Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

Ωραία! Αν βγει και ο παπα-Τσάκαλος στη βουλή, τα έδρανα του ΛΑΟΣ θα είναι το πιο show! :lol:
Μόνο να μην χάσουμε τον Βαΐτση Αποστολάτο… ο μαγικός του λόγος είναι μια όαση στη βουλή :roll: :smiley:

εδώ έχει ανατολάκη και ψινάκη,το λάος.
μόνο ο mr.μπούτιας λείπει…
Γιωργάκη,εισαι εμετικοοοοοοοοοος.μπλιεεε

Θα ήθελα και τον Πατερ Μάξιμο στην Βουλή με το ΛΑ.ΟΣ να συμπληρωθεί το πάζλ

:lol::lol::lol:

ΥΓ

Δείτε και το επικό βίντεο του8O

Έχει καρκίνο ο Καρατζαφέρης; Γιατί άλλη ομοιότητα δε βλέπω…

[U]http://m.sport24.gr/sp?s=180&a=1359257&f=163[/U]

τώρα το είδα αυτό…
Χαίρομαι που βρέθηκε το κοριτσάκι.
Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι μου έκανε εντύπωση η ιστορία που γράφεται…
Δηλαδή… δεν ξέρω… μου φαίνεται λίγο περίεργη…

Δεν παρακολουθώ ειδήσεις στην τηλεόραση, οπότε δεν ξέρω αν ειπώθηκε κάτι εκεί…
ξέρει κανεις τίποτ’αλλο? κάποια άλλη πληροφορία? ή πηγή?

Δεν χρειάζεται να μας το πει κανείς. Ανατριχιάζω ήδη στην ιδέα του τι έζησε η μικρή. Μακάρι κάποια στιγμή να τα ξεπεράσει. Αν και ο φόβος μου είναι πως πλέον θα έχει φτάσει στο σημείο που δικαίως θα θέλει να μείνει μέσα σε 4 τοίχους για μια ζωή μακρυά από ανθρώπους…

Εμένα μου κάνει λίγο περίεργο το ότι μπήκε στο facebook.
οκ, ευτυχώς που μπήκε και τελικά την εντόπισαν…
Αλλά, δεν ξέρω, να την έχουν απαγάγει, και να πηγαίνει σε ιντερνετ καφέ για να μπει fb?.. δεν ξέρω γμτ…δε μου κολλάνε όλα μαζί τα στοιχεία…
Γι’αυτό θα’θελα να’ξερα αν κάποιος έχει ακούσει/δει κάτι άλλο…

Εγώ δεν γνώριζα τίποτα μέχρι που το είδα εδώ, αλλά θεωρώ πιθανότερο να μπήκαν για κάποιο λόγο στο facebook οι απαγωγείς. Το γιατί…

αυτό μου φαίνεται πιο λογικό, απ’το να μπηκε η ίδια…

Απο κει και πέρα, σκεφτόμουν αυτό που είπες πριν, για την ψυχική της υγεία…
Είναι κουκλίτσα και μικρούλα, και είναι κρίμα να ζει τέτοιες καταστάσεις…

Μπορώ να φανταστώ 1000 λόγους που θα κάνουν ένα παιδί να το σκάσει… Καλό θα ήταν να φτιάχνουμε πιο ζεστά σπιτικά, για να μην φεύγουν τα παιδιά απο τα σπίτια τους…

Καίριο χτύπημα στους αδίστακτους φοροφυγάδες που οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία έδωσε η κυβερνησάρα με τη δημοσιοποίηση της λίστας των νομικών προσώπων που έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το δημόσιο:

http://www.kerdos.gr/Documents/kerdoskopika-np.htm

Ανοίγει λοιπόν κανείς τη λίστα να δεί ποιά είναι αυτά τα τομάρια που μας κατάντησαν έτσι και πρώτο-πρώτο καμαρώνει τον κρατικό ΟΣΕ με οφειλές 1,26 δις ?! :lol:

Φοβερή αποκάλυψη! Επιτέλους η αλήθεια έλαμψε! :stuck_out_tongue:

Να το πάρει μαζί του ο ΓΑΠ το πινακάκι να τους το δείξει και στο ΔΝΤ όταν θα πάει σε 10 μέρες για έκτακτο crisis meeting!
Να τους πείσει πως το Ελληνικό δημόσιο είναι διχασμένη προσωπικότητα και βάζει φέσια στον ίδιο του τον εαυτό!

Έλεος όμως, το διάβασα κι εγώ, χρωστάει το ΜΙΝΙΟΝ, η ΠΑΕ αθηναικός και δε συμμαζεύεται.

Tα παραρτηματα σας κωλοβαζελοι:p

Aπό ομάδες πρώτη και με διαφορά αναφέρεται η ΑΕΚ!

χωρις βιβλια,με φωτοτυπιες αρχιζει η νεα σχολικη χρονια λεει…

σιριουσνες:!:

Ψήφιση του προυπολογισμού νωρίς τον οκτώβρη για να “ψηφίσουμε” διαχειριστή/ες αμέσως μετά???

H πιο απίθανη κυβέρνηση όλων των εποχών.

Για να σώσει τον καπιταλισμό, χτυπάει την ατομική ιδιοκτησία! :lol:

Σήμερα.

Μαθητής.-Βιβλία θα πάρουμε;
Διευθύντρια.-(τρολφεης) Χαχαχ.

απαγορεύτηκαν νομικά οι συγκεντρώσεις μπροστά από τη βουλή?

θα επιβληθεί τέλος στην ακίνητη περιουσία μεσοσταθμικά 4 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο, μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ με διάρκεια δύο ετών".

Όπως είπε ο κ. Βενιζέλος [B]φέτος το τέλος για τα ακίνητα θα επιβληθεί εφάπαξ άμεσα, ώστε ταμειακά να εμφανιστεί στα έσοδα έως το Φεβρουάριο[/B]. Για το 2012 το τέλος θα καταβληθεί σε δόσεις. Το ύψος του τέλους θα εξαρτηθεί από την περιοχή και την τιμή ζώνης, τη χρήση και άλλα κριτήρια, όπως την ένταξη στο Κοινωνικό Τιμολόγιο της ΔΕΗ κλπ. θα κινείται μεταξύ 0,5 έως 10 ευρώ.

και γαμώ…μέσα απο την δεη για να είναι και σίγουροι…
βέβαια το οτι πλέον το 40% των λογαριασμών πληρώνονται μετά την λήξη τους(ακόμη και μήνες μετά, ή και καθόλου) δεν φαίνεται να τους απασχολεί

επειδη το ακουσα και γω πιστευω ειναι μεγαλη μουφα.εγω στο φεισμπουκ το δα εδω
http://www.tsantiri.gr/katagelies/apagoreftike-kathe-sinathrisi-brosta-sti-vouli.html

προφανως καποιος αποφασισε να σπασει πλακα