Που το είδες το attack? Γενικό σχόλιο για την κατάσταση είναι. Στα υπόλοιπα δεν ξέρω τι μου λες. Έλεγχος υπάρχει ήδη και τον δεχόμαστε με 300 διαφορετικούς τρόπους. Η αδυναμία κατανόησης ότι το να δείξεις μια καρτα εμβολιασμού για να μπεις σε ένα μαγαζί είναι ένα εντελώς ασήμαντο θέμα και πολύ λιγότερος έλεγχος από όλα τα αλλα που έχεις στην ζωή σου, είναι κάτι που με προβληματίζει.
Μπα, τα προτερήματα που έχουν τα απολαμβάνουν όπως τα απολαμβάνω κι εγώ Και καλά κάνουν. Το μόνο ζητούμενο σε κάθε κλάδο είναι να κάνουν ΣΩΣΤΑ την δουλειά τους, όχι? Βέβαια είναι πιο εύκολο να μου πετάξεις ειρωνεία από το να μου απαντήσεις σοβαρά στο αν πρέπει να αξιολογούνται οι καθηγητές ή όχι, που δεν έχει κάνει και κανένας ως τώρα. Λες και λέω κάτι περίεργο. Εγώ που είμαι καθηγητής και αξιολογουμαι κάθε εξάμηνο δηλαδή πρέπει να είμαι μεγάλο θύμα… Ή απλά αυτό μου δίνει κίνητρο να είμαι υπεύθυνος και να κάνω την δουλειά μου καλύτερα. Διάλεξε.
Εμετός είναι αυτά που γράφεις, δε νομίζω να εκφράστηκα προς οποιονδήποτε ετσι.
Βρίσκω πάρα πολλά σφάλματα στο ποστ σου, αλλά δεν θα κάτσω να μπω στην διαδικασία. Έχετε πάρει εδώ μέσα την αξιολόγηση ενός εργαζόμενου που υποτίθεται εκτελεί λειτούργημα ως καταπάτηση δικαιωμάτων, χωρίς να σας νοιάζει καθόλου το επίπεδο της διαπαιδαγώγησης πουθενά. Το ότι ολόκληρη η εκπαίδευση θέλει ριζικές αλλαγές, δε θα έπρεπε να αποτελεί δικαιολογία για τον κάθε βολεμένο και άχρηστο καθηγητή να παραμένει 20 χρόνια στην θέση του και να πληρώνεται για να ξύνει αρχίδια. Πέρασα για 8 χρόνια από την τριτοβάθμια εκπαίδευση στην Ελλάδα και ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ πόσοι και σε τι επίπεδο είναι έτσι, ακριβώς επειδή το σύστημα είναι σάπιο. Είχα καθηγητές που δε θα έπρεπε να είναι στην θέση που ήταν ούτε για ένα εξάμηνο, όχι για 20 χρόνια.
Και αυτό που λες για καταστροφή ζωής είναι πολύ άκυρο. Για κάθε άχρηστο καθηγητή σε ελληνικό Πανεπιστήμιο (και είναι πάρα πολλοί), υπάρχει είτε ένας τύπος με όλα τα προσόντα για να είναι εξαιρετικός καθηγητής που αναγκάζεται να κάνει κάποια άλλη δουλειά γιατί δεν υπάρχουν θέσεις, είτε κάποιος που έχει φύγει εξωτερικό και ζει μια καλύτερη ζωή πιθανότατα αλλά είναι μακριά από την οικογένειά του.
Τα νηπιαγωγεία δεν ξέρω που κολλάνε, αλλά οκ καπου θα κολλάνε κι αυτά. Μάλλον μερικοί από σας αλλα διαβάζετε κι άλλα καταλαβαίνετε. Έγραψα πως υποστήριξα εγώ πουθενά το σχέδιο της αξιολόγησης της πόρνης?
Δεν μπορώ να συμφωνώ σε όσα έγραψες για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν δηλαδή, ΚΑΙ να θέλω αξιολόγηση ΚΑΙ να γίνεται σωστά? Ή να πιάσω κι εγώ την μοιρολατρεία και να πω “ωχαδερφε στην Ελλάδα ποτέ αυτά” ? Ας κάνω το δεύτερο λοιπόν.
Πάω σε 3 μέρες Ρόδο και θα μπαίνω όπου γουστάρω με την καρτούλα εμβολιασμού. Οι πορτιερηδες θα δουν το όνομά μου και ότι έκανα το εμβόλιο τον Απρίλιο ρε γμτ… Πως θα ζήσω μετά από αυτό?