Το report της Αμερικάνικης πρεσβείας ειλικρινά δε λέει τίποτα για τον Μπαμπινιώτη. Επιμένω. Πήγε εκεί και ζήτησε βοήθεια για το SAT (που προφανώς κι αν το υιοθετήσουμε χρειαζόμαστε Αμερικάνικες συμβουλές) και είχε συζήτηση με τον πρέσβη για την παιδεία. Λες και αν έλεγε κάτι διαφορετικό ο Μπαμπινιώτης, η Αμερικάνικη πρεσβεία είναι βλαμμένη και δεν έχει καταλάβει πως από το 65 και μετά ξεκίνησε πολιτικοποίηση των φοιτητών.
Εδώ μέσα εσύ και εγώ θα το έχουμε γράψει 3-4 φορές. Αυτό που σε πείραξε είναι που ο Μπαμπινιώτης το είπε σε μια κουβέντα που είχε με τον Πρέσβη και αυτός το μετέφερε πίσω στην Αμερική; Έτσι είναι η ζωή. Δεν κλείνεις ραντεβού με έναν άνθρωπο για να του ζητήσεις τη βοήθεια του και να συζητήσετε και κάθεστε για 2 ώρες αμίλητοι.
Οι υποκλοπές είναι άλλο θέμα. Δε θα ρίξουμε την ευθύνη στον Μπαμπινιώτη για αυτό. Εσύ κι εγώ συναναστρεφόμαστε μεταξύ μας. Ο Μπαμπινιώτης με υπουργούς, ακαδημαϊκούς και πρέσβεις. Δε θα τον σταυρώσουμε για αυτό.
Ο Μπαμπινιώτης συναναστρέφεται με υπουργούς, ακαδημαικούς και πρέσβεις ,οι οποίοι όμως αποδεικνύεται πως είναι σκέτη λέρα. Ε να προσέχει τις παρέες του , δε λέω κάτι άλλο. Μπράβο του που θέλει μεταφορά τεχνογνωσίας από αμερική, μπράβο του που θέλει ιδιωτική παιδεία, μπράβο του που τον ενοχλεί η πολιτικοποίηση και το άσυλο ΑΛΛΑ δικαίωμα μου να τον θεωρώ σφουγκοκωλάριο.
Και μια πληροφορία. Ο πρέσβης, είναι πρόεδρος του ΔΣ της proton bank, που εμπλέκεται σε μέγα σκάνδαλο . Κοινώς τρώει λεφτά ο Λαυρεντιάδης , στις πλάτες τις δικές μου και των υπόλοιπων πολιτών. Ωραίες παρέες…
Και τι να κάνει,με ποιον να μιλήσει;Δεν πάει να πιει καφέ,προφανώς έχουν κάποια πράγματα να πουν.
Το αν πολλοί από αυτούς είναι διεφθαρμένοι δεν το αμφισβητώ.
Πιθανότατα ούτε ο ίδιος ο Μπαμπινιώτης το αμφισβητεί. Το ερώτημα είναι τι διαφορετικό θα μπορούσε να κάνει. Να πηδήξει την παιδεία για τις επόμενες γενιές γιατί δε μπορεί να ρίξει τα μούτρα του;
Και ο Ζούγκλας συμφωνεί, αλλά απλά trollάρει ξανά. Σιγά να μην είχε απαίτηση να μιλάει ο Μπαμπινιώτης με εσένα και εμένα για να εκμεταλλευτούμε την Αμερικάνικη τεχνογνωσία στο SAT.
Υπάρχουν τεράστια συμφέροντα πίσω από την ιδιωτική παιδεία που έχουν βάλει την Αμερικάνικη πρεσβεία να δημιουργήσει κλίμα και καταστάσεις υπέρ τους. Το ίδιο που κάνουν π.χ. οι Έλληνες πρέσβεις στα Βαλκάνια για τις ελληνικές κατασκευαστικές (π.χ.). Ποιος είναι ο ρόλος της πρεσβείς πιστεύετε, η διαφύλαξη του καλού της (όποιας) χώρας;
Η μόνη διαφορά είναι ότι όταν θέλει να σε συναντήσει ο πρέσβης της Αμερικής, πας εσύ σε αυτόν και όχι αυτός σε εσένα.
Το SAT (όπως και το ανταγωνιστικό του ACT) στην Αμερική χρησιμοποιείται στη διαδικασία επιλογής υποψήφιων φοιτητών από πολλά πανεπιστήμια, και από δημόσια. Δεν προκύπτει από πουθενά πως το ενδιαφέρον του Μπαμπινιώτη για αυτό σημαίνει πως “θέλει ιδιωτική παιδεία!”
Ο Σπέκχαρντ της Proton είναι πρώην πρέσβης, που πήγε εκεί ιδιωτεύοντας. Δεν έχει πλέον διπλωματική ασυλία, μπορεί να διωχθεί κανονικότατα για ό,τι έχει γίνει στην Proton.
Εν τω μεταξύ χθες υπήρξε ρεγιούνιον αγανακτισμένων Σύνταγμα. Καμιά δεκαριά χιλιάδες κόσμος, τρελή αστυνομοκρατία και καταστολή. Τραμπουκισμοί, χτυπήματα, δεσίματα, κυνηγητό του κόσμου. Φαίνεται πως τα κατάφεραν. Σήμερα θα μαζευότανε λέει πάλι στις 6, και έχει ΚΑΝΕΝΑ!
Γνωρίζει κανείς πως ξεκίνησε το σκηνικό χθες στα εξάρχεια?
Έγινε τίποτα το αξιοσημείωτο ή μπα?
εντιτ @soad: αυτά τα είδα, μαζι με κάτι δακρυγονούλια. Τι τα προκάλεσε ήθελα να μάθω, αλλά για να μην αναφέρεται κάτι, μάλλον πρόκειται για το γνωστό παιχνιδάκι.
Αίσθηση προκαλούν οι συνεχιζόμενες απολύσεις στον902 Αριστερά στα FM.
Την Τετάρτη έγιναν νέες απολύσεις τεχνικών από το ραδιόφωνο με αποτέλεσμα αύριο Δευτέρα, στις 4 το απόγευμα, να οργανώνεται στο Περισσό διαδήλωση συμπαράστασης στους απολυμένους.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ- ΛΑ.Ο.Σ.- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ π. ΣΠΥΡ. ΤΣΑΚΑΛΟΥ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ
05/09/2011
16:26
ΛΑ.Ο.Σ.
Αθήνα, 5 Σεπτεμβρίου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ
ΤΟΥ π. ΣΠΥΡ. ΤΣΑΚΑΛΟΥ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ
Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης ανακοίνωσε σήμερα την ένταξη στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στην Περιφέρεια Αττικής, του π. Σπυρίδωνα Τσάκαλου.
Καλωσορίζοντας τον π. Σπυρ. Τσάκαλο στις τάξεις του ΛΑ.Ο.Σ, ο Πρόεδρος κ. Γ. Καρατζαφέρης τόνισε τα εξής:
«Η συστράτευση στην πρώτη γραμμή του καλού και τίμιου αγώνα του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού του αγωνιστή κληρικού, του Παπα-Σπύρου Τσάκαλου, για εμάς είναι μεγάλη υπόθεση.
Ενδυναμώνει την ψυχή μας, το φρόνημά μας και την καρδιά μας.
Καλωσορίζω λοιπόν στα ψηφοδέλτια της Περιφέρειας Αττικής, για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια, έναν κληρικό.
Εμείς, με αυτό τον τρόπο επιβεβαιώνουμε την ονομασία ?Ορθόδοξος Συναγερμός?, και πιστεύουμε ότι το προηγούμενο της Εκκλησίας και της πολιτικής με τον μεγάλο ήρωα της επαναστάσεως Παπαφλέσσα, με τον Αντιβασιλέα Δαμασκηνό, με τον Μακάριο στην Κύπρο, αλλά και σε άλλες μορφές της Ορθοδοξίας, θα βρει την δικαίωση τώρα πλέον με ένα κληρικό μέσα στα μάχιμα έδρανα του Ελληνικού Κοινοβουλίου».
Ο π. Σπυρίδων Τσάκαλος, τόνισε τα εξής:
«Είμαι κοντά σε έναν αρχηγό ο οποίος ζύμωσε με τον ιδρώτα του κόσμου το ψωμί. Τον ανέδειξε πραγματικά ο λαός.
Και τώρα με καλεί και εμένα ο ΛΑ.Ο.Σ. να συναγωνιστούμε.
Η Εκκλησία δεν κάνει πολιτική για την πολιτική, αλλά μάχεται για την αλήθεια και την πραγματική δικαιοσύνη στον κόσμο. [B]Έχει ανάγκη ο κόσμος σήμερα έναν αρχηγό σαν τον Γιώργο Καρατζαφέρη, [size=5]που είναι ο Τσάβες των Βαλκανίων[/size][/B], που πραγματικά αγωνίζεται και προμαχεί για τα δίκαια του λαού και του Έθνους».