Θυμήθηκα τώρα τον Αποστόλη της Ελληνοφρένειας που όταν είχε βγει το ΑΚΕΛ στην Κύπρο έπαιρνε διάφορους ψηφοφόρους του και τους έλεγε “και τώραν αφού έχομεν κομμουνισμόν θα δώσετεν κάτι στο κράτοςν, ένα σπίτιν, ένα αυτοκίνητον, κάτιν” :lol:
Πέρα από την πλάκα, είμαι σχεδόν βέβαιος ότι ο Κρις εννοεί τα μέσα παραγωγής. Άλλωστε είναι και ανεδαφικό να τεθεί οποιοδήποτε άλλο ζήτημα σε σχέση με την ιδιοκτησία (…ακόμα).
Mule, καννιβαλισμός είναι και αυτό που κάνει η κυβέρνηση, και αυτό που λες εσύ (και σκοπεύει ούτως ή άλλως να κάνει και η κυβέρνηση).
The thought most definitely disturbs you, but you’re not all that different.
[SPOILER]Λες να δικαιούμαι και εγγραφή στη “σοσιαλιστική διεθνή” και να μην το έχω καταλάβει όλα αυτά τα χρόνια; :lol::lol:[/SPOILER]
Όπως όμως βλέπεις αγαπητέ Country Joe, τόσο από την “αδύνατη απάντηση” του Chrisp όσο και από το “…ακόμα” του Γράκχου η απόσταση ανάμεσα στα δύο είναι μικρότερη από όσο φαίνεται και η μία ανοίγει την πόρτα στην άλλη όταν το δικαίωμα στην -οποιαδήποτε- ιδιοκτησία τίθεται σε αμφισβήτηση.
Άνετα όμως.
Μήπως θα ήσουν ο πρώτος “σοσιαλιστής” που μισεί το σοσιαλισμό;
Αγαπητέ Mule, όταν η υλική σπάνη καταργείται, τότε και η ιδιοκτησία παύει να αποτελεί ανάγκη, άρα και δικαίωμα… Αυτό όμως δεν αφορά το σήμερα. Αφορά τις μελλοντικές γενιές της ανθρωπότητας. Οι γενιές της εποχής μας έχουν ένα πολύ πιο απλό καθήκον, να περιοριστούν στα μέσα παραγωγής. Δεν ξέρω πόσο “μικρή” σου φαίνεται η “απόσταση”, αλλά πίστεψέ με, είναι μεγάλη - πολύ μεγαλύτερη “από όσο (σου) φαίνεται”!
Έπειτα από συντονισμένη έρευνα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας συνελήφθη στα νότια προάστια των Αθηνών ο καταζητούμενος με ένταλμα σύλληψης για συμμετοχή σε στημένους ποδοσφαιρικούς αγώνες, Μάκης Ψωμιάδης.
Συγκεκριμένα, η σύλληψη του Μάκη Ψωμιάδη έγινε από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία σε συνεργασία με αστυνομικούς της ασφάλειας Αττικής, με ραδιογονομετρήσεις του κινητού του τηλεφώνου το οποίο χρησιμοποίησε τις τελευταίες μέρες δύο φορές έχοντας συνομιλίες με το γιο του.
Κατά τη διάρκεια των συνομιλιών αυτών είχαν ακουστεί θέματα που αφορούσαν την ποδοσφαιρική ομάδα της Καβάλας, η οποία ως γνωστόν έχει υποβιβαστεί στη Δ’ Εθνική.
Οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στις 12 το μεσημέρι σε μονοκατοικία στη συμβολή των οδών Ηλέκτρας και Ανθέων, στο Μαύρο Λιθάρι, στην Ανάβυσσο.
Στο σπίτι βρέθηκε να διαμένει μόνος του ο Μάκης Ψωμιάδης ο οποίος κατά τη σύλληψή του δεν προέβαλε καμία αντίσταση.
Σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί από ανακριτή των Αθηνών σχετικά με την υπόθεση των στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων, για τους οποίους είχαν συλληφθεί 20 άτομα.
Τότε με την υπόθεση είχε ασχοληθεί η Διεύθυνση Οργανωμένου Εγκλήματος. Οι αστυνομικοί είχαν συλλάβει τους Μπέο και Τσακογιάννη, οι οποίοι σήμερα είναι προφυλακισμένοι για παράνομο στοίχημα.
Αύριο οδηγείται στον εισαγγελέα Εφετών για την εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης σύμφωνα με το ο οποίο κατηγορείται για εκβιάσεις, απάτες, δωροδοκίες, αλλοιώσεις ποδοσφαιρικών αγώνων, προστασίες, παράνομο στοίχημα και άλλα αδικήματα του ποινικού κώδικα.
Τι άλλο θα δούμε στο Ελλαδιστάν…πάντως ο Μάκης δεν έχει ανάμιξη στα στημένα την στιγμή που ο Μαρινάκης και ας είμαι γάυρος είναι ελεύθερος…η δικαιοσύνη στα στημένα είναι επιλεκτική
πάλι μπερδεύτηκε και έβαλε τα χάπια στο άλλο σακάκι αυτός…??
[B]Γ. Καρατζαφέρης: Θα γίνω πρωθυπουργός για να σώσω αυτόν τον τόπο[/B]
«Σας δίνω μια υπόσχεση, θα γίνω πρωθυπουργός για να σώσω αυτόν τον τόπο. Είναι θέμα χρόνου να αναλάβουμε τις τύχες της χώρας», τόνισε ο Γιώργος Καρατζαφέρης μιλώντας σε συγκέντρωση του ΛΑ.Ο.Σ στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» της ΔΕΘ.
Όταν οι συγκεντρωμένοι φώναξαν το σύνθημα «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες», ο κ. Καρατζαφέρης παρενέβη και είπε: «Στους καθαρούς Έλληνες, που αγαπούν την πατρίδα, όχι στους αριστερούς κηφήνες».
Δεσμεύτηκε ότι ως πρωθυπουργός θα διώξει τους λαθρομετανάστες από την Ελλάδα και σημείωσε: «Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν λαθρομετανάστη να ασελγεί σε βάρος της Ελλάδας. Θα τους διώξω. Ήρθαν στο σπίτι μου χωρίς να τους φωνάξω κι έχω την υποχρέωση να τους δείξω την πόρτα της εξόδου».