Στο Τιμπουκτού, λέει η μαμά στο παιδάκι
- Νασίφ, διάβασε τα μαθήματα σου. Τα παιδάκια στην Ελλάδα δεν έχουν βιβλία…
Στο Τιμπουκτού, λέει η μαμά στο παιδάκι
To διάβασα κι εγώ στο ίδιο ακριβώς λινκ. Δεν ξέρω αν είναι μούφα η όχι αλλά δεν μου φαίνεται και απίθανο! Μπορώ πλέον από αυτή τη μπουρδελοκρατία να περιμένω πολλά. Και κατα τη γνώμη μου αργά η γρήγορα πιστεύω θα γινόταν κάτι τέτοιο!
Ο Δημήτρης Κοσμίδης έκανε το σχόλιο στο facebook και από εκεί το πήραν και το αναπαρήγαγαν διάφοροι ιστότοποι. δεν μου φάινεται παράλογο…
“η εντολή από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση είναι να μείνει ο χώρος ?καθαρός?,”
Όπως λέει και το τραγούδι “Love is on the way, I can see it in your eyes” εμείς θα λέμε “war is on the way, we can see it on your masks”… Πάντως τίποτα δεν είναι παράλογο βασικά. Όλα έχουν μια εξέλιξη και όχι αναπάντεχη θα έλεγα… Ποτέ δεν ξες…
απο το να εχουν μπατσους να φυλανε τον χωρο στο απαγορευονται οι συγκεντρωσεις πανω απο τρια ατομα ε εχει μια διαφορα:p το δευτερο ειναι χουντα,το πρωτο η σημερινη μπουρδελοκατασταση.
Nαι αλλά δεν παύουν να είναι και τα δύο σκατά!
Fixed!
Και ο κατήφορος δεν φάινεται να έχει τέλος…
Αφού θα απολυθούν που θα απολυθούν, γιατί βιάζεσαι;
Γιατί αν είχαν απολυθεί όσοι έπρεπε πριν 2 χρόνια, πριν αρχίσουν οι κραυγές για “Τιτανικούς” και “πιό διεφθαρμένη χώρα στον κόσμο” τώρα θα είμασταν πολύ καλύτερα. Ως και το ΔΝΤ μπορεί να είχαμε γλιτώσει!
Καννιβαλισμός ρε πούστη μου
Οντως,καμμια 200αρια χιλιαδες ανεργοι ακομα θα ητανε καιριο πληγμα στην υφεση[-X
Τρομερά δύσκολο να τη βγάλουμε παραπέρα από Οκτώβρη. Στρώματα, γαλότσες, κατάψυξη ας ετοιμαστούν. Καθαρά προσωπική εκτίμηση, μετά τα όλα όσα μας καταλογίζουν οι εταίροι τις τελευταίες μέρες τώρα που τελειώσανε οι διακοπές τους και είπαν να τελειώσουν εμάς. Είδατε δεν κάνουν μόνο οι έλληνες διακοπές και οι άλλοι ρεμπελοσκυλιάζουν…
σε 18 μέρες λέει τελειώνει η προθεσμία του 1/3 των αποκρατικοποιήσεων…
έχει ακούσει τελικά ποιες θα είναι αυτές?:-k
*και 6 μήνες μετά τις αποκρατικοποιήσεις θα τρώμε πέτρες…
2 και κάτι μήνες πριν.
χεχε…κάθε μαλάκας λέει το ψέμα του , και λίγο καιρό μετά κάνει αυτό που έλεγε οτι δεν θα κάνει…εχει περάσει καιρός απο τότε που έπαψε να μας κάνει αίσθηση
σήμερα έβλεπα στις ειδήσεις πως πλέον η ιδιοκτησία(σπίτι) έχει 41(σαράντα μια) διαφορετικές φορολογικές “παρεμβάσεις”…ε του πούστη…πιστεύω οτι μπήκαμε στο Guinness World Records
και που είσαι ακόμα
Ο Ελληνικος λαος πρεπει να ειναι πολυυυυυυυ μαλακας για να ψηφισει αυτους τους ψευτες!Η πλακα ειναι οτι ειναι τοοοοοοοοοοοσο μαλακας που θα τους ξαναψηφισει!:([-X
Καννιβαλισμός είναι αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή:
Tο κακό είναι πως τα ξένα ΜΜΕ μιλάνε γενικά για τους “αδιόρθωτους Έλληνες”, δεν βγαίνει με κανένα τρόπο η πραγματικότητα μίας κυβέρνησης που κοιτάζει ενώ η χώρα βουλιάζει να κανακέψει όπως μπορεί την πελατεία της γιατί δεν έχει μάθει να κάνει τίποτα άλλο και τρέμει την απώλεια της εξουσίας…
Και για να το κάνει αυτό καταστρατηγεί φυσικά δικαιώματα των πολιτών της που προστατεύονται σε όλη την Ευρώπη όπως αυτό στην ιδιοκτησία!
Κανιβαλισμός είναι η ιδιοκτησία.
Των μέσων παραγωγής ή γενικότερα;
Η αλήθεια είναι το έγραψα με διάθεση χαβαλέ.
Αν είναι να ανοίξουμε συζήτηση κανονική ευχαρίστως, σε κάποιο άλλο (ή και καινούριο) θρεντ, αν και φοβάμαι ότι στα δικά μου μάτια είναι σχεδόν αδύνατη μια συγκεκριμένη απάντηση.