Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

Σιγουρα το πρωτο.Εδω λενε οτι προτεινανε και ποιον θελουν ο καθενας για πρωθυπουργο!!!

Βάλτε Μανδραβέλη πρωθυπουργό για ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ :!:

:lol::lol::lol:

Εμετικός, τον άκουγα στο ΣΚΑΙ το μεσημέρι.

[B]Επίθεση από διαδηλωτές δέχθηκε ο δημοσιογράφος Τάσος Τέλλογλου. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ‘‘Ερυθρός Σταυρός’’.[/B]

Το επεισόδιο σημειώθηκε σε δρόμο κοντά στην πλατεία Συντάγματος όταν μερίδα διαδηλωτών αναγνώρισαν τον κ. Τέλλογλου που καθόταν σε μία καφετέρια και του επιτέθηκαν.

Ενώ ο δημοσιογράφος βρισκόταν στην οδό Καραγιώργη Σερβίας αρχικά προπηλακίστηκε από ομάδα αγνώστων, ενώ στη συνέχεια δέχτηκε επίθεση από έναν άντρα στη συμβολή των οδών Λέκκα και Περικλέους. Συγκεκριμένα, ένας άγνωστος χτύπησε με γροθιές τον κ. Τέλλογλου.

Από την επίθεση ο δημοσιογράφος έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στο έδαφος. Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο για να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες. Ο κ. Τέλλογλου παρουσίασε μετατραυματική αμνησία, σύμφωνα με τους γιατρούς.

[B]
Κουλογλου: “Είμαι μια χαρά”[/B]

Ο δημοσιογράφος Στέλιος Κούλογλου, σε επικοινωνία του με το NEWS 247 διέψευσε ότι δέχθηκε επίθεση στο κέντρο της Αθήνας.

Ο κ. Κούλογλου εμφανίστηκε ενοχλημένος από τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για τραυματισμό του και δήλωσε ότι είναι μια χαρά.

Ε, Τέλλογλου, Κούλογλου, Αρναούτογλου, ίδιοι τουρκόσποροι όλοι, εύκολο να τους μπερδέψει κανείς.

:lol2::lol2:#-o#-o

το γέλιο πού είναι…? μήπως μπέρδεψες Τέλλογλου με Κούλογλου

παντως απο ενα καναλι (δε θυμαμαι ποιο) ανεφερε ο ρεπορτερ χαρακτηρισικα οτι φευγοντας αυτος που τον χτυπησε φωναξε ενα δυνατο “ελλας ρε”.

Μηπως καταλαβα λαθος;;Νομιζα οτι το εβαλες επειδη το αρθρο μπερδεψε τα ονοματα!!!

οχι ρε συ.,.ειναι δυο διαφορετικά θέματα…
απλά ταιριάζουν μεταξύ τους, για αυτό τα έβαλαν μαζί…

Ετσι οπως το διαβασα νομιζα οτι τα μπερδεψαν #-o#-o Μαλλον πρεπει να παω σε οφθαλμιατρο φιλαρακι crimson :D:D Και τωρα που το σκεφτομαι εχω να παω και αρκετα χρονια :?

τελικά θα γίνει ανασχηματισμός
βγαίνει προσωρινά εκτός της ηγεσίας η ΝΔ,συνεχίζεται η ίδια πολιτική πορεία,η αριστερά θα έχει περισσότερο χρόνο να κερδίσει ψήφους
Κατα τη γνώμη μου πάντα εκλογές θα γίνουν απο Σεπτέμβρη,διότι ακόμα και με νέα κυβέρνηση ο Παπανδρέου δεν θα αλλάξει κάτι στα οικονομικά δρώμενα

[B]Γ. Παπανδρέου: Αύριο θα σχηματίσω νέα κυβέρνηση[/B]

Η χώρα διέρχεται κρίσιμες στιγμές. Οφείλουμε να διασφαλίσουμε με αίσθημα εθνικής ευθύνης το μέλλον της πατρίδας, αντιμετωπίζοντας με αποφασιστικότητα την παρούσα πολύμορφη κρίση. Ανέλαβα την ευθύνη της διακυβέρνησης σε μια στιγμή που η χώρα βρισκόταν στο χείλος της καταστροφής και της χρεοκοπίας. Πήραμε στους ώμους μας τις αμαρτίες άλλων. Με αφοσίωση η Κυβέρνησή μας δίνει 20 μήνες τώρα τη μάχη για τη διάσωση της χώρας. Και έχει μείνει η χώρα όρθια ανοίγοντας και προοπτικές μεγάλων αλλαγών. Ζήτησα η προσπάθεια αυτή να πάρει τα χαρακτηριστικά μιας κοινής, εθνικής προσπάθειας. Το καθήκον είναι εθνικό, όχι κομματικό. Έκανα συνεχείς προτάσεις συνεργασίας προς τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Σήμερα επανήλθα με νέες προτάσεις προς τους αρχηγούς όλων των κομμάτων, προκειμένου να επιτευχθεί η αναγκαία εθνική συνεννόηση. Αποσαφήνισα ότι δεν εξάρτησα ποτέ την ευθύνη μου από αξιώματα. Παρά τη δική μου στάση, η αξιωματική αντιπολίτευση διαχειρίστηκε την όλη αυτή προσπάθεια με επικοινωνιακούς όρους και όχι με όρους πολιτικής και εθνικής ευθύνης. Πριν καν συζητηθεί και η ουσία, τέθηκαν δημοσίως όροι που δεν μπορούν να γίνουν δεκτοί, διότι κρατούν τη χώρα σε παρατεταμένη αστάθεια και εσωστρέφεια, ενώ το μείζον εθνικό θέμα είναι η αντιμετώπιση του δημόσιου χρέους. Έχω μάθει στη ζωή μου να δίνω μάχες για την πατρίδα, για την οικονομία, για τους πολίτες, για αξίες. Ας αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες των πράξεών μας απέναντι στη χώρα. Εγώ θα συνεχίσω στον ίδιο δρόμο, το δρόμο του καθήκοντος, μαζί με την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, τα στελέχη και τον Ελληνικό λαό. Αύριο θα σχηματίσω νέα κυβέρνηση και αμέσως μετά θα ζητήσω ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή. Είναι ώρα ευθύνης.

λίγο κράτησε το πανηγύρι

το χει ριξει στα βαρια ναρκωτικα ο γαπ…

αυριο θα πει το παμε για εκλογες!!! χαχαχαχα

Τ.Τέλογλου, 28/04/2011

[B]Το ΠΑΣΟΚ δέν διαθέτει δημοκρατική νομιμοποίηση για τα μέτρα που θα ανακοινωθούν τα επόμενα 24ωρα .Να κάνουμε εκλογές;Δέν είμαστε αυτόχειρες[/B] .Αρα τι μένει; Μία κυβέρνηση σαν και εκείνη του Κωνσταντίνου Καραμανλή τον Ιούλιο του 1974 , απο όλους τους πολιτκούς χώρους [B]Η κυβέρνηση αυτή πρέπει να εχει εκτακτες εξουσίες ,για να το πώ πιο απλά η χώρα είναι σε κατάσταση εκτακτης ανάγκης χωρίς δικτατορία αλλά ορισμένα αρθρα του συνταγματος πρέπει να βγούν “εκτός” η να ερμηνευτούν ανάλογα.[/B]

Xωρίς σχόλια.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο “έγκριτος” Τέλογλου τα λέει αυτά. Για την ακρίβεια τις εκκλήσεις για κοινοβουλευτικές χούντες τις έχει κάνει καραμέλα τον τελευταίο χρόνο. Πούτσα και ξύλο, μόνο.

Αυτό αναδεικνύω ακριβώς, πως σήμερα μάλλον λούστηκε αυτά που έχει γράψει τόσο καιρό.

Indeed.
Πάντως σύντομα, το πιστεύω πλέον, θα ζήσουμε ιστορικές στιγμές. Οι από πάνω δεν μπορούν. Το θέμα είναι πλέον οι από κάτω να αποφασίσουν τί (δεν) θέλουν. Για κάποιο λόγο, και με κίνδυνο να διολισθήσω στην αριστερίστικη ανυπομονησία, έχω την αίσθηση ότι αυτό είναι θέμα χρόνου.
Ώρα να μιλήσει ο λαός…

Οι πάνω μπορούν ακόμα μια χαρά, δεν είδαμε ακόμα απίστευτη καταστολή που μπορούν να εξαπολύσουν. Το αν μπορούν κρίνεται με όρους βάσης, δηλαδή οικονομίας, και όχι μόνο επιικοδομήματος, δηλαδή πολιτικής εξουσίας. Οι κάτω προς το παρόν δε θέλουν μόνο το πολιτικό σκηνικό όπως είναι σήμερα, δεν είναι αρκετό όμως αν δεν περάσει σε οικονομική βάση.

Παντως σημερα στις 4 30 εφυγα αρκετα απογοητευμενος απο τη πλατεια.
Στις 7 ξαναγυρισα η πλατεια ηταν και παλι γεματη,οι ανθρωποι καθαριζαν και γενικα υπηρχε πολυ καλο κλιμα…

Κατ’εμε πολυ ελπιδοφορο που παρα την επιθεση του κρατους ο κοσμος δεν εσπασε…Σημαντικο ρολο επαιξε τοσο το πεισμα του κοσμου οσο και η μικροφωνικη που εδινε συμβουλες παροτρυνε κλπ οσο και διαφορες ομαδες ανθρωπων που εδιεξαν εμπρακτη αλληλεγγυη(πχ γιατροι)…

Αν ελειπαν και τα παρατραγουδα στα λουλουδαδικα με το ξυλο ‘‘αγανακτισμενων’’-αναρχικων θα ηταν πολυ καλυτερα…