Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

Me too… Τι εταιρεία και για πού ? Πλήρωσες επιπλέον να φανταστώ ε ?

no offence, αλλά εσύ αν είχες οικογένοια και υποχρεώσεις υποθέτω οτί θα ήσουν και στο γραφείο μέσα με το λάβαρο της επανάστασης.

Στανταρ εκανε την τυχη του ο πιτσιρικας.Τον βλεπω σε λιγο καιρο σε κανα γραφειο του fbi!!!

Λες και δεν υπάρχουν άνθρωποι με οικογένεια και παιδιά που απεργούν. Αυτά είναι αστεία επιχειρήματα.

Και παιδιά να έχει κάποιος, αυτά με τα νέα μέτρα θα 'ναι αμόρφωτα, χωρίς δουλειά και θα προσπαθούν να επιβιώσουν.

Ώρα να επιλέξουν πλευρά όσοι δεν το χουν ήδη κάνει.

δεν είναι όλα τόσο απλά όσο τα παρουσιάζεις. υπάρχουν περιπτώσεις και περιπτώσεις.
καλώς ή κακώς δεν γίνεται να τα τσουβαλιάζεις πιστεύω. άν κάποιος παίρνει ένα χ ποσό και είναι σε μία ηλικία που λόγω περιστάσεων και συνθηκών αν απολυθεί θα κάνει το σκατό του πολύ παξιμάδι για να βρει δουλειά πάλι, είναι αστείο να το σκεφτεί και να μην λιώσει στις απεργίες??? συμφωνώ οτί μακροπρόθεσμα δεν θα έχει ούτε αυτός ούτε τα παιδιά του καλές συνθήκες ζωής, αλλά εγώ προσωπικά δε θα τον κατηγορούσα αν έκανε τη παλαβή τώρα και δεχόταν μία ψ μείωση.

Να σου πω, μιλάμε την ίδια γλώσσα;

Αν κάποιος τσουβαλιάζει, αυτός είσαι ΕΣΥ, που μας λες πως για ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ έχουν οικογένεια και παιδιά είναι αδύνατο να απεργήσουν. Δηλαδή δε μας λες και κάτι καινούριο ρε φίλε, είναι δύσκολο για όλους - αυτό το ξέραμε, αλλά επίσης ΕΦΙΚΤΟ για όλους.

Κάποιοι όμως έχουν τα κότσια, γιατί μεταξύ άλλων και περί αυτού πρόκειται, και βάζουν το μακροπρόθεσμο συμφέρον και των ίδιων και των οικογενειών τους πάνω από την [U]προσωρινή βόλεψη[/U]. Που δεν το κάνουν αυτοί που περιγράφεις εσύ.

όπως είπα και πριν υπάρχουν περιπτώσεις και περιπτώσεις. αν αυτό σου φαίνεται τσουβάλιασμα οκ. εγώ δεν είπα οτί ΟΛΟΙ εργαζόμενοι-οικογενιάρχες δεν απεργούν. και εξέφρασα ουσιαστικά την άποψη ότι δεν θεωρώ και τόσο εύκολο το να κρίνω κάποιον κότα ή οτιδήποτε αντοίστιχο επειδή τα βάζει κάτω και κοιτάζει τις άμεσες υποχρεώσεις του που αν δεν πληρωθεί τέλος του μήνα δεν πληρώνονται.ας μην είστε κρίνουμε τόσο έυκολα καταστάεις και αποφάσεις, αυτό λέω εγώ απλα.
και ναι θέλει και κοχόνες κτλ κτλ κτλ για να πετύχεις κάτι μακροπρόθεσμο ,εννοείται.

Δεν κρίνουμε εύκολα. Γνωρίζουμε τις καταστάσεις και τις βιώνουμε και οι ίδιοι. Απλά τη μέρα που θα ψηφίζονται τα μέτρα, ντροπή και αίσχος για όποιους δεν απεργήσουν, και ας μείνουν μετά και μια ζωή στις πλατείες σαν αγανακτισμένοι.

δε νομίζω ότι συμφωνούν αυτές οι δύο φράσεις μεταξύ τους.

Εasy Jet από Σαλόνικα για Μπερλίν.103 ευρουλάκια επιπλέον +άλλα 50 το χοτέλι.Έτσι γιατί μου περίσσευαν…

θα πρεπε να ντρέπεσαι εσύ με αυτή την φράση που είπες.
όπως λέει και ο elric δεν έχεις ιδέα τι περίπτωση είναι ο καθένας.

Δηλαδη ας κατσουμε ολοι μεσα αφου τα πραγματα σκατα θα πανε … Πραγματικα αυτη η λογικη μου την δινει στα νευρα … Λες και αν κατσεις στο σπιτι και δεν χασεις ενα μεροκαμματο τα λεφτα που θα 'κερδισεις΄με την παραμονη σου μεσα ειναι κερδος… Αφου μετα νεα μετρα θα χασεις ακομα περισσοτερα … Πραγματικα μιλαμε για ηλιθιες λογικες
Δεν κοιταμε καθολου μπροστα … Σκεφτομαστε μονο το τωρα και το μελλον μας ειναι τελειως χεσμενο

Mωρε τι μας λες, αρχίσατε να ψάχνετε δικαιολογίες για να τα ρίξετε στους άλλους αντί να ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ εσείς κάθε φορά που ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΕΙΤΕ; Ανήκουστο.

Εσύ μπορεί να μη νομίζεις πως συμφωνούν, εγώ δε βλέπω να διαφωνούν όμως. Μιλάμε για μια περίοδο που κρίνεται το μέλλον της γενιά μας και των επόμενων σαν εργαζόμενων και ανέργων, έχουν προηγηθεί καμιά 30αριά απεργίες από το δεκέμβρη του 2008 και δώθε, έχει προηγηθεί και μια απεργία της 5ης Μάη με 300.000 στο δρόμο, και τώρα με το μεσοπρόθεσμο μιλάμε για το σημείο 0. Δεν κρίνεται με τον ίδιο τρόπο που κρινόταν παλιότερα κάποιος που δεν απεργεί σήμερα. Στο πλαίσιο που οξύνεται η ταξική πάλη, όποιος συνειδητά δεν απεργεί, δεν είναι απλά μη-απεργός. Σταδιακά θα φτάνει στο σημείο να γίνεται απεργοσπάστης.

Κι επειδή αυτά τα επιχειρήματα για τις οικογένειες και τα παιδιά τα έχουμε ακούσει επί χρόνια τώρα, γιαυτό υπάρχουν και τα απεργιακά ταμία των συνδικάτων, για να στηρίξουν αυτούς που έχουν οικονομικές δυσκολίες και με την απεργία τους χάνουν το μεροκάματο. Φυσικά ξεκινώντας πάντα από την παραδοχή πως αυτοί θέλουν να απεργήσουν και όχι να σκύψουν το κεφάλι στο αφεντικό. Όσο περισσότερο οργανώνονται στα σωματεία τους οι εργαζόμενοι και αλλάζουν τον χαρακτήρα τους σε σχέση με τα ξεπουλημένα/αδρανή σωματεία που επί χρόνια υποβάθμισε ο κυβερνητικός συνδικαλισμός των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, τόσο θα δημιουργούνται νέες δυνατότητες και τα ίδια τα σωματεία θα μπορούν να δίνουν λύσεις σε περισσότερα προβλήματα.

Φίλε νομίζεις ότι είναι τόσο εύκολο να απεργήσουν οι άνθρωποι?
Ξέρεις ότι αρκετοί πολίτες που δουλέυουν στον ιδιωτικό τομέα αν απεργηθούν κινδυνέυον με ΑΠΟΛΥΣΗ…
Τώρα πρέπει να είσαι κάνα κομματόσκυλο για να τα λές αυτά…διότι δείχνει ότι πάνω απο όλα υποστηρίζεις το κόμμα η τον γ…μενο συνδικαλιστικό φορέα και όχι τον απλό πολίτη.
Είναι ζόρικες εποχές και όσο αφορά τους αγανακτισμένους το έχω και θα το πώ ξαναπώ είναι μια αρχική μορφή διαμαρτυρία μακριά απο ξεπουλημένα κόμματα και Συνδικάτα

ΥΓ
Δές αυτα τα συνθήματα ούτε το ΠΑΜΕ ούτε δυστυχώς η ΑΝΤΑΡΣΙΑ δεν τα φωνάζουν

Αργόσχολε, έχεις απεργήσει ποτέ σου; Eπειδή εγώ το χω κάνει στον ιδιωτικό τομέα, [… (κλικ)](http://www.videoman.gr/?p=6799)

Αργόσχολος ε?
Ξέρω αρκετούς φίλε που έχουν ΑΠΟΛΥΘΕΙ απο τον ιδιωτικό τομέα για μια απέργια και ούτε το ΠΑΜΕ, ούτε τα εργατικά κέντρα δεν έχουν δώσει πίσω την δουλειά στους εργάτες…
Άντε τράβα να πουλήσεις κάνα Ριζοσπάστη…:lol:

Με πόσα καντάρια να μετρήσω τις μαλακίες σου; Πες μου τώρα.

Γουστάρεις να σου μιλάνε βρώμικα ε?
Άλλος ένα ψυχ στο foroum…
Άκου λίγο 90,2 έχει ροκ πρόγραμμα τώρα…
:smiley:

Δεν απαντάς όμως.

Σε κομματόσκυλα και σε ναρκομανής λέω πάντα ναι…:stuck_out_tongue: