Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

Εγώ πάντως δεν είπα ούτε υπαινίχθηκα κάτι τέτοιο.

οπα παιδιά δεν είπα ότι είναι ο οργανωμένο απο το Λαός αλλα όπως είδα το σχόλιο σου ChrisP,νομίζω πως αυτό που θες να πείς είναι ότι είναι απο τους υποστηρικτές ιδεών όπως ‘να φύγουν οι μετανάστες’ και κάπως έτσι.Και γενικά οτι δεν έχουν οργανωμένες θέσεις κτλ
Η κάνω λάθος;
Εντάξει αν είπα μαλακία να σβηστεί το ποστ μου για να μην παραπέμπω αλλού τους χρήστες.
Θα πάω πάντως να τσεκάρω και μόνος μου και τότε θα δώ

A ωραια επαναστατικη γυμναστικη λοιπον…

Παντως δεν ειναι κακο να βγει μια φορα κοσμος και να μιλησει χωρις να χει τον βουρδουλα της παντογνωστριας οργανωσης απο πανω του…Και ισως μπει σε μια διαφορετικη λογικη ετσι…Δεν μιλω φυσικα για 300 ελληνες κλπ(μου μυριζει πατριωτικη αριστερα στη καλυτερη:-s)…
Γνωμη μου ειναι πως πρεπει να αρχισει κατι καινουριο περα απο τις διαδηλωσεις με το κυνηγητο,τον καρκινο και τα αιματα στα πεζοδρομια…Χωρις να λεω οτι δεν θα υπαρξουν και αυτα σε ενα ειρηνικο μαζεμα:lol:

Ακριβως αυτο !! :wink:

Ω Θεοί του Ολύμπου, τί μαλακίες είν αυτές…

Αφού δεν το οργάνωσε το ΚΚΕ τα άτομα είναι φασίστες και χρυσαυγίτες είναι ξεκάθαρο.

Σκάσε πια ρε βλάκα, αμέσως να πετάξεις την ανούσια μαλακία σου.

Yπερβολες… δεν παρεξηγουμαστε ομως…:roll:
Τι να κανουμε που δεν κινουνται ολα γυρω απο απολυτη αληθεια και συνταγη.

Γεια σου ρε γείτονα Δημοκράτη!!! :stuck_out_tongue:

Μετά το «κράξιμο» των Ισπανών διαδηλωτών ειρηνικές διαδηλώσεις οργανώνουν για αύριο το απόγευμα, Τετάρτη 24 Μαΐου, από τις 18.00, στις κεντρικές πλατείες των μεγάλων ελληνικών πόλεων, Λάρισα, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Βόλο και αλλού, ομάδες πολιτών. Η έκκληση για συμμετοχή των πολιτών, στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για τα νέα μέτρα που επιβάλλονται από το μνημόνιο, γίνεται μέσω ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης όπως το FaceBook και το Twitter.

Οι Ελληνες «Ιndignados» διευκρινίζουν ότι δεν θα υπάρχει κομματικός χρωματισμός και «ο καθένας καλείται να εκφράσει τον εαυτό του».
«ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΚΑΙ ΓΩ», προτρέπει το κάλεσμα των διαχειριστών της σελίδας [B]«ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ»[/B] και αναφέρει : «Η πόλη μας με την σειρά της δηλώνει και αυτή ειρηνικά την αγανάκτησή της κατά της κρίσης. Κατά όλων αυτών που μας οδήγησαν σε αυτό το σημείο. Αυθόρμητα, χωρίς κόμματα, ομάδες και ιδεολογίες».

Ενώ συμπληρώνουν τονίζοντας διευκρυνιστικά πως : «Δημιουργήσαμε μία εκδήλωση παράλληλα με την Θεσσαλονίκη και την Αθήνα για να βρεθούμε ειρηνικά και να δείξουμε ότι δεν σκεφτόμαστε ατομικά. Ότι είμαστε ένα ενωμένο μεγάλο κομμάτι και μπορούμε να αλλάξουμε την υπάρχουσα κατάσταση.

Ο καθένας στην σελίδα της διαμαρτυρίας εκφράζει τον εαυτό του και μόνον αυτόν. Χωρίς επιτροπές και ψήφους. Αρα, καλούμε τον καθένα να είναι υπεύθυνος των λόγων και των πράξεων του. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι αρνητικό. Όμως, να μην δημιουργείται άλλη εντύπωση, από ό,τι ισχύει. Δηλαδή μια ειρηνική και αυθόρμητη σύναξη.

Δικός μας αρχικός στόχος είναι να κατεβούμε με τα παιδιά μας, να γνωριστούμε με κάποιους, να συναντήσουμε φίλους και γνωστούς. Με αφορμή αυτό που όλοι ζούμε. Χωρίς σημαίες και πλακάτ, χωρίς κόμματα και οργανώσεις. Αυθόρμητα.

Οι διαχειριστές της σελίδας δεν είναι οργανωτές της εκδήλωσης. Όπως όλοι σας, είμαστε και εμείς αποκλειστικοί υπεύθυνοι των λόγων και πράξεών μας και εκφράζουμε μόνον τους εαυτούς μας».

Μέχρι στιγμής ανάλογες εκδηλώσεις διοργανώνονται στην Πλατεία Συντάγματος, στον Λευκό Πύργο, στην Πλατεία Γεωργίου της Πάτρας, στην Παραλία του Βόλου και στην Πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο.

http://www.sportlarissa.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=7029:lr-&catid=28:nea-reportaz&Itemid=37

δεν ξέρω τίποτα, δεν πιστεύω τίποτα…

Σε προηγούμενα ποστ κράζατε άτομα πού κάθονται και δεν κάνουν τίποτα και τρώνε στην μάπα σαν μαλ… τα πάντα τώρα πού πάνε να κάνουνε κάτι σαν ειρηνική διαδήλωση σας ξινίζει γιατί δεν είναι κομματικοποιημένο. Φτάσαμε στο σημείο να μας φαίνεται τρελό να υπάρχει μη κομματικοποιημένη διαδήλωση από την προπαγάνδα πού έχουμε φάει στην μάπα.Ναι υπάρχει και το 26% στις εκλογές.

ΟΚ αγορίνες, πηγαίνετε στις αυθόρμητες, ακομμάτιστες, ασυνδικάλιστες, ανένταχτες, ανεξάρτητες, αδόγματιστες, ό,τι-να-ναι-αρκεί-να-ναι-με-“α”-στερητικό “διαδηλώσεις”. Μέχρι να καταλάβετε το βασικότερο στερητικό “α” (“ΑΝΟΥΣΙΕΣ”) θα έχετε χάσει όμορφα το χρόνο σας. Εκτός από τον Κιράτζο βέβαια ο οποίος νομίζω επιστρέφει εσπευσμένα από την Εσπάνια για να παρέμβει ιδεολογικοπολιτικά στην “ελπιδοφόρα” συγκεντρωμένη μάζα, έτσι δεν είναι ρε Γιάννη;

Ποσο το πουλαει η Παπαρηγα το φως το αληθινο ?

Γινεσαι επικινδυνα γραφικος με την εμπαθεια σου για οτιδηποτε δεν προερχεται απο το Κομμα σου.
Ξεκολλα.

ΠΟΙΑ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΜΩΡΕ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ; ΟΙ “ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ 480 - ΑΘΗΝΑ 2011”;

Και μόνο που το διαβάζω λύνομαι στα γέλια, ήμαρτον.

Το ποστ σου ομως αναφερεται γενικα στις συγκεντρωσεις που δεν καλουνται απο συγκεκριμενη πολιτικη οργανωση.
Επισης, νομιζω οτι εσεις οι κκεδες ησασταν αυτοι που ειδατε αμεσως με σκεπτικισμο και περιφρονηση το εγχειρημα στην Ισπανια.

Αγόρι μου προσπάθησε να βάλεις κάτι στο ξερό σου το κεφάλι: αυτό που με απωθεί ΔΕΝ είναι το γεγονός ότι αυτές οι κινητοποιήσεις δε γίνονται με πρωτοβουλία του δικού μου κόμματος, αλλά αυτή η αφόρητη ηλιθιότητα που κουβαλάνε σε περιεχόμενο, η αδιανόητη πλαδαρότητα και αοριστία της συνθηματολογίας, οι εθνικιστικές προεκτάσεις και κυρίως το γεγονός ότι οι διοργανωτές τους χρησιμοποιούν όλες αυτές τις ωραίες λεξούλες που προανέφερα ώστε να εκμεταλλευτούν τον επηρρεπή σ’ αυτές και αφελή κόσμο και να παρουσιαστούν ως το “καινούριο”, ως το “φρέσκο”, για να εκτονωθεί η λαϊκή δυσαρέσκεια και να μη γίνει επικίνδυνη για το σύστημα - σαν ξεθυμασμένη Κόκα Κόλα που της έχεις βγάλει όλο το ανθρακικό.
Ορίστε, μπορείς τώρα να κόψεις τις καραμέλες περί “απόλυτης αλήθειας”;

Όλοι στην αγανακτισμένη συγκέντρωση, και το επόμενο πρωί στη δουλειά με σκυμμένο το κεφάλι στο αφεντικό, χωρίς κανένα αγωνιστικό προσανατολισμό στο χώρο δουλειάς, με καμία συμμετοχή στο εργατικό κίνημα, ούτε με μια απεργία στο ενεργητικό τους.

Η κριτική που γίνεται στα κινήματα είναι για το περιεχόμενό τους και όχι για τη μορφή, δηλαδή αν είναι ανεξάρτητες ή όχι. Όταν οι αστοί μιλάνε για ανεξάρτητο και ακομμάτιστο, ένα στόχο έχουν: να στρέψουν τις μάζες μακριά από το κομμουνιστικό κόμμα, αφού αυτό είναι η άμεση απειλή. Οι αυθόρμητες κινητοποιήσεις μπορούν να προσφέρουν μόνο όταν ριζώνουν στο χώρο δουλειάς, και πάρουν πολιτικά αιτήματα.

Κατά τ’άλλα η λύσσα ειδικά των φοιτητών ενάντια στο επαναστατικό κόμμα, ανθρώπων οι περισσότεροι από τους οποίους δεν έχουν μπει στην παραγωγή, άρα δεν είναι ταξικά συνειδητοποιημένοι, ποτέ δεν έχουν δει απέναντί τους τον καπιταλιστή-αφεντικό, είναι απολύτως κατανοητή και εξηγήσιμη.

Δηλαδη θα προτιμουσες ολοι αυτοι να καθονται στο σαλονι τους και να βριζουν μπροστα απο τα δελτια ειδησεων ?
Οκ, χιλια στραβα μπορει να βρει ο καθενας, αλλα τουλαχιστον εκαναν την αρχη να σηκωσουν τον κωλο τους απο τον καναπε. Απο την απολυτη απαθεια και μοιρολατρεια, κατι ειναι και αυτο.

Red Rum : Σοβαρα δηλαδη πιστευεις οτι το ΚΚΕ σημερα αποτελει την ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΙΛΗ του συστηματος ως ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ κομμα ??? LOLOLOL

inb4 random user “θα σταματήσεις ποτέ να παριστάνεις ότι κατέχεις την απόλυτη αλήθεια;”

έντιτ
Άσε Αλέκο γιατί το παραμύθι του “τουλάχιστον κάνανε την αρχή” το χουμε ακούσει χίλιες φορές και δράκο ακόμα δεν έχουμε βρει, τον πούστη. Ποιά αρχή μωρέ, αυτές οι καταστάσεις είναι ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑΤΑ.

έντιτ 2
Γέλα όσο θες Αλεκούλη, άλλο επαναστατικό κόμμα στην Ελλάδα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Red Rum δεν ξέρω πως έβγαλες την σχολή σου αλλά πολλοί πλέον δουλεύουμε και ξέρουμε τι σημαίνει το καυλ… πού τρώμε για να την παλέψουμε και όχι αυτό δεν φέρνει τον κόσμο στο κόμμα σου δυστυχώς γιατί δεν έχει πει καμία λύση και κανένα επιχείρημα για το πως θα διορθώσει την κατάσταση παρά υπόσχεται και αυτό ανυπακοή ενώ δεν έχει ιδέα από πολιτική και πως μπορεί να εφαρμόσει απλές ιδέες για το κοινό όφελος.

Δεν μπορώ να καταλάβω πού είδες τα εθνικιστικά μηνύματα γράκχε όταν κανένας δεν μίλησε για τους μετανάστες και την παπαρολογία με την εγκληματικότητα των μεταναστών πού πασάρει η χρυσή αυγή παρά μόνο για τις άχρηστες κυβερνήσεις πού υπάρχουν στην χώρα μας. Μόνο εγχείρημα της κυβέρνησης για να ξεθυμάνουν τα πράγματα δεν είναι καθώς δεν την συμφέρει καθόλου μία τέτοια ιδέα να διαδίδεται ότι όλοι είναι σκάρτοι απλά εσένα δεν σου αρέσει πού ο κόσμος αντί για να φάει το παραμύθι ότι το ΚΚΕ έχει την λύση και να στραφεί εκεί έχει αγανακτήσει γενικά με την παραπαίουσα πολιτική της χώρας μας και θέλει να κάνει κάτι για αυτό.