτοτητα και αν θελεις να ταξιδεψεις διαβατηριο, και οτι πληρωνεις στο λεωφορειο εισιτηριο και ενα σωρο αλλα πραγματα, γιατι δεν τα ερμηνευεις ως ελεγχο και γιατι δεν κανεις μια επανασταση απεναντι σε αυτα, αλλα τραβας την γραμμη στο αν θα χρειαζεται να δειχνεις καρτα εμβολιασμου για να μπαινεις σε ενα μαγαζι? Ουτε ειναι υποχρεωτικο να ταξιδεψεις και να πας στο εξωτερικο, ουτε να βγαλεις διαβατηριο, αλλα αν θελεις να το κανεις, τοτε το βγαζεις και ξεμπερδευεις. Και ειναι και καμια 100αρα ευρω σε αντιθεση με το εμβολιο που ειναι δωρεαν, αλλα εκει δεν λες τιποτα.

Στη ζωη που ζουμε και αν θελουμε να ειμαστε μερος μιας κοινωνιας, υπαρχουν καταλληλες απαιτησεις που πρεπει να πληρουμε για να κανουμε καποια πραγματα, ειτε μας αρεσει ειτε οχι (και βαζω και τον εαυτο μου μεσα). Κι εγω θα ηθελα να ταξιδευω χωρις διαβατηρια, να μην ανηκω σε κρατος και εν τελει να μην υπαρχουν καν κρατη και εθνη, αλλα δε γινεται, γινεται? Γιατι ακριβως διαφερει ενας εντελως τυπικος ελεγχος στην εισοδο ενος μαγαζιου που ειναι μαλιστα συναρτηση του να προστατεψεις τους συνανθρωπους σου και την υγεια τους? Ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι παιζει τετοια αντιδραση μονο και μονο για την αντιδραση. Και εν τελει, εσυ εισαι αντιθετος με τα εμβολια ή το εκανες ή θα το κανεις? Γιατι ως τωρα στα social media η μονη αντιδραση που εχω δει σε ολα αυτα προερχεται απο αρνητες εμβολιων. Ελπιζω να μην εχουμε καμια δυσαρεστη εκπληξη, αν και δεν το νομιζω.

Εχω κι αλλες ειρωνειες να ριξω που βασιζονται ομως 100% σε αυτα που λεει ο αλλος, κι οχι σε αυτα που ΔΕΝ λεει, οπως για παραδειγμα δεν ειπα ποτε για καμια Κεραμεως και επεσαν να με φανε διαφοροι, σε λιγο θα με βγαλουν και κυβερνητικο ξερω γω την στιγμη που σιχαινομαι καθε κυτταρο καθε βουλευτη της ΝΔ.

Μιλουσα συγκεκριμενα για δευτεροβαθμια και τριτοβαθμια εκπαιδευση, αν ειναι πλεον τοσο δυσκολο να καταλαβαινουμε τα ευκολως εννοουμενα. Βγαλε και το δημοτικο απο την κουβεντα :stuck_out_tongue:

Ωραια, τοτε γιατι πεφτεις να με φας οταν εγω λεω πως σωστη εκπαιδευση με καλο επιπεδο δε νοειται χωρις αξιολογηση? Πρεπει πρωτα να γραψω 2000 γραμμες δοκιμιο για τα στραβα του συστηματος και πως πρεπει να αλλαξουνε ΚΑΙ αυτα, για να μπει αξιολογηση?

Καλα, χιλια μυρια ειναι που θα επρεπε να φτιαξουν οι καθηγητες και για την συμπεριφορα τους και για την επαγγελματικη τους σταση και για το ποσο υπευθυνοι ειναι στις διαλεξεις, στην βαθμολογια και σε ενα σωρο αλλα, αλλα τελος παντων.

Συμφωνω σε ολα, αλλα η νοοτροπια “ο μαλακας βρισκει και τα κανει” ειναι μια που σιχαινομαι απο παντα, και δε θα την δεχθω ποτε. Να μην τα κανει. Κι αν τα κανει, να δεχθει τις συνεπειες.

Εγω παλι θελω να δω αλλη κυβερνηση πρωτα και μετα να μπει αξιολογηση :stuck_out_tongue:

Η απαντηση σου αν θυμαμαι καλα ηταν οτι θα πας σε μαγαζι που να μην ζητανε τιποτα. Κοινως, θα πας σε μαγαζι που λειτουργει παρανομα και πρεπει να φαει προστιμο.

Δε θα μπω καν στον κοπο, εννοειται οτι το δικο μου εμβολιο δε θα περναει σε καμια καθυστερημενη σελιδα της ελληνικης κυβερνησης στο gov.gr , αλλα προσωπικα δε με ενδιαφερει καν να παω σε κλειστους χωρους οσο θα ειμαι εδω και βρισκω την εφαρμογη του συστηματος ετσι οπως την κανουν ηλιθια εντελως.

Το καλο ειναι οτι ξερω ηδη 4 ατομα που δεν εκαναν το εμβολιο και θα το κανουν για να μπορουν να πανε σε εστιατορια και μπαρ. Κατι θετικο βγαινει τουλαχιστον.

Αυτο σε τι αναφερεται? Απο ποτε η αξιολογηση στον οποιονδηποτε κλαδο σημαινει πως θελουμε να ψοφησει η κατσικα του γειτονα? Σου εχει περασει απο το μυαλο καποιοι απο εμας να εχουμε δει τοση διαπλοκη και ασυδοσια στην ακαδημαικη κοινοτητα που να θελουμε να ξεβρωμισει ο χωρος και να κανουμε τη δουλεια μας αξιοκρατικα και σωστα καποια στιγμη στο μελλον?

Εχω συμφοιτητες που πηραν πτυχιο και στην συνεχεια διδακτορικο, οντας οι πιο ηλιθιοι και τεμπεληδες ανθρωποι της σχολης, και ολα αυτα γιατι ηταν κομματοσκυλα και συνεργαστηκαν με καθηγητες της αειμνηστης Δαπαρας και της Πασπαρας. Και οι καθηγητες παρεμεναν σε αυτες τις θεσεις, κανοντας την χειροτερη δουλεια του κοσμου. Μια αμοιβαδα να εβαζες, καλυτερη θα ηταν. Αυτο ειναι σωστο να συμβαινει? 'Η τοτε ισως αρχιζεις κι εσυ να σκεφτεσαι οτι ο γειτονας δε θα επρεπε να εχει κατσικα?

4 Likes

Ποιος σου είπε ότι δεν τα θεωρώ; Άλλο το θέμα μας τώρα, όμως.

Απαντάς μόνος σου δυο σειρές πιο πάνω, τι με ρωτάς, τι ξέρω εγώ;

Ασφαλίτης είσαι ρε ψηλέ μου; Τα ίδια συζητούσαμε και πέρσι, πριν βγει το εμβόλιο ακόμη… Τότε απαντούσες σε αυτά που γράφονταν ή έπρεπε να μάθεις αν ο άλλος ‘‘θα’’ το κάνει για να εκφέρεις γνώμη;

Ναι ρε μαν, αλλά ειρωνεύεσαι εμένα επειδή άλλοι λένε για την Κεραμέως; Περίεργη τακτική, βρε αδερφάκι μου

1 Like

Πρεπει να ειμαι ασφαλιτης για να μαθω αν καποιος θα κανει το εμβολιο ή οχι? Τι διαβαζουμε μεσημεριατικα. Μην απαντας αμα δε θελεις ρε φιλε, ουτε το ονομα σου ξερω ουτε τιποτα για σενα, και δε με ενδιαφερει να το μαθω. Απλα θελω να ξερω αν μιλαω με ψεκασμενο, ωστε να σταματησω να μιλαω και να μη χανω αλλο χρονο αν ειναι ετσι.

Πως προκυπτει αυτο απο αυτο που εγραψα? Εσυ πεταξες σποντα για τις ειρωνειες μου , και σου απανταω ξεκαθαρα στην ειρωνεια που πεταξες για το αν θα επρεπε να παρεξηγηθω ή οχι. Αμα δε θελεις να απανταω πες το ρε παιδι μου να σε αφησω να κανεις το κομματι σου.

Έχεις δει τη γνώμη μου σε ό,τι συμβαίνει, δεν τα λέμε σήμερα πρώτη φορά… Μπορείς να νομίζεις ότι μιλάς με ψεκασμένο, και έτσι να βρεις έναν λόγο να απορρίψεις ό,τι λέω, ή μπορείς να σκεφτείς ότι αυτά που γράφω δεν έχουν σχέση με το αν έχω κάνει ή όχι το εμβόλιο, και μπορεί να έχουν και μια βάση.

Δεν πέταξα καμία σπόντα, ευθέως το λέω… Σου έκανα μια ειλικρινή ερώτηση σήμερα - αρά άσε τα ‘‘αν δεν θες να απαντάω’’ - και άρχισες τα ‘‘that’s why we can’t have nice things’’. Από εκεί ξεκινάει το νήμα, οπότε τα περί Κεραμέως και ‘‘σου πα, μου πες’’ δεν τα καταλαβαίνω. Και γενικώς, είσαι εριστικός στα post σου, όχι μόνο με εμένα…

1 Like

Ελα μωρέ μλκ τώρα, είπες για καθηγητές και δασκάλους (συνήθως δασκάλους λέμε αυτούς στο δημοτικό) και το πήγα ένα βήμα πίσω, γιατί πλέον το νήπιο είναι υποχρεωτική εκπαίδευση και αφού είναι υποχρεωτική εκπαίδευση πρέπει να έχει ένα άλφα επίπεδο. Δεν έχει διαφορά είτε μιλάμε για δευτεροβάθμια είτε για τριτοβάθμια, τα ίδια προβλήματα έχουν όλοι (μην σου πω ότι η πρωτοβάθμια έχει περισσότερα πλέον). Μου φαίνεται δεν χρειάζεται διαχωρισμός στην εκπαίδευση.

Ε,δεν έπεσα να σε φάω, μην υπερβάλεις τώρα. Ουσιαστικά τα ίδια λέμε,με μόνη διαφορά το πότε μπορεί να ενσωματωθεί η αξιολόγηση. Αν με ρωτάς λοιπόν, θα σου έλεγα ναι, αφού μπαίνει στην μέση η αξιολόγηση και γνωρίζεις πως είναι τα πράγματα, χωρίς συγχρόνως να είσαι νεοφιλελές, τότε ναι, θα προτιμούσα να έβλεπα αναφορά στο “πρώτα να βελτιωθούν οι υποδομές/χρηματοδότηση (σε όλα τα επίπεδα) και μετά βουρ για αξιολογηση”. Τουλάχιστον για μένα, δεν νοείται αξιολόγηση με την κατάσταση που υπάρχει.

Συμφωνώ ότι δεν πρέπει να τα κάνει. Εγώ προσωπικά δεν τα κάνω και είμαι υπόλογος για τον εαυτό μου, συν 10-20 ανθρώπους που μπορώ να επηρεάσω. Για τους υπολοιπους όμως δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Δεν δικαιολογώ με αυτό τον τρόπο την συμπεριφορά, αιτιολογώ το γιατί γίνεται. Αφού είναι σε ένα σύστημα που τον ανέχεται και είναι και μαλάκας, τα κάνει.

Για αρχή με απασχολεί αυτό το κομμάτι μόνο :smiley:

2 Likes

Κανείς δεν είπε να μη γίνεται αξιολόγηση. Είναι τρόπος βελτίωσης και απονομής δικαιοσύνης. Στη συγκεκριμένη υπουργό, τη χειρότερη ίσως από όλο το υπουργικό συμβούλιο του Κούλη, προσωπικά δεν έχω καμία εμπιστοσύνη να κάνει απολύτως τίποτα.

7 Likes

Εγώ θα πεταχτώ σφήνα τώρα και θα σας πω ότι ο σύζυγος μιας συναδέλφου μου πήγε χτες στην πορεία.
Επίσης όταν η συνάδελφος μου έκανε το εμβόλιο και γύρισε σπίτι, εκείνος πήρε το ΚΙΝΗΤΟ του και την ΣΚΑΝΑΡΕ στο χέρι με μία “εφαρμογή” (δεν είμαι σίγουρος αν χρησιμοποίησε φλας ή κάμερα :joy:) για να δει αν της έβαλαν ΤΣΙΠ στο χέρι

Φαντάζεστε σκηνικό ο γιατρός που πάει να κάνει το εμβόλιο… να βάζει τη σύριγγα στο μπουκαλάκι και να παλεύει να ρουφήξει και το τσιπάκι που έχει μέσα για να το πατήσει στον εμβολιαζόμενο.

“ε το γαμήδι έχει μείνει το τελευταίο τσιπ μέσα στο μπουκάλι και δεν μπορώ να το πετύχω με τη σύριγγα”

μπορείτε να συνεχίστε …

8 Likes

Είχε ήδη φτάσει στην καρδιά το chip πες του χαιρετίσματα, γι’ αυτό δεν μπορούσε να το βρει στο χέρι!

5 Likes

Απίστευτα πράγματα…όταν πια παύει να υφίσταται οποιοδήποτε ίχνος λογικής.

Εντωμεταξύ η εφαρμογή αυτή πρέπει να είναι από αυτές με τα ψεύτικα xray που υποτίθεται ότι σε σκανάρουν :smile:

1 Like

Φαντάσου να σε βγάλει κανένας ψεκας ότι είσαι τσιπαρισμενος…

image

απολαυση η φωτο. χριστιανοταλιμπαν…

6 Likes

Δεν μπορείς να φανταστείς με πόση δύναμη προσπαθούσα να μην βάλω τα κλάματα από τα γέλια…

Της έλεγα συνέχεια “έλα πλάκα σου κάνει ο άντρας σου” και εκείνη μου απαντούσε με νεύρα “ΟΧΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΩ”… και κάθε φορά που το έλεγε ήμουν λίγο πριν μου φύγουν οι μύξες από τα γέλια μπροστά της

4 Likes

Σας διαβάζω και σκέφτομαι ότι τελικά έχει και τα καλά του να μην γνωρίζεις συχνά ανθρώπους.

12 Likes